Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי הודעה מחברת הביטוח שעלי לחדש את ביטוח החובה שלי.

ערכתי השוואת מחירים באתר של משרד האוצר וגיליתי שיש חברות שמספקות ביטוח חובה במחיר מוזל יותר.

רציתי לדעת:

1. האם בביטוח חובה התנאים בין חברות הביטוח השונות זהים? או שכל חברה מציעה כיסוי שונה ולכן יש סיבה אמיתית להפרש?

2. מה ידוע לכם על חברות הביטוח הבאות, והאם אתם יכולים להמליץ או לשלול אותן:

א. ביטוח חקלאי: כתובת האתר: www.bth.co.il

ב. איילון: www.ayalon-ins.co.il

ג. המגן: www.ha-magen.co.il

ד. מגדל: www.migdal.co.il

ה. איי. אי. ג'י: www.aig.co.il

בתודה מראש.

פורסם

ביטוח חובה הוא זהה מבחינת הכיסוי אצל כל החברות. יתכן שיש הבדלים בין החברות ברמת השירות במקרה ויש תאונה (לא עלינו) ותובעים את חברת הביטוח; בכל מקרה ביטוח החובה חל לגבי נזקי גוף למעורבים בתאונה ולא לגבי נזקי רכוש, אז הרבה מהעניינים שמשפיעים על רמת השירות בביטוח מקיף (מוסכי הסדר, רכב חלופי וכו') אינם רלבנטיים. ההבדל היחידי שהוא רלבנטי לדעתי, הוא שחלק מהחברות אינן מאפשרות לקנות את הביטוח בטלפון או בפקס (ואם צריך להגיע למשרד שלהם או לסוכן, לפעמים כבר עדיף לשלם קצת יותר).

פורסם

שמתי לב שביטוח חקלאי תמיד הזולים ביותר, האם הם עושים בעיות במידה וצריך את השירות שלהם?

האם הביטוח הזה הוא לא לכולם, אלא כשמו כן הוא לחקלאים/קיבוצים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לפי מה שידוע לי - לך לא צריך להיות אכפת מהשירות שהחברה נותנת לביטוח החובה.

במקרה וחס חלילה היית מעורב בתאונת דרכים, הטיפולים הרפואיים של כל הנפגעים משולמים ע"י עמותה/אגודה/חברה בשם "קרנית".

לאחר מכן, "קרנית" פונה ל"אחראי" לתאונה והוא מפנה אותם לחברת הביטוח שלו - ומשם הכל נסגר בין "קרנית" לחברת הביטוח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

"קרנית" זה רק לנפגעים שאין להם ביטוח (כולל נפגעי פגע-וברח, רכבים גנובים וכו')

תאונה רגילה תכוסה ע"י חברת הביטוח בלבד.

מבחינת "רמת שירות" - תביעת ביטוח חובה תעשה דרך עו"ד בלבד תמיד, כך שזה פחות חשוב.

מה שכן - יש חברות "קשות" מבחינת הנכונות שלהן להגיע להסדר הוגן ויש כאלו שיסגרו עניין זריז.

דווקא החברות הישירות (ביטוח ישיר ושות') מפתיעות לטובה בתחום הזה של ביטוח חובה, לדברי ידידה שלי שהיא עו"ד ומתעסקת בתביעות נזקי גוף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לאור הנתונים שהקלדתי למחשבון משרד האוצר התברר ש"ביטוח ישיר" זו החברה היקרה ביותר, ובינה לבין חברת הביטוח הזולה ביותר-"ביטוח חקלאי" יש פער של 410 ש"ח!!! על ביטוח חובה.

עדיין נראה לי מאוד מוזר שעל אותו מוצר בדיוק יש פערים כאלו במחירים, ומכאן נובעת שאלתי.

פורסם

ב"זאפ" ניתן לפעמים למצוא פערי מחירים של מאות אחוזים על אותו מוצר בדיוק.

אני אישית לא אוהב חברות ביטוח קטנטנות כמו ביטוח חקלאי,

הייתי מעדיף לבטח בזולה מבין החברות הגדולות והמוכרות (כלל, מגדל, הראל וכו')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני מעדיפה לא לבטח בחברת ביטוח קטנה ולא מוכרת.

ידוע לי שיש מוצרים זהים בשוק עם פערי מחירים, אבל ביטוח רכב חובה זה מוצר שונה והרבה יותר רגיש.

כי אם חלילה תזדקק להשתמש בו, הגרושים שתחסוך עלולים לעלות אח"כ יקר, ולכן העדפתי להיות זהירה ולברר אם יש הבדלים בשירות עצמו בין החברות השונות, והאם יש בכלל טעם להתמקח על המחיר.

פורסם

סיריונית

את טועה לגבי הביטוח החקלאי שכאת מגדירה אותו כזול ביותר. מדוע? כי המדינה, אשר מפקחת על תעריפי ביטוח החובה, נתנה לחברות הביטוח מס' קריטריונים אשר הם, ורק הם יכולים להיות מדד לגובה הפרמיה אצל חברת הביטוח. לכל חברת ביטוח יש את הזכות לשבת עם המומחים שלה, לבדוק את נתוני הסטטיסטיקה ולהחליט אילו פרמטרים של המבוטח יהוו סיבה להעלאת מחיר הפרמיה, ואילו לא. כתוצאה מכך חברה שתשתמש בפחות פרמטרים תהיה יותר זולה עבור נהגים חדשים , צעירים ונשים שיש להם מעמד יותר סיכוני בפרמטרים, ואילו חברה אשר תשתמש בכל הפרמטרים תהווה בחירה זולה עבור נהגים מבוגרים עם הרבה שנות וותק. בכדי לראות הוכחה לדברי כנסי למחשבון ובדקי איזו חברה תהיה הכי זולה עבור גבר בן 70 עם 50 שנות וותק ו - 0 תאונות.

רמז: זה כבר לא ביטוח חקלאי.

פורסם
גם אני מעדיפה לא לבטח בחברת ביטוח קטנה ולא מוכרת.

/QUOTE]

ממתי ביטוח חקלאי היא חברת ביטוח קטנה ולא מוכרת........

פורסם

נשים נחשבות לנהגות זהירות יותר מגברים, ולכן מי שכתב שנשים הם גורם סיכוני יותר - טועה.

לגבי ביטוח חקלאי - לא שמעתי על החברה הזאת מעולם.

מה יש לכם לספר עליה? כל אחד יכול להרשם?

פורסם

נשים הן כן גורם סיכוני יותר, ולראייה תראי כי בדיקה של גבר לעומת אישה בעלי אותם נתונים (גיל 30, 10 שנים רשיון בלי תביעות ב3/4 שנים האחרונות) - מחיר הביטוח של הגבר זול יותר.

העובדה שיש אי-אילו חברות ביטוח שבוחרות לפרסם בטלויזיה שהמחיר לנשים זול יותר - זו בעייה אחרת (וגם יש טריקים ושטיקים, כמו שגם הבעל יבטח בחברה הזו וכו'..)

פורסם
נשים הן כן גורם סיכוני יותר, ולראייה תראי כי בדיקה של גבר לעומת אישה בעלי אותם נתונים (גיל 30, 10 שנים רשיון בלי תביעות ב3/4 שנים האחרונות) - מחיר הביטוח של הגבר זול יותר.

העובדה שיש אי-אילו חברות ביטוח שבוחרות לפרסם בטלויזיה שהמחיר לנשים זול יותר - זו בעייה אחרת (וגם יש טריקים ושטיקים, כמו שגם הבעל יבטח בחברה הזו וכו'..)

מה איפה אתה ממציא את הדברים האלה???

אתה יכול להוכיח את זה??

ממש לא נכון, אני לא יודע מי נתן לך את המידע הזה, אבל אל תאמין לו/ה יותר מדי.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

stang, על איזה חלק אתה מדבר?

אם על החלק הראשון, אתה מוזמן להכנס למחשבון של משרד האוצר ולראות בעצמך.

אם לגבי החלק השני, אז אני יודע בוודאות שההטבה היא לגבי ביטוח מקיף, ותקפה רק אם הביטוח נרשם על שם הנהגת ותקף אך ורק לנהגת ולא לשום נהג אחר.

• תוכן חדש...