Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא אופנוע? מהראשון בינואר תוכל לרכב על אופנוע עד 125 סמ"ק כל עוד יש לו פחות מ-14 כ"ס.

זה טווח די רחב של אופנועים טובים, חלקם בעלי ביצועי שטח מעולים וגם תוכל לעלות על הכביש המהיר.

פורסם

זה לא קשור אופציה או לא אופציה - ההפרש בין גיל 16 לגיל 16.5 , שבו ניתן להתחיל ללמוד נהיגה - הוא מזערי ביותר , וחבל לבזבז כספים על כלי תחבורה שלא משתווה ברמתו להרבה כלי כביש זולים בהרבה .

חבל שתפעל מתוך רצון לעשות "דאווינים" בבית ספר , ולהיות הראשון שיש לו אוטו והוא "מאאגניב" , ותטעה בבחירה .

פורסם
כל מי שנוהג בטומקר עשה שיעורים וטסט בתוך החווה\קיבוץ\מושב

זה ההבדל

והכי גרוע אלה שיורדים איתם לכבישים מהירים מעל 50 קמש יצא לי לי לראות לא פעם

הם עושים גם טסט בחווה וגם טסט בעיר

אני לא מבין על מה הוויכוח.. אני יודע מה שאני אומר לך.

פורסם

בעיקרון התומקר יותר יציב, יותר יפה.. אבל פחות מהיר כי עם היציבות שלו בא גם המשקל..

בכל מקרה אני אישית הייתי ממליץ לך לחכות טיפה ולקנות משהו אמיתי..

פורסם

לתוםקאר 27 כוחות סוס ובעוד לרייינגר 30+ ההבדלים בינהם הוא שהתוםקאר בעיני בטיחותי יותר,יציב יותר ומהנה יותר ובנוסף בעל יכולות שטח טובות יותר.

היתרון של הריינגר הוא שהוא חיית עבודה הוא חזק מאוד וגם מהיר יותר מהתוםקאר אך בגלל המבנה שלו

הוא חשוף להתפחויות מנהג לא מיומן.

בברכה,

אמר הבחור שכמעט עשה פרסה עם תומקאר ב60+ קמ"ש וכמעט גרם לנו להתהפך..

משוגע :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תשמע. אישית אני נגד כלים כאלה על הכביש. אל תטעה, היה לי ריינג'ר בעצמי, אבל אני לא גר באיזור מרכזי כגון הרצליה או תל אביב, אלא מעין מושב. אין רמזורים, אין צמתים, אין יותר מנתיב. ההתקלות הכי מסוכנת הייתה כיכר.

עם זאת, מבחינת כלים, לדעתי ריינג'ר עדיף. אמנם תומקאר נמוך ויש לו ביצועים יותר טובים בכביש (מבחינת אחיזה ופניות, לא מהירות?), אבל הוא ל-א שווה כלום בשטח, אלא אם כן מדובר בתומקאר היקר עם המנוע המוגדל ושישים כוח סוס. תומקאר יכול לנסוע על כורכר, בחול של ים ודיונה הוא שוקע בגלל מחסור במערכת הנעה כפולה.

אני יכול לספר לך על דברים מטורפים שעשיתי עם ריינג'ר בשטח, לדעתי הרבה יותר מהנה, שכן בשטח הכל באמת תלוי בך, בכישורים שלך, שלא כמו בכביש, שיש עשרות אהבלים אחרים שמשפיעים עלייך ישירות.

אחרי כל זה, למה לא אופנוע באמת? 125 סמ"ק באמת מרחיב את האפשרויות לאופנועים רציניים יחסית- cbr125 xr125 למיניהם.

חוץ מהסיבות שהזכרתי, תחשוב הלאה. בעוד פחות משנה אתה תרצה לרכוש רכב. אני בספק אם לא יבטלו את הפירצה עד אז, ושום וועדת כלכלה לא תוכל לעשות דבר בנדון. המצב הנוכחי של השוק הינו קשה משום שאנשים מפחדים לרכוש כלים כאלו, גם בגלל בטיחות וגם משום שלא ידוע עד מתי הפירצה תישאר פתוחה. גם אם תקנה כלי, כשתרצה למכור אותו אתה תתקשה מאוד, ותיאלץ לרדת הרבה במחיר.

• תוכן חדש...