Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מסעדה באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסעדת בשרים טובה באילת

עשיתי חיפוש ולא מצאתי, על כן אשמח לקבל המלצות על מסעדה טובה באילת, אני בעניין בשר והרבה בשר

חג שמייח

אירית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חטפת תאוות בשרים באילת? כאילתית לשעבר ציפיתי שתדעי איך לבוא על סיפוקך שם.

אכלתי בניו-יורק ניו-יורק והיה בסדר, ואכלתי במסעדה שמתחת לרויאל ביץ' והיה בסדר גמור (אבל יקר).

בתאבון,

נמרוד

פורסם

בשר באילת ? תסתובבי בגשר יקפוץ עליך איזה בחור עם רשימה בע"פ שרק ממנה נעשים שבעים. ;)

אני אכלתי בניו-יורק ניו-יורק בזמנו סטייק גדול ממש, לא יודע אם המסעדה קיימת עדיין, יש בסוף הטיילת של ריואל ביץ' פאפא גאיו (שאני אישית מתעב - אבל סיבותיי שמורות במערכת), באותו איזור יש את קולומבוס וזהו בגדול לפי מה שאני יודע.

מסעדות דגים טובות לעומת זאת לא חסר שם, בשר קצת יותר בעייתי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
חטפת תאוות בשרים באילת? כאילתית לשעבר ציפיתי שתדעי איך לבוא על סיפוקך שם.

אכלתי בניו-יורק ניו-יורק והיה בסדר, ואכלתי במסעדה שמתחת לרויאל ביץ' והיה בסדר גמור (אבל יקר).

בתאבון,

נמרוד

לא בקשתי המלצות בנושא זה, פה אני מסודרת.:wink:

אילתית לשעבר שעזבה בשנת 1980 והייתה שם מאז בשנת 1997, ועוד כמה פעמים למשך שעה שעתיים בין חצות ל4 בבוקר.

תודה

נמרוד ודניאל

פורסם

"קאסה דה ברזיל"

הרבה בשר . הרבה מאוד בשר . ואפילו עוד קצת .

כמובן לא לשכוח לא לאכול שבוע לפני...

נ.ב.

לקפוץ הרבה לפני שמגיעים כדי שכל האוכל שכבר יש בגוף ירד לרגליים וככה יתפנה עוד קצת מקום בבטן .

בתיאבון .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מצטרף להמלצה על הקאסה..

כדאי להזמין ב108 שקל "אכול כפי יכולתך".. ככה טועמים מכל סוגי הבשר ויוצאים הכי שבעים.

רק אל תשכחי מכנסי טרנינג :smile:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

on the bordwalk texas grill was great next to nepton hotel- not sure if its still open

boston bar gril next to the royal beach on the bordwalk

new york new york not bad- next to americana hotel

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

"בפאלו סטייק האוס"

המסעדה של מלון מלכת שבא.

על הטיילת.

מעולה!

יקרה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מיצטרף להמלצה על קאסה דה בראזיל.. אחלה מיסעדה, נתנו שרות טוב מעל למה שאני רגיל לקבל במיסעדה, פינקו אותנו במנות מיוחדות (יש כמה "מסלולים", ואנחנו לא הזמנו את ה"מסלול" הגדול)

עוד מיסעדה מיוחדת מאוד, עם בשר טוב וטעמים מיוחדים היא סאנטה פה, מיסעדה עם טעם מיוחד שאין באף מיסעדה, שווה ליקפוץ לשם! הסטייק יען הכי טוב שאכלתי! יש להם רוטב מדהים שעשוי ממנגו עם טעם חריף טיפה... אמממ..... כל פעם שאני מגיע לאילת זה המקום הראשון שאני רושם בפינקס הביקורים שלי....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מצטרף להמלצה על קאסה-דה-ברזיל..

כלכך התלהבנו מהמקום אחרי שהייתי עם חברים, שנסענו יום אחד (לא זוכר אם זה היה שבת או סתם חופש) עד לאילת בשביל המסעדה, ביקור בים (+סיבוב על אופנוע ים) - וחזרה הביתה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...