Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי פירלי PZERO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי אם התכוונת אלי אז ידוע לי שיש יבואן חדש והצמיגים טריים, למרות שכמובן ייבדקו.

עדיין אין להם תחליף אחר במחיר הגיוני ופה הבעיה.

יש או אותם או דנלופ SP2000 שיש לי כרגע והם על הפנים.

או איזה סמי סליקס של דנלופ אבל לא נראה לי שאני אשים כאלה על 106 GTI שרוב הנסיעות מנהלתיות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב,

כנראה שאת הגודייר אני כבר לא ישיג במחיר שדיברתי עליו (פשוט אין במלאי - ושאין המחירים בשמיים).

החלטתי ללכת לכיוון ה-KUMHO KH11 (כמובן הרבה יותר נחות לעומת F1...).

הצלחתי להשיג במחיר של 440 לצמיג (195.45.16).

ועכשיו ההתלבטות - איזה צמיגים מתחרים ישנם במחיר הזה?

האם זה מחיר טוב?

פורסם

הצמיג מוגדר כחבר בקטגוריית Grand touring summer שזה רק טיפה יותר טוב מפחם בצורת עיגול.

לא מומלץ אם אתה רוצה לשמור על ההתנהגות של הרכב ברמה סבירה, מדובר בצמיג ברמת הביצועים הנמוכה ביותר בקבוצת הצמיגים שנחשבים לצמיגי קיץ (יעני לא "ירוקים").

הדירוג נראה כך -

Extreme performance

Max performance

Ultra high performance

High performance

Grand touring

תעשה את החישוב לבד.

מוטי

פורסם

מבין הצמיגים הבאים:

1. FALKEN ZE-512.

2. HANKOOK K102.

3. FEDERAL SS-595 (לא בטוח שקיים במידה שלי).

ה-SPORTCONTACT מעל התקציב לכן הוא לא נכנס לאופציות.

DUNLOOP לא מצאתי - כנראה ואין.

GY F1 הרבה מעל 2400 שקל.

איזה אתם ממליצים מהרשימה או אחר? (התקציב הוא עד 1800 שקל)

תודה !

פורסם

איביטורבו - כמה ק"מ אתה נוהג בחודש? כמה אתה משלם על דלק? אני מוכן להתערב שזה יותר מ-500 שקלים לחודש - בקושי שני מילויי דלק וחצי במחירים של היום. תוסיף 500 שקלים לתקציב וקנה צמיגים נורמליים שתהנה מהם הרבה יותר. P-ZERO מעולים אבל בדוק גם מישלין פיילוט אקסלטו 2 שאולי יעלו לך קצת פחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני קניתי קומו ZH11 לראלי שלי, אני מאוכזב מהם קשות, גם ביחס למחיר הנמוך זה צמיג דרעק. ולראלי עוד איך שהוא נשמרת ההתנהגות גם עם צמיג GT (ראה דירוג של מ.מ.).

לאיביזה לעומת זאת אני בחיים לא הייתי שם צמיג פחות טוב מPZERO. ההתנהגות של האוטו גם ככה בהמית, התת היגוי שם גם ככה בשמים, אתה חייב צמיג טוב. כמו שרוני שעכשיו התחיל להתעסק בהנהלת חשבונות אמר - זה לא הרבה כסף כמו שזה נשמע.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
תוסיף 500 שקלים לתקציב וקנה צמיגים נורמליים שתהנה מהם הרבה יותר. P-ZERO מעולים אבל בדוק גם מישלין פיילוט אקסלטו 2 שאולי יעלו לך קצת פחות.

רוני

לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר.
  • תוכן חדש...