Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי פירלי PZERO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר במידה: 195/45/R16, אני צריך ארבעה.

קיבלתי הצעה מאנתון 650 שקל לצמיג. יוצא 2600 שקל.

למישהו יש מושג מאיפה ניתן להשיג כאלה במחיר יותר נורמלי?

מי מייבא את הצמיגים?

פורסם

לפי המחירון שלהם זה 671 שקל לצמיג

כמו כן בגלל שאתה לוקח 4 אתה יכול בשקט לקחת אותם ב 2400

עדיין יקר

בכל אופן בתצוגת אוטומוטור האחרונה שהייתה חילקו הנחות של עד 50% לצמיגים של פירלי

לי היה כרטיס עם הנחה של 40% על שתי צמיגים אין לי מושג איפה הוא אבל אני יודע שלא זרקתי אותו

בטוח שיש פה אנשים שלא זרקו אותו או שיש להם אותו שווה לך לבדוק את העניין סה"כ מה אכפת לך לחסוך בסביבות ה 1000 שקל?

אם אני אמצא את הכרטיס אני ייצור איתך קשר אין לי מה לעשות בו

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

ההנחה של ה-50% זה ממחיר המחירון, שהוא בטח איזה 1200 שקלים לצמיג, כך שבסופו של דבר זה יעלה אותו הדבר. ככה התעשייה הזאת עובדת - מחיר מחירון היסטרי, הנחות ענקיות.

בגדול, הסכום הזה לרביעיית P-ZERO נשמע לי סביר לגמרי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב עשיתי קצת בירורים...

הצלחתי להשיג GY F1 (מ-STOCK מגובל שעדיין לא הגיע) ב-650 שקל צמיג.

נראה לי שאני יקנה בסוף F1 כמו שרציתי.

מה אתם אומרים? מחר קצת יקר יחסית לשנים קודמות אבל בהתחשב במצב היום - אין F1 בארץ...

פורסם

אני מכיר פנצ'ריה שכן מחזיקה GY EAGLE F1 וגם מישלין פיילוט ועוד כמה צמיגים שנחשבים ספורטיביים

ויש להם מבחר מידות, ומה שאין מזמינים (נראה לי שהם יבואן GY). אבל הם לא זולים כמו אנטון, מצד שני יש שם אחלה שירות.

פורסם

ניתן להשיג את הגודייר (F1) ב 600 שקל צמיג

לגבי הכרטיסים שאמרתם קודם שזה מהמחירון אני לא יודע עד כמה זה נכון לא בדקתי את הענין.

במידה ואני אמצע את הכרטיס, יש טלפון מאחורה אני אתקשר אברר ויעדכן בהמשך...

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

איבי,

החלפתי צמיגים לפני פחות מחודש, חקרתי וחפרתי...

את ה -F1 קשה מאוד מאוד להשיג והמחיר גבוה במיוחד לצמיג ישן יחסית וזה חשוב...

היו לי P ZERO , אחלה צמיג אבל מתייבש מאוד מאוד מאוד מהר אז לדעתי תחסוך (ממש לא מתאים לאקלים בארץ).

בסופו של דבר, לאחר המלצות חמות מחברים ששמו ומהפנצ'ר מכר שלי (שהוא כבר חבר ואני סומך עליו)

שמתי רביעייה של FALKEN ב-1520 (380 לצמיג).

אחלה אחיזה !

בקיצור אני ממליץ בחום, אם תרצה פנה אלי בפרטי אני אארגן לך מחיר.

יואב.

פורסם
נשמח לדעת איזה דגם של פאלקן הרכבת בדיוק שאתה בא ומשווה אותו לאחיזה של גודייר מדגם F1GS-D3.

מוטי

עוד לא השוותי.......

כתבתי שיש לפלקן אחלה אחיזה, מן הסתם ה-F1 יותר איכותיים , השאלה אם זה שווה את המחיר וההתפשרות על צמיג ישן.

הדגם דרך אגב הוא ZIEX ZE512

פורסם

יש לי ברכב כרגע ZE-512 מקדימה ו-TOYO T1R מאחורה (שזה צמיג חבל"ז הלוואי והיה ניתן להשיג צמיג כזה בארץ).

הניסיון שלי עם הפלאקנים מול ה-T1R -הם לא משתווים ל-TOYO במיל.

מאיפה ניתן להשיג F1 במחיר של 600 ש"ח??

פורסם

ב16" אם אני לא טועה מפאלקן אפשר להשיג כבר את הFK451 או אזנסיס (אבל ברוחב יותר גדול ... ) שזה כבר סיפור אחר לגמרי...

הפאלקן האלו מתאימים מקסימום למשפחתית עם בעלים שרוצה צמיגים טיפה יותר טובים מהרגיל (וגם זה לא בהרבה.)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור מצב הצמיגים בארץ רע ביותר

במקרה שלי מצאתי רק A539, והמחיר הוא סביב 380 לצמיג במידה 185/55/14

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...