Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאתי הפעם השניה שאני פונה אליכם כי לא יכלתי לבדוק את מה ששאלתם והכוונה היא לחישן טמפרטורה.. הרכב הוא סובארו אימפרזה 97 והשבוע הוא נכנס למוסך וישב במחשב ועבר בהצלחה את כל הבדיקות אבל ההתנעה עדיין קשה.. הוחלפו מצטים לחדשים כולל הכבלים שלהם וזה לא עזר (המוסכניק חשב שזאתי הבעיה).

תאור הבעיה- הרכב בלי קשר לטמפרטורה בחוץ או לחום המנוע לפעמים מתניעה לאחר שימוש של 3 שניות בסטרטר ולפעמים מתניעה לאחר יותר זמן של שימוש בסטרטר אבל בסופו של דבר מתניע..

אתם מכירים אולי איזו שהיא מחלה ברכב הנל או שאתם חושדים בבעיה?

אם כן אשמח לשמוע בתודה,

מור מאיש

עדכון - הרכב אוטומט

כרגע כלום =[

פורסם

אני לא יודע מי קבע שהכל בסדר. נתקלתי כבר שהכל בסדר, והיו דברים לא בסדר.

באופן כללי , בעיות אפשריות לאימפרזה: ולא לפי סדר האפשרויות.

חיישן קרנק.

חיישן טמפ'.

ISC מייצב סיבובים.

לחץ דלק, (אפשרות לתקלה מכנית או חשמלית, או איבוד לחץ דרך מזרקים (נדיר אבל קיים)

ראה: (זהירות, תרד ארוך מאוד)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117257

אי אילו פיריטי מיגון כמו אימובילייזר , קוד סודי, אזעקה, וניתוקים למינהם שהוסיפו בארץ וגורמים למפלי מתח ו/או נתקים ליחידות הפעלה / בקרה חשובות.

יתכנו אפשרויות נוספות.

בקיצור, הבעיה לא אמורה להיות קשה לאיתור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה דני,

אני לא יודע מי קבע שהכל בסדר. נתקלתי כבר שהכל בסדר, והיו דברים לא בסדר.

באופן כללי , בעיות אפשריות לאימפרזה: ולא לפי סדר האפשרויות.

- חיישן קרנק.

- חיישן טמפ'.

- ISC מייצב סיבובים.

- לחץ דלק, (אפשרות לתקלה מכנית או חשמלית, או איבוד לחץ דרך מזרקים (נדיר אבל קיים)

ראה: (זהירות, תרד ארוך מאוד) קראתי אותו והפנמתי.. הבעיה שלקיחת הסיכון עלולה לעלות 4K וישנה אפשרות כמובן שזאתי אינה הבעיה אולי כבר משתלם להחליף רכב?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117257

- אי אילו פיריטי מיגון כמו אימובילייזר , קוד סודי, אזעקה, וניתוקים למינהם שהוסיפו בארץ וגורמים למפלי מתח ו/או נתקים ליחידות הפעלה / בקרה חשובות. קיימת רק אזעקה מקורית לנסות לנתק אותה?

יתכנו אפשרויות נוספות.

בקיצור, הבעיה לא אמורה להיות קשה לאיתור.

בברכה

דני

אם אקח אותה למוסך המרכזי.. אתה חושב שהם ימצאו תבעיה בניגוד לדוקטור בעירנו? כמה יכולים להעלות החישנים האלו והמיצבים? או שאלה אחרת.. חישן חום אני יכול לבדוק בעזרת מולטי-טסטר ע"י בדיקת ההתנגדות איך בודקים חישן קרנק? וכמו כן ISC?

סליחה על החוצפה בשאילת כל השאלות.. אבל אני מתחיל להתיאש =\

נ.ב השאלות מופנות לדני כי הוא ענה לי ראשון.. כל מי שיודע או חושד מוזמן בברכה להגיב

מור מאיש

כרגע כלום =[

פורסם

עניתי לך בגוף השאלות באדום.

אם אקח אותה למוסך המרכזי.. אתה חושב שהם ימצאו תבעיה בניגוד לדוקטור בעירנו?

מותר לשאול היכן היית????

כמה יכולים להעלות החישנים האלו והמיצבים?

אתה רץ קדימה מידי כאילו הלכו המון חלקים... תרגע...

או שאלה אחרת.. חישן חום אני יכול לבדוק בעזרת מולטי-טסטר ע"י בדיקת ההתנגדות איך בודקים חישן קרנק? וכמו כן ISC?

עם סקנר רואים בטיק וטק. (יש להבין כל נתון שהסקנר רושם. החזקתו ביד וחיבורו אינה מבטיחה התייחסות נאותה של המפעיל)

סליחה על החוצפה בשאילת כל השאלות.. אבל אני מתחיל להתיאש =\

נ.ב השאלות מופנות לדני כי הוא ענה לי ראשון.. כל מי שיודע או חושד מוזמן בברכה להגיב

מור מאיש

ראשית, ממש תרגע, תגיע לידים הנכונות , אני מאמין שאז תגלה שהבעיה לא ככ חמורה

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...