Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו באלף שקל חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

nimrodg,

אם תסתכל בחתימה שלי תראה שאני מחזיק גם 2 רכבים ישנים יחסית. את הפיג'ו 504 קניתי ליפני שנה ב - 1000 ש"ח כאשר קניתי את הרכב היה לו טסט (גם עכשיו יש לו טסט) הרכב במצב מכני סביר ביותר, נוסע ללא כל בעיות, הרכב אוטומטי + מזגן מקורי של היצרן. אחלה רכב. אני לאט לאט משפץ אותו בעצמי. בהחלט ניתן למצוא רכב נחמד בסכום כזה.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתכון מצויין לתאונה :screwy:

קנה רכב ב-1000 ש"ח ואל תוציא שקל עליו, פרנציפ.

בלמים? עזוב, זה מותרות.

צמיגים? העיקר שהרכב נוסע.

עזוב את האוטו, מדובר כאן על החיים שלך ושל האנשים מסביבך.

תזכיר לי לא לנסוע ברדיוס של 500 מטר מהרכב שלך :idea:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

Fireball אל תדאג אני לא רוצה לנסוע בו אני רוצה רק ללמוד עליו ובסוף אם אני ירצה לשפץ ולמכור אותו.

פורסם

נמרוד אני לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל אם אתה רוצה אני מצאתי פיאט אונו מודל 86 מנוע 1000 עם טסט לחצי שנה ב 1500 שקל

קצת יותר מאלפיה אבל עם טסט לחצי שנה ומנוע במצב מכני טוב! הדבר היחיד שבמצב קטסטרופלי הוא הפחחות של האוטו שיש בו הרבה חלודות בקצוות

אם אתה מעונין אני יברר שלא מכרו כבר את האוטו ויעביר לך את המספר של המוכר

אבל אל תשכח שזה אוטו בצפון

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

למה להיות שליליים?

אני קניתי חיפושית דגם ג'ינס 1200 73' ב1000 שקל שעמדה שלוש שנים בלי טסט

8K עשו את שלהם בישור קו...

דווקא אפשר לעשות אוטו(להחזירו לחיים..) ב8K הכל תלוי במוסך ובזמן שלך להיות עם הרכב (גם במוסך וגם בבית..)

ממליץ אבל שלא יהיו הרבה רקבונות (ללא הכללה של אוטו מסויים..)

(וצבע אפשר שיהיה שרוף לא מתקלף ופליש +ווקס של יעקובי ב25 ש"ח עושים את שלהם...)

בברכה שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אוייש אז חבל :\

רק לנסוע עם האוטו הזה מודל 86 מהצפון לאיזור עזה דרום זה הימור...גם אם ראיתי את האוטו והמנוע שלו במצב מאוד נחמד

אני מקווה שתמצא את המציאה שלך...גם אני בחיפושים כרגע ...לפיאט אונו 91-92 במצב סביר עם טסט... עד ל 3000-3500 שקל ולא יותר

ניראה אם נצליח למצוא איזה מציאה :)

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

שאלה בקשר לרכב אספנות...

כשלמדתי לתיאוריה נתקלתי בעניין שאסור לו ליסוע בין 7 ל9 בבוקר והגעתי למסקנה שכנראה משעמם להם במשרד התחבורה והם סתם המציאו את החוק הזה.

אבל אני נוסע באופן יומיומי בשעות אלו בפקק הקבוע מצומת עליה בכפר סבא לכיוון צומת רעננה-צפון ויש קבוע 2 חיפושיות אספנות שנוסעות שם.

בערך בסביבות 8 וחצי הם מגיעות לתצומת וחוצות אותה לכיוון רעננה. הדבר היחיד שהם צריכות לעשות הם פטנט שאני המצאתי "יש מניאק? - הצמד לשמאל". הם עוברות לשמאלי ולמשטרה אין אפשרות לעצור אותם בכלל...

פורסם
שאלה בקשר לרכב אספנות...

כשלמדתי לתיאוריה נתקלתי בעניין שאסור לו ליסוע בין 7 ל9 בבוקר והגעתי למסקנה שכנראה משעמם להם במשרד התחבורה והם סתם המציאו את החוק הזה.

ואני הגעתי למסקנה שאם היית עושה חיפוש קטן בפורום, היית מבין את הסיבה לחוק הזה ולא היית מסיק מסקנות לא רציניות.

אבל אני נוסע באופן יומיומי בשעות אלו בפקק הקבוע מצומת עליה בכפר סבא לכיוון צומת רעננה-צפון ויש קבוע 2 חיפושיות אספנות שנוסעות שם.
לעומת זאת, אני יודע על שני חבר'ה שפורצים לדירות באופן קבוע כל יום, אז אולי זה מותר?

יופי - ראית שתי חיפושיות שעוברות על החוק. יש עוד חוויה שאתה רוצה לשתף אותנו בה ?

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ערכתי חפירה בפורום ומצאתי את הסיבה, או לפחות כמה מניעים לתקנה...

אפשר לחפור בעמוד הזה למי שמעוניין לדעת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124692&page=2&pp=15&highlight=7-9

ליעקב, שמתי לב שכל משתתף מציג הסבר אחר לחוק. האם קיים הסבר של המדינה עצמה מאחורי החוק או שכ"א מפרש אותו אחרת: זיהום אוויר, בלאי לרכב, הרכב אמור לשמש כתחביב ולא לעבודה וכו'.

בסה"כ החכמתי מעלעול בפורום שלך.

ח"ח על עבודתך, ולא, אין שום דבר נוסף שארצה לשתף אתכם בו. :lol:

חג שמח...

פורסם

תקנת ה-7 עד 9 היא דוגמא טובה לחוק מטומטם שעובד לטובת האזרח.

הרי ברור שלא קורה שום דבר מיוחד בשעות האלה (יש לחצי תנועה גם בשעות שאנשים חוזרים מהעבודה, ובאיזורים עירוניים במשך כל היום) אבל זהו ה"תרוץ" בשביל לאפשר לבעלי רכב אפסנות לקבל הנחה של 75% על ביטוח חובה.

בעבר ניסו לבטל את החוק הזה, ומועדון ה-5 התנגד בתוקף, וטוב שכך !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...