Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו באלף שקל חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתם כאלה אנטי?! תשאלו את תומר הדר, אפשר אפילו להגיע לאילת עם רכב באלפייה :shock:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכב שכור ליום עולה בין 200-300 ש"ח בחברות ההשכרה.

אם תקנה רכב עם טסט ב-1000 ש"ח, ותסע בו 3-5 ימים עד שיתפגר - כבר עשית עסקה כדאית.

בקיצור - כשקונים רכב ב-1000 ש"ח - חשוב לבדוק שיש לו טסט בתוקף, ולקוות שיחזיק מעמד מספר ימים. כמובן שיש צורך בביטוח חובה, וכדאי גם ביטוח צד ג'.

אם מצאת 2 רכבים למכירה ב-1000 ש"ח, ולשניהם טסט בתוקף קנה את זה שיש לו יותר דלק במיכל. רכב עם מיכל דלק מלא שווה להנחה נוספת של 30%.

לינק לכתבה של תומר.

להבא, ציין מה הדרישות שלך מהרכב, ותקבל תשובות מפורטות יותר. (ספורטיבי, ביצועים, אבזור, סלון, גג נפתח, 4X4 וכו' ). :wink:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני כרגע לומד מכונאות בבי"ס {שנה ראשונה} ואני רוצה ללמוד ולשפץ {אם יהיה תקציב בשביל זה} את האוטו. נראה לי שמניתי את הסיבה למה אני רוצה את האוטו באלפייה. אוקיי עכשיו לא אכפת לי איזה סוג העיקר שיהיה עם ניירות וחוקי

פורסם

אל תשכח שביטוח חובה יעלה עוד כ-1500 ש"ח וביטוח צד ג' יעלה עוד כ-800 ש"ח.

חפש רכב נפוץ מהסוג שאפשר למצוא לו חלפים בפירוקיות (פיאסטה / חיפושית / DL וכו').

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש נטייה בפורום להפחיד אנשים שמחפשים רכב בתקציב נמוך. אני מניח שהסיבה העיקרית לזה היא שרוב הגולשים רגילים לבוא למוסך עם שלט של "דפוק אותי, אני לא מבין כלום" על המצח, ובמוסך מתייחסים בהתאם, ומכאן הם מגיעים למסקנה שרכב ישן שווה להוצאות מוגזמות.

בזמנו, כשהייתי סטודנט, באמצע שנות ה90, קניתי רכב ב2000 ש"ח. הוא שירת אותי בנסיעות יומיומיות לאוניברסיטה, 80 ק"מ, ובסופ"שים הוא גרר לי ולחבריי את אופנועי השטח שלנו לכל פינה בארץ. הכול בעלויות אחזקה אפסיות כמעט. כמובן שכל הטיפולים בו נעשו עצמאית, ולא במוסך. הדבר הכי יקר שהתקלקל בו במשך השנים היה המצמד, שעלותו היתה כ300 ש"ח.

בקיצור, מצא לך רכב טוב ככל האפשר בסכום שהקצבת לך, עם גיר ידני, תפשיל שרוולים, ותן לו את היחס המגיע לו. הוא יחזיר לך כגמולך.

פורסם

אני מסכים עם חנן ,וגם לי היה באמצע שנות ה 90 רכב שנקנה ב 2500 ש"ח (פיאט ריטמו 65 , מודל 1981) ששירת אותי במשך שנה(אם כי אני לא יכול לומר "ללא בעייות מיחדות ") . אבל 2000 ש"ח לפני 10 שנים שווים למשהו כמו 4000-5000 ש"ח היום, ובסכום כזה אכן אפשר לקנות רכב סביר נוסע עם טסט. 1000 ש"ח לדעתי קונים רק גרוטאה לפירוק/בלי טסט/לא במצב נסיעה.

אנ חושב , שלחנן הייתה רנו 5

פורסם

חיפושית, פיאט אונו , פורד פיאסטה , פיג'ו 205 צבאית .

יש ליד הבית שלי למכירה סוזוקו אלטו שנת 87 במצב נסיעה ונראית טוב, מעניין כמה רוצים על רכב שכזה.

אני מניח שאפשר יהיה למצוא רכב ב 1000 שקל , אני גם מניח שזה לא יסתכם בסכום הזה.

פורסם
אל תשכח שביטוח חובה יעלה עוד כ-1500 ש"ח וביטוח צד ג' יעלה עוד כ-800 ש"ח.

חפש רכב נפוץ מהסוג שאפשר למצוא לו חלפים בפירוקיות (פיאסטה / חיפושית / DL וכו').

אם הוא יקנה חיפושית אספנות, ביטוח החובה יעלה לו אולי 500 שקל וצד ג' גם כן משהו מגוחך כזה.

יהיה אסור לו לנסוע בין 7-9 בבוקר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לך בלוח יד 2 כמה עשרות רכבים בחיר של 1000-1500 ש"ח ובחלקם ניתן לנסוע ויש להם טסט למספר חודשים,אני העברתי את השירות הצבאי שלי עם ביאנקי שלא שווה היום 500 ש"ח והיא לקחה אותי לאילת בקיץ,לחרמון בחורף.

נ.ב-כמו שאמרו לפניי,הפשלת שרוולים ברכב כזה היא חובה אחרת המחיר נוסק.

בהצלחה,

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...