Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או דרך הקלטת הלוהטת :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום כולם,

יש לי סיטרואן C4 גרסת הליסינג. אני מעוניין לחבר את נגן ה - MP3 שלי (לא IPOD) למערכת.

יש למישהו נסיון עם זה?

מה אני צריך לעשות ואיזה ציוד צריך לקנות?

תודה מראש.

שלום לך

אומנם עברו כמה חודשים מאז כתיבת ההודעה , אך אני נתקלתי באותה הבעיה ליפני שבוע ופתרתי אותה!

הסבר זה טוב (ככל הניראה) גם עבור peugeot 307

ראשית הסרת אחריות !

כל נזק שייגרם במהלך ביצוע כל פעולה מימה שכתבתי כאן האו באחריותכם הבלעדית ! הסבר זה הוא לידיעה בלבד וכל ניסיון לממשו הוא באחריות הממש .

המערכת שמגיעה ב C4 ליסינג היא מסוג Blaupunkt RD4

למערכת ישנן שתי כניסות

AUX , אולם היא מגיעה במצב שהיציאות מבוטלות.

הסבר על הפעלת היציאות :

בכדי להפעיל את היציאות עליך לגשת למוסך ולבקש שיפעילו את היציאות בעזרת תוכנת המחשב , הפעולה לוקחת דקה או שתיים , ולפעמים המוסכניקים לא יודעים שהיא אפשרית (שים לב בתוכנה של פז'ו לא ניתן להפעיל את הרדיו של הסיטרואן רק בתוכנה של סיטרואן) !

כאשר הם מחברים את המחשב לרכב, צריך ללכת להגדרות => רדיו => יציאות

ולהעביר את המצב של AUX1 ו/או AUX2 למצב הפעלה .

ישנם 4 מצבי הפעלה:

1. כבוי - כך המערכת מגיע.
  2. MUTE- הAUX מתחבר כאשר לוחצים על מקש הMUTE (או שהפלאפון מבצע MUTE).
  3. מצב רגיל - בחירת היציאה מתבצעת בעזרת מקש ה SOURCE .
  4. מצב ערכת יידים חופשיות - האמת שאני לא יודע בדיוק מה זה.

לטעמי המצב המתאים ,אותו אני בחרתי , הוא 3 .

לאחר שמגדירים את המצב במחשב , את רואה מיד שבמקש הSOURCE יש לך גם מצב AUX, וזאת הייתה השאלה. :shock:

בונוס איך להתחבר ליציאות מבלי לרכוש כבל במאות שקלים.

הכבל שניתן לרכוש כיציאה ל AUX עולה כ 200 ש"ח , אולם הוא אינו מכיל דבר מלבד שלושה מחברים קטנים חוט תלת גידי ותקע לאזניות/ בננות. הכבל מתחבר באחורי המערכת על פי האיור הבא (בגרמנית , תרגום בהמשך)

407RD4auxin.jpg

החיבורים מבוצעים בפורט B או C , כאשר יש לחבר את הרגליים הבאות עבור AUX 1 :

• רגל מס' 4 כניסה ימנית.
  • רגל מס' 11 אדמה.
  • רגל מס 10 כניסה שמאלית .

יש לחבר את הרגליים הבאות עבור AUX 2 :

• רגל מס' 1 כניסה ימנית.
  • רגל מס 2 אדמה.
  • רגל מס 7 כניסה שמאלית .

אני השתמשתי בכבל של אוזניות כאשר את את חוט הסיכוך (חוט הנחושת המשותף לשתי האוזניות ) חיברתי לאדמה.

את החוט שהולך לאוזניה הימנית חיברתי לימין , והחוט שהולך לאוזניה השמאלית חיברתי לשמאל.

המחברים בהם השתמשתי הם מחברים מסוג ה MOLEX הקטנים מאוד (לא הגדולים) שהוצאו ממחשב יישן (החוטים שמחברים את לוח האם עם הרמקול , כפתורי ההפעלה וכדומה, ראה תמונה). לאחר חיבור המחברים , בהלחמה לחוט האוזניות ובידוד החוטים , חיברתי את המחברים אל המערכת , את תקע האוזניות חיברתי לנגן , הפעלתי את הנגן , ובחרתי AUX במערכת. והמערכת ניגנה את שבנגן.

בתמונה ניתן לראות את סוג המחברים בהם השתמשתי (כאשר הם עדיין במחשב).

2405article3-16a.jpg

הערה : במידה ומחברים את רגל 14 בפורט A עם האדמה (למיטיב זיכרוני רגל 12 אבל צריך ליבדוק!!!) המערכת עוברת ל MUTE.

איך להוציא את המערכת בכדי להתקין את המחבר:

בשום שלב אין להפעיל כוח!!!

בעזרת מברג עדין יש לחלץ את שני משולשי הכיסוי שבצידי המערכת (להכניס בשולי המשולש ובעדינות לשלוף החוצה תוך כדי ניעור של המשולש).

לאחר שחרור המשולשים , יש לתפוס את המערכת בצד אחד , לדוגמה צד שמאל, למשוך אותה בעדינות החוצה , ותוך כדי משיכה להכניס מברג קטן בזוג החורים שבצד השמאלי של המערכת , את החורים ניתן לראות בתמונה למטה ממערכת זהה בפז'ו 307 (יש ללחוץ את המברג קלות כלפי חוץ המערכת) הצד השמאלי של המערכת אמור להשתחרר קלות.

עתה נחזור על הפעולה בצד הימני של המערכת , המערכת אמורה להישלף ממקומה.

נוציא את המערכת וניראה את המחבר שמתואר באיור למעלה , בחלקה האחורי.

במידה וחיברתם את הכבל לא נכון התצוגה של הרכב תראה כאילו המערכת תקולה , ולא תוכלו להפעילה. כל שצריך לעשות הוא לחבר את הכבל מחדש בצורה נכונה, ואז להפעיל את הרכב, המערכת תחזור לחיים.

בתמונה למטה : מערכת זהה בפז'ו 307 , ניתן ליראות את ארבעת חורי השחרור בצידי המערכת.

307-QS9.JPG

הסרת אחריות !

כל נזק שייגרם במהלך ביצוע כל פעולה מימה שכתבתי כאן האו באחריותכם הבלעדית ! הסבר זה הוא לידיעה בלבד וכל ניסיון לממשו הוא באחריות הממש .

ההסברים בהודעה מבוססים על האתרים הבאים :

מומלץ מאוד לקרוא גם אותם ליפני ההתקנה.

http://members.lycos.nl/peugeotdata/data/407auxin1.htm

http://www.eurovan2.com/forum/eurovan2-general/4694-add-aux-mp3-rd4-radio.html

http://www.doeuv.com/407SW-RD4-radia-aux-input-923294.html

אשמח לתגובות אמנון :shock:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...