Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, אז ככה בוא נסכים אחי שדעותינו חלוקות בקשר לנוחנות המאזדה או הפוקוס, ופה באמת זה רק דעה כי נוחנות זה גם עניין של טעם מה שנוח לך לא נוח לי ולהיפך, ובנוגע לבטיחות אני באמת לא יודע כמה מאזדה קיבלו (אני אבדוק) בכל אופן יצא לי לעשות טוטאל לוסט עם המאזדה והנה אני מדבר פה איתך אחי... :lol:

נסעת פעם בסיטרואן קסרה? קסנטיה? C5? פז'ו 306? 406? אולי אז תבין שנוחות היא לא רק עניין של טעם...

בנוגע לטוטאלוס- כבר ענו לך כמו שצריך...

רוני

נוחנות היא לגמרי עניין של טעם, נסעתי ברובן (C5, 306, 406 וקאסרה)

ואני מסכים איתך שהם יותר נוחות מה LANTIS ה C5 בעיקר ה 306 לא כל כך נכון...

תלוי במה אתה מסתפק באשר לנוחות, אתה אוהב סלון או כיסאות נוחים...

ודר"א זה טוטאללוסט!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, אז ככה בוא נסכים אחי שדעותינו חלוקות בקשר לנוחנות המאזדה או הפוקוס, ופה באמת זה רק דעה כי נוחנות זה גם עניין של טעם מה שנוח לך לא נוח לי ולהיפך, ובנוגע לבטיחות אני באמת לא יודע כמה מאזדה קיבלו (אני אבדוק) בכל אופן יצא לי לעשות טוטאל לוסט עם המאזדה והנה אני מדבר פה איתך אחי... :lol:

נסעת פעם בסיטרואן קסרה? קסנטיה? C5? פז'ו 306? 406? אולי אז תבין שנוחות היא לא רק עניין של טעם...

רוני

ודר"א זה טוטאללוסט!

ה-306 נוחה יותר גם בגרסה הספורטיבית ביותר שלה מהלנטיס.

נוחות איננה עיניין של טעם אלא עובדה אובייקטיבית שלא ניתן לערער עליה.

לעומת נוחות, אווירה (עיצוב תא הנוסעים, מרווח, שימושיות ואכות הרכבה/חומרים) הם עניין של טעם בחלקם ואנשים נוטים להכניס אותם לשיקול הנוחות. נוחות נטו (שיכוך + נוחות מושבים) היא עניין אובייקטיבי.

ודר"א - רושמים (ואומרים) טוטאל לוס (Total loss, לא Total lost).

פורסם

רוני

ודר"א זה טוטאללוסט!

ה-306 נוחה יותר גם בגרסה הספורטיבית ביותר שלה מהלנטיס.

נוחות איננה עיניין של טעם אלא עובדה אובייקטיבית שלא ניתן לערער עליה.

לעומת נוחות, אווירה (עיצוב תא הנוסעים, מרווח, שימושיות ואכות הרכבה/חומרים) הם עניין של טעם בחלקם ואנשים נוטים להכניס אותם לשיקול הנוחות. נוחות נטו (שיכוך + נוחות מושבים) היא עניין אובייקטיבי.

ודר"א - רושמים (ואומרים) טוטאל לוס (Total loss, לא Total lost).

MY BAD... :oops::roll:

אני יוצא מהת'ראד הזה ולא מתווכח יותר... :cry:

• תוכן חדש...