Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Nakamichi - אני צריך רכב מהר כיוון שחיפשתי ביד2, לוח ידיעות, מעריב, העיר ועוד עשרות אחרים,

נראה לי שהגעתי גם ללוח של המקומון של מושב כורזים.

לא מצאתי אף גטס, איגניס או כל רכב קטן אחר במחיר סביר ובמצב טוב.

אני יודע שאם לא הייתי חייב רכב דחוף מסיבות כאלה ואחרות לא הייתי מתפשר,

אבל אין לי ממש ברירה, אז כיוון שמדובר פה על 12 אלף ש"ח הבדל וזה סכום רציני מאוד בשבילי,

נכון לעכשיו אני אלך על הגטס...אבל כלום לא סגור עד שהגברת השמנה לא שרה :)

פורסם

ככה אתה קורא לאישתך?

סבלנות היא לא מילה גסה, חודש וחצי חיפשנו סיריון, אחרי שכבר באתי לקנות סיריון מסוחר צצה מודעה בלוח ידיעות, התקשרתי נסעתי לראות עוד באותו היום והרווחתי.

מאחל לך שעם בוא השנה החדשה תתאזר בסבלנות ותעשה בחירה נבונה. כל טוב.

haters will hate

פורסם

אז למה שלא תקנה איזה אונו מנוע 1.4 ב7 אלף שקל אם אין לך זמן?

מתי שיהיה לך זמן תעיף אותה,במקרה הכי גרוע ייגנבו לך את האוטו והפסדת כולה 7 אלף שקל.

איזה אחד היה צריך דחוף רכב אז הוא הציע למדריך כושר שלי 6 אלף שקל על האונו 88' שלו,הוא היה צריך דחוף לסופ"ש,הוא ידע האוטו בובה אז הוא קנה אותו מיד.

פורסם

חבל לקנות רכב במהירות כזו ואחר כך לא להירדם בלילה בגלל החלטה לא נכונה.

אנחנו חיפשנו רכב במשך כמה חודשים טובים ותאמין לי רכב שיותר קשה להשגה אז בזמנו מפרטי ולא השכרה\ליסינג.

בסוף תבוא הצעה טובה ומתאימה לך.

יש אונו ב 7 אלף ש"ח ויש גם אוטובוסים, אבל בסופו של דבר אתה בעל הסכום ואתה מחליט.

• תוכן חדש...