Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול המומחים.

יש לי גולף דור 3, עם מערכת אזעקה של פיראנה.

לפני חודשיים התחילה בעיה שכאשר אני פותח את האזעקה אז הדלתות לא נפתחות. אם אני נועל ופותח לאחר מכן אז הדלתות כן נפתחות. עם המפתח הכל עובד.

האם למישהו יש רעיון מה לעשות?

האם מישהו יודע את מספר הממסר של הנעילה המרכזית כי אני מאמין שזה קשור אחד לשני כי הממסרים שם המ אלקטרו מגנטים ויכול להיות שהוא עייף.

בברכה,

קורווין.

פורסם
שלום לכול המומחים.

יש לי גולף דור 3, עם מערכת אזעקה של פיראנה.

היה עדיף שתרשום איזה "דור" האזעקה, כי ה"דור" של האוטו ממש לא עוזר.

יש פירנה 616 , 618 , SC05 --SC 07 ועוד דגמים שאני לא זוכר בדיוק כרגע בעל פה.

לפני חודשיים התחילה בעיה שכאשר אני פותח את האזעקה אז הדלתות לא נפתחות. אם אני נועל ופותח לאחר מכן אז הדלתות כן נפתחות. עם המפתח הכל עובד.

האם למישהו יש רעיון מה לעשות?

האם מישהו יודע את מספר הממסר של הנעילה המרכזית כי אני מאמין שזה קשור אחד לשני כי הממסרים שם המ אלקטרו מגנטים ויכול להיות שהוא עייף.

כן, גש לרדיו מילאנו בבני ברק, הם היו היבואנים , לך, יבדקו, תתקן ותשלם,

בברכה,

קורווין.

אם יש בעיה באזעקה, למיטב זכרוני קיים חוט בצבע חום שמוציא (-) בזמן דריכת האזעקה.

ניתן לבטל את יציאות פקודת הנעילה המקוריות של האזעקה אם הן אכן תקולות, ולחבר מתאם שמופעל בפקודה מחוט זה. יש אצל כל מתקין אביזירים נורמלי.

או שבמקום כל זה, פשוט תתקין אזעקה חדשה? לא לפני שבודקים שהבעיה באזעקה ולא בחיוט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...