Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ההורים שלי עוד שבוע נוסעים לארה"ב וחשבתי לקנות דרכם רדיו דיסק טוב שיתאים לצרכים שלי.

האמת אני דיי מתלבט בין דגמי פיוניר פרמייר ודגמי אלפיין היותר בכירים.

יש לי יאריס עם 2 רמקולים מאחורה 6 על 9 פיוניר 420 וואט ומקדימה 2 רמולים מקוריים של 4 אינצ שאני הולך להוסיף להם כנראה קרוסים וטוויטרים.

יש למשהו הצעות למערכת טובה עד +- 200 דולר שתתן לי ביצועים טובים.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרדיו דיסק נראה טוב רק תקנו אותי אם אני טועה שמעתי שיש בעיה עם הכפתורים שהם חורקים או משהו.

MJ01 למה אתה ממליץ דווקא אותה ולא משהו אחר? אגב כשכתבתי מערכת התכוונתי לרדיו דיסק.

פורסם

איזה חורקים? מה אתה רושם על סמך שמועות

אתה יודע מה, צודק. אלפיין זה זבל. קנה את הפיונר.

ואגב, שמי רשום באדום, אם אתה לא רואה.

פורסם

גיא מה אתה מתפרץ סה"כ שאלתי אם זה נכון רק רציתי לדעת אם זה נכון כי שמעתי על זה.

בקיצור למה הדגם הזה של האלפיין יותר טוב מאחרים.

פורסם

קראתי פה איפושהו בפורום שברדיודיסקים של אלפיין יש את האפשרות בMENU להחליף תדרים מאמריקאים לארופאיים אז אני חושב שלא תהיה בעיה עם זה.

פורסם

לך על ה- ALPINE ועזוב אותך מפוזות. אם אתה מחפש איכות סאונד לך על ALPINE . אם אתה מחפש צורה לפוזות יש כאלה סיניים ב- 20$. כמו שאמרו לך קודם רק תוודא שהוא יתאים לתחנות רדיו אצלנו, אני חושב שזה נקרא RDS. אתה יכול לקבל תשובה מדויקת בנושא הזה אצל המומחים של האתר

פורסם

אני חושב שהאלפיין יתן לו את אותה תמורה כמו הפיוניר בגלל שאין לו מגבר ולא קומפוננט בס''כ 4 רמקולים קוקסיאלים שגם ככה ישמעו בסיסי ביותר אז זה לא ישנה כלום שילך על הנוח ביותר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

כן לך על ה alpine אם אתה רוצה:

1. כפתורים מקרקשים

2. לקרוע את הכיס

3. שב 9855 מכשיר שעולה 3500 ש"ח יפסיק לעבוד הפס הזה שנוגעים בו(שיא הטכנולוגיה!!!) ומדפדפים באופציות אחרי חצי שנה כי מהשלט המעאפן שלו אי אפשר לשחק עם האופציות והכיוונים.

יש לי ניסיון של 5-6 שנים עם פיוניר וגם במכשיר של 850 ש"ח אפשר לכוון תדרים והמכשירים היקרים יותר

עושים את עבודתם נאמנה בטח כשזה בלי יותר מדי מגברים .

dehp 880 prs

או

dehp 80 rs תלוי מאיפה מגיע המכשיר - אחלה מכשיר 24 bit וגם כל כך הרבה אופציות לכיוון וחיתוך תדרים שלא תמצא את עצמך , 16 ערוצים אקולייזר L+R מה יותר מזה???

5volt pre-out

או שאתה מעדיף לשמוע יותר טוב (פסיכולוגית כי רשום לך alpine על הפנל)...

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

ל-

D I G החכם: אם אתה חושב שאיכותיות ה- ALPINE זה בגלל שיש כיוון תדרים וכולי, ופס TOUCH אז מה אני אגיד לך !!!!

ALPINE זה עולם אחר, איכות סאונד שונה. לפני שתתן עיצה לבחור כוון את ה- ALPINE שלך טוב ואז תתחיל לחשוב שנית.

ואם תגע באצבע בשביל לכוון ולשחק באופציות ה- ALPINE לא ינשוך לך אותה.

• תוכן חדש...