Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שהאלפיין יתן לו את אותה תמורה כמו הפיוניר בגלל שאין לו מגבר ולא קומפוננט בס''כ 4 רמקולים קוקסיאלים שגם ככה ישמעו בסיסי ביותר אז זה לא ישנה כלום שילך על הנוח ביותר

אני מתכוון להוסיף קומפוננטים מקדימה דווקא

:).

אגב משהו יודע על קומפוננטים 4" טובים אבל יחסית זולים? אני מעדיף מורל אם יש

@NaderShado

RDS זה שירות הטקסט של הרדיו או יותר נכון מראה את שם מהתחנה למשל 99 אפאם ירא

99ESC

או 100 יראה RADIUS

אני מתלבט עכשיו ביו 2 DEH-P680MP ו Alpine CDA-9856

מבחינת מחיר הם פחות או יותר אותו הדבר מה שרציתי לדעת מה יותר כדאי ומה נשמע יותר טוב.

לאחר חיפוש מורחב לא הבנתי כמה יעלה לי לכייל לתדרים ישראלים\ארופאיים רדיודיסקים של פיונייר למשהו יש מחיר?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים.....

אני חייב לומר לכם שאכן לאלפיין יש מכשירים מאוד איכותיים שהיו נחשבים הכי טובים...

כל זאת השתנה כאשר פיוניר הוציאו את ה DEH-p880prs...

שמעתי המון מכשירים והאמת היא שלא נתקלתי במכשיר ברמה כזאת...אפילו לא מכשיר כלשהו של אלפיין.

אבל שוב פעם על סאונד אין מה להתכווח.. ולגביי מי שמעוניין לקנות מכשיר ברמות האלה צריך לדעתי להשקיע גם במגבר ורמקולים איכותיים בנוסף.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אני השתמשתי ברדיו דיסק יקר של סוני במשך 5 חודשים והחלפתי אותו באלפיין 9855R .

ההבדל הוא שמיים וארץ , עוצמה אחרת לגמרי , צליל עשיר יותר ומלא בדברים שלא נשמעו לפני כן מהרמקולים (כרגע ללא מגבר , המגברים כבר אצלי אבל ייקח זמן להתקין אותם).

שום בעייה עם כפתורים , פאנל איכותי מאוד , הTOUCHGLIDE נוח מאוד אחרי כמה שימושים והתצוגה יפהפיה (לכל אוהבי האנימציות) וזה עוד לפני מיליון ואחד אלף האופציות שיש בו לכיוונונים של הרמקולים ואקולייזרים וכו'.

ללא ספק אלפיין 9855R , זו דעתי בכל אופן.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני כבר הרבה זמן שותק , אבל לא עוד !

מה עכשיו מתחילים לז**ן את השכל אלפין ככה ואלפין ככה

אני ממש לא מבין !

אתם יודעים בכלל כמה פיונירים יש במעבדות לתיקונים ???? אתם מוזמנים ללכת לראות

אז אם לבנאדם אחד או שתיים יש פיקשוש עקב פאק ביצור או משהו כבר מורידים את החברה לתחתית?

אז זה לא רמה בלירה זה מה יש לי להגיד

וכן עדיין לא פגשתי מכשיר יותר טוב של פיוניר לעומת אלפין (חוץ מה P9 , אבל נעזוב את זה )

לכן תתחילו לחשוב לפני שאתם מגבים אנשים

רוני

פורסם

אין סיבה לקנות מכשיר בחו"ל , פשוט אין.

הוכחתי את זה 1000 פעם ואני אמשיך בכך.

220 דולר = 990 שקל.

אז חסכת 500 שקל ולא קנית , פיוניר,אלפיין,קלריון,קנווד בארץ.

אבל חסכתי 500 שקל...

אבל אז התקלקלה לי העין , או המנגנון , או המכשיר בתוך הקופסא יצא לקוי , חסר לי שן , חסר לי אלהים יודע מה.

אבל חסכתי 500 שקל שילמתי אותן לתיקון .

יופי.

אה.. ואין לי רדיו ישראלי.

אבל חסכתי 500-600-700 שקל...

תקרא תפנים ואל תקשיב לשטויות .

בברכה,

קורווין.

נ.ב. במחירים האלו כבר תקנה מכשיר של קלריון או אלפיין ןאיפלו קנווד אך תיגע בפיוניר.

יש פה מספיק שרשורים של אנשים שהחליפו פיוניר באלפיין או קלרון באותו מחיר והבינו לבד מה ההבדל העצום אפילו בטווחי המחיר הנמוכים ביותר.

פורסם

רדיו ישראלי והתקנה יהיה אצלי חינם קודם כל אני יודע איך זה לא כלכך מסובך ושנית כל יש לי חבר שעובד במוסך שמתעסק עם זה...היו לי הרבה רדיודיסקים החל מ קנוודים לסוני לפנסוניק וכו עם אף אחד לא היו לי בעיות, לי אישית לא היו פיונרים אבל לחברים שלי היו ולאף אחד לא היו בעיות איתם. אני למרות הכל כנראה אלך על הDEH-p680mp הוא בהנחה גדולה עכשיו ויש בו דברים קטנים שאין ב9856. תודה על העזרה לכולם אם יש עוד הצעות הם יתקבלו בברכה. :)

אגב קרווין אם הרדיו דיסק ישבר אחרי שנה שנתיים עדיף לקנות חדש כי 500 שח יהיה מחירו אז... יש לי חבר שיש לו פיוניר שנתיים והוא לא מוכן להחליף אותו כי הוא עובד עדיין כמו חדש. זה גם לא הדוגמא היחידה, אני לא פוסל את אלפיין ולדעתי המחיר הגבוה של האלפיין הוא רק בגלל השם, הרדיודיסקים שלהם איכותיים אבל אם אני יכול לקנות רדיו דיסק של חברה אחרת מדגם יותר בכיר באותו כסף ולקבל יותר אז עדיף לוותר על אלפיין. למרות הכל לדעתי האלפיין מאוד איכותיים...

פורסם

פינגווין יקר ,

נקודה למחשבה על הפסקה האחרונה שלך ,

אין בעייה לקנות מכשיר "טוב יותר" של חברה אחרת ולא אלפיין אני אעשה לך הקבלה ..

אם אנו מדברים על פיוניר מול אלפיין :

זה כמו לקנות הונדה ממש ממש מפוארת ויקרה או לקנות BMW בדגם טוב+ , מבין ?

אני אישית לוקח BMW .

:shock2:

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בדיוטי פרי יש לך מכשיר נחמד של פנסוניק 7401

הוא עולה 300 דולר

לפי דעתי נותן תמורה טובה מאוד למחיר שלו

ויש לו גם שלוש שנות אחריות מלאות מקצה לקצה

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

פינגווין יקר.

א. שמתי לב שבכל הקישורים אתה מתעלם מCLARION שהיא חברה יותר טובה מכל החברות שכתבת את שמן פה ויותר איכותית ובחלק רק מהמקרים באותו מחיר או יותר זולה.

ב.אני יכול לתת לך שתי דוגמאות לקניה בחו"ל: אותו חבר , שני רדיו דיסקים אחד מה DECK בשניהם תקלות , שניהם קופצים שניהם נקנו מאתרים מכובדים בארה"ב ויותר מזה שניהם עלו מעל 600 דולר.

את הראשון הוא מכר ב 1500 שקל כיוון שלא הייתה לו אחריות לגבות את המכשיר אחרי פחות משנה.

עם השני הוא עוד נוסע ואין לו למי למכור אפילו שזה מכשיר שעולה בארץ 6000 שקל .

אין לו איך לתקן את הפאקים שיש לו כיוון שכל תיקון הוא מאוד יקר . לכן שוב, עזוב אותך משטויות , מה שזול יקר ומה שיקר זול ופה בהכרח זה לא זול. תפסיק לחשוב כמו ישראלי.

בברכה,

קורווין.

נ.ב. תוספת על שכני ALPINE9855R ף מכשיר מקביל של פיוניר ,קנווד ,סוני לדוגמא שיהיה ברמתו ואיכותו של קלריון או אלפיין יהיה צריך לעלות פי 1.5 יותר. אמנם לשתיהן אין דולפינים אבל את הרדיו דיסק לא שמים במים...

פורסם

האמת לא יצא לי לשמוע לראות קלריון במציאות, וגם אחרי חיפוש קצר אני חושב שהם דיי מכוערים... אם יש לך הצעה ספציפית יותר תגיד איזה דגם ולא רק חברה.

פורסם

אל תשכח לצייר עליו דולפינים...

יו מי שקונה רדיו דיסק לפי איך שהוא נראה .... אל תבוא לפה יותר...

אוף

איכס...

בררר....

פורסם

תשמע קורווין בשבילי רדיודיסק צריך להיות איכותי ויפה לא רק איכותי זה עניין של אסטתיקה. אני אוהב שהדברים שאני קונה נעימים לי לעין ואם הם לא כאלה הם נמאסים עלי דיי מהר חוץ מזה הקלריון מבדיקות שלי קיבל ביקורות יותר צוננות משאר הבחירות שלי בטווח המחירים הזה.

פורסם

קשה להמליץ על משהו אחד ספציפי. אני גם לא מכיר את כל הדגמים בטווח מחירים הזה. צריך להבין שזהו הטווח מחירים הנפוץ והמבוקש ביותר בתחום ה HU.

על כל פנים, אמרו מה שאמרו על PIONEER וגם אני סבלתי מהם בעבר, אבל השנה הם יצאו עם דגמים לא רעים בכלל...האמינות של אותם הדגמים, מבחינתי מוטלת בספק, את זה נצתרך לראות מה יגידו ימים ומה יספרו מעבדות :-D

אני הייתי קונה CLARION, ALPINE או PANASONIC (שיש להם מכשירים שנשמעים מצויין. בארה"ב הם מאוד נפוצים) במחשבה נוספת יש גם מכשירים מצויינים של JVC במחירים האלו.

קיצר, יש המון במחירים האלו, וההבדלים ביניהם הם לא גדולים.

רק אל תשכח - מה שעולה בזול, בסוף יעלה לך ביוקר...כפי שקורווין הסביר בהקשר לעניין :-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...