Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמרתק אותי בפיוניר שכול שנה עם משנים עיצוב אבל ההגדרות והקרוסים והכול פשוט אותו דבר רק היופי משחק פה...חח היה לי מכשיר שלהם לפני שנתיים ועכשיו אני רואה מכשירי פיוניר והאמת אין הבדל גדול.....

אגב אני מאותם אנשים שחשבו שפיוניר זה הדבר ועברו לאלפיין והבינו זאת על בשרם...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחח... אתה יכול לענות למישהו על בעיה תוך כדי בדיקה ב MANUAL של שנת 95...:-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני שמח שיש פה ההווי בין כל בעלי האלפיין, אבל חבר'ה לא נסחפתם? קצת הרבה?

הדגמים החדשים של פיוניר ובעיקר ה-880. לא נופלים מאלפיין. לפחות על הנייר.

פורסם

בשורה התחתונה - אני לא מבין על מה המהומה. אני באמת רוצה להבין מה בדיוק כל כך יותר טוב באלפיין.

זה לא שאני לא מודע לעובדות, אני כן.

אבל בוא נגיד שלא. אני רוצה לשמוע כל נימוק וטיעון.

תודה, שי.

פורסם

אולי לדעתך...

אני שחקתי כימעת עם כול פיוניר והייתי שנה וחצי עם מכשיר שלהם וההבדל היה ענק....ואני מכיר לפחות 5 אנשים שהיו בעלי פיוניר ושידרגו לאלפיין ואומרים שיש הבדלים מורגשים..

פורסם

אני אגדיל ואוסיף. הייתי בארה"ב, וביקרתי במספר חנויות אודיו לרכב. (טווייטר, אוטוסאונד, ורבים אחרים שאינני זוכר). באחת מהם היה פאנל ענק עם מלא מכשירים מותקנים. שיחקתי עם הרבה מכשירים של פיוניר. כולל ה-880.ורציתי להשוות אותו ל-9855.

ברור שלא הסתדרתי בתפעול שלו. אז ביקשתי מהמוכר שיבוא ויעזור לי.

לפי ההתרשמות שלי - המכשירים דומים מאוד בפונקציות שלהם ומה שבטוח זה שהם לא נופלים האחד מהשני.

פורסם

אני אתערב ואומר שאלפיין לא כזה אי אי אי ...

זה לא נקמיצ'י אקליפס, קלריון , בקר וכו...

אני אישית לא אהבתי להתעסק אם אף אחד מהם , הם לא יפים , והסאונד שלהם בינוני ולא יותר.

בברכה,

קורווין.

פורסם

נראה לי שהשירשור סטה קצת מהנושא אז אני אנסה להחזיר אותו.

בקשר לקנייה בארה"ב, למרות שהתקציב מגיע ל-220$ לא הייתי ממליץ לעבור את ה-200$ מטעמי מכס (לא כדאי להתעסק בשביל 20$).

לגבי מכשירים אז תבדוק טוב כמה יעלה כיול של מכשיר אמריקאי בארץ כי קשה למצוא פיוניר מכוייל (אולי אפילו בלתי אפשרי) ואם תוסיף את מחיר הכיול + איבוד אחריות זה לא נראה לי משתלם.

מבדיקה שעשיתי רוב מכשירי JVC תומכים בשינוי תדרים דרך התפריט ללא כל שינוי במכשיר.

אבל אם אתה חובב רדיו אז הקליטה שלהם לא היסטרית (יש לי מכשיר חדש שלהם וגם בחנות מסויימת אמרו לי).

אני אישית העדפתי לקנות בארה"ב JVC ו-200$ נתנו לי מכשיר מכובד (AR-870).

לגבי KENWOOD אז ה-eXcelon מיוצר לארה"ב ואין אפשרות לשינוי תדרים התפריט אבל חלק מהדגמים "הרגילים" (בלי eXcelon) רשום שאפשר אבל לא מצאתי לזה גיבוי ב-Manual אז העדפתי שלא לקנות.

בהצלחה,

WUKA

Sheep Happens

פורסם

בבדיקה האחרונה שעשיתי (עבור אבא שלי) , מכשירי PIONEER PREMIER שנמכרים גם כאן וגם בחו"ל יכולים לעבור כיול לתחנות והתדרים בארץ .

אז אולי אם תקנה PIONEER בחו"ל תוכל לכייל בארץ למרות הכל , שווה לשוחח עם ט.ר. אלקטרוניקה או עם עוזי רדיו שהם היבואנים ונותני האחריות ושלאול לדעתם בנושא הכיול , כמובן שאל תגיד שאתה קונה בחו"ל .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חח חבר אתה לא יכול לימדוד איכות של רדיו דיסק על ידי מישחק "בבאסטה" אלה צריך להיתקין אותו באוטו ולישמוע הבדלים..

פורסם
נראה לי שהשירשור סטה קצת מהנושא אז אני אנסה להחזיר אותו.

בקשר לקנייה בארה"ב, למרות שהתקציב מגיע ל-220$ לא הייתי ממליץ לעבור את ה-200$ מטעמי מכס (לא כדאי להתעסק בשביל 20$).

לגבי מכשירים אז תבדוק טוב כמה יעלה כיול של מכשיר אמריקאי בארץ כי קשה למצוא פיוניר מכוייל (אולי אפילו בלתי אפשרי) ואם תוסיף את מחיר הכיול + איבוד אחריות זה לא נראה לי משתלם.

מבדיקה שעשיתי רוב מכשירי JVC תומכים בשינוי תדרים דרך התפריט ללא כל שינוי במכשיר.

אבל אם אתה חובב רדיו אז הקליטה שלהם לא היסטרית (יש לי מכשיר חדש שלהם וגם בחנות מסויימת אמרו לי).

אני אישית העדפתי לקנות בארה"ב JVC ו-200$ נתנו לי מכשיר מכובד (AR-870).

לגבי KENWOOD אז ה-eXcelon מיוצר לארה"ב ואין אפשרות לשינוי תדרים התפריט אבל חלק מהדגמים "הרגילים" (בלי eXcelon) רשום שאפשר אבל לא מצאתי לזה גיבוי ב-Manual אז העדפתי שלא לקנות.

בהצלחה,

WUKA

דווקא מבדיקה שלי בחנות אמריקרית אמרו לי שהטיונר של הדגם הזה של קנווד תומך בכיול אירופאי.

בקיצור אניחייב להחליט עד היום בלילה או מחר בבוקר מה אני רוצה או שאני לא אקבל כלום. הסיבה היחידה שאני מפחד ללכת על פיונייר היא כיול התדרים, ולפי מה שבדקתי בכלל יצטרכו להחליף לי טיונר. כך שנשארות לי 2 אפשרויות ה9856 והקנווד. ף

• תוכן חדש...