Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבל קישור למחירון צמיגים מפורט ברשת Tires4u

רק תזכור שהמחירים הם ללא התקנה (מוזר, בדרך כלל המחירים של הצמיגים כוללים התקנה)

לדוגמא ב"צמיגי פרויד" בחיפה, שהם שייכים לרשת הזאת, רצו 100 שקל התקנה על זוג צמיגים.

קח בחשבון

אם אתה רוצה לדעת פחות או יותר בהערכה גסה כמה הצמיג יעלה ברשתות אחרות, תוסיף 50-/+ שקל למחיר של המחירון

http://www.tires4u.co.il/Page2238.asp

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

מה מידת הצמיג שלך? מה התקציב?

המישלין פיילוט אקסלטו שווה בירור לפי ההמלצות עליו באתר

דנלופ - יש את ה SP Sport 01 A אם התקציב מאפשר אז גם אולי SP8000/SP9000

ברידג'סטון - יקרים יחסית ואין לי מידע נוסף עליו

פירלי - לא הייתי שוקל ברצינות P6 בהשוואה לשאר הצמיגים

קומהו- זולים יותר ושווים לא פחות (הדגמים הגבוהים)

יש גם את הגודייר אקסלנס - יש לי נסיון טוב איתו.. למרות שהוא מוגדר עם TW של 240 אאל"ט, הוא לא נשחק כ"כ מהר ונותן אחיזה טובה מאוד לרכב משפחתי סטנדרטי,לא רועש, ואוחז יפה מאוד על משטחים רטובים (סוף החורף שעבר).

תנסה לבדוק עוד דגמים ומחירים בפנצ'ריות.. ממליץ לך להיכנס לצמיגי קיסריה אם אתה מהאיזור. יש להם מבחר גדול של צמיגים, שירות מצויין אבל הם לא זולים כמו אנטון ושות'

פורסם

יש גם את ה AVS ES100 של יוקוהמה, לא יודע אם יש בארץ ביבוא סדיר.

במידה הזאת קשה למצוא משהו ספורטיבי סביר. בדוק איזה מידות נוספות יתאימו לגודל של הג'אנט שלך ושקול מעבר למידה רחבה יותר, או שתתפשר על משהו סטנדרטי יותר וכנראה גם זול יותר.

עוד צמיגים כאן:

tirerack.com

1010tires.com

• תוכן חדש...