Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נתפסתי?

פלומפי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום ב"תרשים" הוא אלוף שדה, בקטע של המנהרה.

כחול = משטרה עם מצלמה בפגוש הקדמי.

אדום = שני "טרוריסטים פושעים" אשר החליטו לנסוע מעל המותר (לצורך העניין 30 מעל המותר).

מי יצולם?

מס' 1? מס' 2? שניהם?..

אלוף שדה.jpg

פורסם

2 בלבד..

מצלמה בפגוש לא מצלמת רכבים הבאים ממול..

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
המקום ב"תרשים" הוא אלוף שדה, בקטע של המנהרה.

כחול = משטרה עם מצלמה בפגוש הקדמי.

אדום = שני "טרוריסטים פושעים" אשר החליטו לנסוע מעל המותר (לצורך העניין 30 מעל המותר).

מי יצולם?

מס' 1? מס' 2? שניהם?..

מדובר פה על המנהרה בר"ג נכון ? תמיד הייתי מגיע שם ל 100 ואפילו 120 ואז לקראת הסוף מאט, אבל אף פעם לא ראיתי שיש ניידת ואף פעם לא צולמתי .. (תודה לאל)

פורסם

רכב 2 יצולם

בעבר היה עומד שם מידי פעם שוטר עם ממלז ומפנה אותו לכיוון היוצאים מהמנהרה

עכשיו הם שמים ניידת (בדרך כלל קרינה) עם מצלמה בפגוש

מיותר לציין שהניידת חוסמת נתיב ומפריעה ועלולה לגם לסכן את התנועה (הם גם שמים משולש

הזהרה)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אבל כבר ראיתי תמונה שבה צולם אח של חבר, שצולמה ממצלמה על ניידת (לא יודע אם על הפגוש או לא) אבל התמונה היתה מלפנים - כלומר ניתן היה לזהות די בבירור את הבחור, ואפילו לראות שהוא מחייך (והם עוד אומרים שמהירות מופרזת הורגת).

זו הפעם הראשונה בה נתקלתי בצילום של מצלמת מהירות מלפנים.

אני יודע שבגרמניה האכיפה מתבצעת בדרך זו, וכך מזהים את הנהג, אבל בארץ מעדיפים להפיל את הדו"ח על בעל הרכב, ושהוא יחפש מי נהג ברכב שלו 4 חודשים אחורה.

פורסם
זו הפעם הראשונה בה נתקלתי בצילום של מצלמת מהירות מלפנים. אני יודע שבגרמניה האכיפה מתבצעת בדרך זו, וכך מזהים את הנהג, אבל בארץ מעדיפים להפיל את הדו"ח על בעל הרכב, ושהוא יחפש מי נהג ברכב שלו 4 חודשים אחורה.

איך בדיוק מזהים את הנהג?

מממ... אוליי כדאי להכריח נהגים להלביש כובע עם מספר רשיון הנהיגה שלהם... בעצם אפשר לעשות שלט כזה כמו נהג חדש רק עם מספר רשיון נהיגה... :drinking:

פורסם
איך בדיוק מזהים את הנהג?

מממ... אוליי כדאי להכריח נהגים להלביש כובע עם מספר רשיון הנהיגה שלהם... בעצם אפשר לעשות שלט כזה כמו נהג חדש רק עם מספר רשיון נהיגה... :drinking:

אם הרדיפות של המשטרה ימשיכו ככה, אז הם יקעקעו לנו מספר על הזרוע כדי לפשט את תהליך הזיהוי שלנו במקרה שאנחנו מגיעים עם רכב ספורטיבי למפגש או עומדים על כביש שלא במסגרת תפקידנו.

פורסם
זו הפעם הראשונה בה נתקלתי בצילום של מצלמת מהירות מלפנים. אני יודע שבגרמניה האכיפה מתבצעת בדרך זו, וכך מזהים את הנהג, אבל בארץ מעדיפים להפיל את הדו"ח על בעל הרכב, ושהוא יחפש מי נהג ברכב שלו 4 חודשים אחורה.

איך בדיוק מזהים את הנהג?

באים 2 שוטרים חביבים (הם גרמנים, אז תשכח מהחביבים) לכתובת שבה רשום הרכב, כשהתמונה בידם, ומזהים מי מבני הבית נהג ברכב, והוא מקבל את הדו"ח. אני יודע שקרוב משפחה שלי, שגר שם, מכסה את החלק התחתון של הפנים כשהוא רואה מצלמה (והוא לא מספיק להאט), ואז אי אפשר לזהות אותו. את הקנס אכן הוא משלם, אבל אין את כל הקטע של הנקודות, או מה שזה לא יהיה שיש להם שם.

פורסם

אותי אולי תפסו ראיתי אוטו בשולי הדרך אז הורדתי תרגל מהגז ואז כ 500-600 מטר ראיתי שזאת ניידת אז בדקתי והייתי על 90 בערך נקווה שלא יקרה כלום :oops:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...