Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי סוף סוף את הסאב שהזמנתי לפני שלושה שבועות

סאב וופר של ווסטרה 12" 150 וואט rms עם יכולת חיתוך תדרים .

הסאב עלה לי משהו כמו 700 ש"ח כשהמחיר מחירון שלו הרבה יותר גבוהה .

אני עד עכשיו מהכמה שעות שאני שומע בו הספקתי לראות איתו סרט אחד והוא עובד כמו סוס .

במוזיקה הוא מרעיד את האמאמא של הבית ויורד מעולה לתדרים נמוכים , לא מורח את הבאסים .

יחסית למחיר שלו אין סאב טוב ממנו שאני מכיר .

זהירות , הסאב הזה פשוט ענק , הוא בגודל של הטלוויזיה 21 אינץ' שיש לי לידו בחדר :lol:

סאבי.JPG

ים long time no

פורסם

עזוב את המחיר , הסאב הזה נותן בראש כמו מטורף ומאנשים שאני מכיר שיש להם אותו הוא נותן בראש באותה מידה גם אחרי שלוש שנות שימוש מאסיבי .

הופתעתי לטובה .

ים long time no

פורסם

בלי שום כוונה לקלקל לך, אבל:

בכל אתר אינטרנט רשום שמחיר המחירון יותר גבוה. עזוב מחיר בחנויות- חנויות רציניות שעוסקות בסטריאו ומכבדות את עצמן לא יחזיקו מוצר כזה. לגבי תמורה למחיר- יכולת לקנות במחיר הזה סאב נורמאלי יד שניה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני לא סומך על מוצרים כאלה מיד שניה , אלה מוצרים שהבלאי שלהם יכול ליהיות יחסית גבוהה אם משתמשים בהם בצורה חזקה לאורך זמן ולך תדע אם לא תקנה מוצר כזה והוא ימות לך תוך שבוע שבועיים .

שמעתי את הסאב הזה גם בחנויות עוד לפני שהכרתי את החברה הזו ובאמת שהוא נשמע הרבה ותר טוב מסאבים אחרים ששמעתי בחנויות לדעתי , ושמעתי סאבים עם שמות כמו kef ו jamo אז באמת שהמחיר פה הוא לא אופציה .

אני המלצתי , מי שרוצה סאב טוב וזול שיקח לו אחד כזה , מי שרוצה לשלם 4000 ש"ח בשביל מוצר עם שם מפוצץ שאני לא בטוח שיתן לו תמורה יותר גבוהה בהרבה מוזמן לעשות את זה , בכבוד .

ים long time no

פורסם

אור, תיהנה מהקנייה, באמת.

(אבל אל תגיד שהבאסים לא מרוחים, זה בלתי אפשרי במחירים האלה.)

תומR - אין סאב רציני ב-700 ש"ח ביד שנייה, אולי פשרה כמו זו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהחלט יש ,אמנם לא קוטר של 12 אינץ[שלטעמי 10 אינץ הוא האידיאל לבית כ8 אינטש אידיאל חדרי שינה]בכ"א בתקציב הנקוב יש מיד שניה של חברת מורל,ורפידל,גיי בי אל,קנווד,מאגנט....

ווסטרה של היום זאת לא הווסטרה של אז[כנ"ל לגבי לאקסמאן]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הסאב וופר פועל בחדר יחסית קטן ולכן אין צורך להגיע איתו לווליום מטורף זו הסיבה שהבאסים שהוא מפיק לא נמרחים , הוא לא זז מספיק כדי שהממברנה תתעוות וכאלה , באמת ששומעים איתו באסים מדוייקים ומהירים כמו שצריך ומתי שצריך ושמעתי כבר הרבה סאבים .

צריך לשמוע אותו לפני שמדברים .

הבעיה היחידה היא שהוא מרעיד את כל מה שיש בחדר כולל העטים על השולחן והעכבר והמקלדת וזה קצת מציק .

ים long time no

פורסם
בהחלט יש ,אמנם לא קוטר של 12 אינץ[שלטעמי 10 אינץ הוא האידיאל לבית כ8 אינטש אידיאל חדרי שינה]
סאב בחדר שינה?

מתי העולם נהיה מופרע ולא שמתי לב?

פורסם

כניראה אתה לא מעודכן[בהשפעת הגיל]...

אצלי למשל מזה כ3 וחצי שנים [חדר שינה של 3*3] יש מערכת קולנוע בייתית מושלמת[לא הזבלה סיני שמוכרים היום קומפלט במחיר של במבה] בין היתר יש לי סאב של מגנט 10 אינץ ,סאב זה חלק אינטגרלי בילתי ניפרד ממערכת קולנוע ביתי מושלמת[הערוץ LFE 0.1] פשוט מחולל פלאים לאפקטים בסרטים] אצלי סאב זה האלמנט האהוב הבילתי ניפרד ,בחדר ,בסלון בבית,ברכב,ובחדר בבסיס[עד כדי כך שמפקד הבסיס שלנו אל"מ בדרגתו בא אליי אישית לחדר והורה עליי "לכבות את הדיסקוטק שפתחתי ומייד!" כדבריו

בכ"א סאב בחדר שינה זה לא מופרע ודי נורמטיבי בתקופתינו,ממליץ לך לנסות..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...