Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC ב"אדרנלין" - ראיון אישי קצר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ראיון קצר עם צלם/כתב מגזין אדרנלין (מגזין אקסטרים חוברת דו חודשית ואתר אינטרנט).

זאת התוצאה .

תודה לאדרנלין על הפירגון ונחכה ל8/9 .

עומר.

http://adrenalin.co.il/site/Article.asp?CID=10&AID=706

נ.ב: תודה לעזרא רפאל על התמונות!

ותודה ענקית ליבואן DC על החסות.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר, איך אתה נותן לכתבה כזאת לצאת ?!?!?

ג'ימיקנה ?????

איך כל כתבה שיוצאת על ג'ימקאנה מעוותים את השם ?

מה כל-כך קשה בלהגיד (או לכתוב) ג'ימקאנה ?

(ולא מעניין אותי שאתה לא כתבת ולא אחראי לזה...אגב, באופן כללי לא תזיק קצת הגהה לכתבה הזאת)

"בכל שאר התחרויות הוא לקח מקום 2 בצורה עקבית" ? ארוע שלישי וארוע חמישי עונים להגדרה הזאת ? :roll:

יאללה, סתם מנסה קצת לעצבן אותך לקראת התחרות (אז מה אם אנחנו לא באותה קטגוריה, אני יודע מה קצת טראש-טוק מוציא ממך :wink:).

ניר

פורסם

ששש

כל הכבוד לעומר שמפיץ את הנושא בקהילה חדשה.

אולי בקרוב נתחיל לראות רוק\פאנק\מטאל-מובילים ולא רק ערסמובילים :)

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עומר, איך אתה נותן לכתבה כזאת לצאת ?!?!?

ג'ימיקנה ?????

איך כל כתבה שיוצאת על ג'ימקאנה מעוותים את השם ?

מה כל-כך קשה בלהגיד (או לכתוב) ג'ימקאנה ?

(ולא מעניין אותי שאתה לא כתבת ולא אחראי לזה...אגב, באופן כללי לא תזיק קצת הגהה לכתבה הזאת)

"בכל שאר התחרויות הוא לקח מקום 2 בצורה עקבית" ? ארוע שלישי וארוע חמישי עונים להגדרה הזאת ? :roll:

יאללה, סתם מנסה קצת לעצבן אותך לקראת התחרות (אז מה אם אנחנו לא באותה קטגוריה, אני יודע מה קצת טראש-טוק מוציא ממך :wink:).

ניר

איך אני נותן לכתבה כזאת לצאת - בחיוך גדול ובכייף!

איך מעוותים את השם - לא יודע , פשוט מילה שקשה לאיית בעיברית (המראיין לא מבין בזה...).

בכל התחרויות מקום שני.. - צודק , מירוץ רביעי לא לקחתי... הוא פשוט האדיר אותי כנראה בשביל הכתבה..

מנסה לעצבן אותי - אני אפנצ'ר לך את הF1 החדשים , זה יהיה יותר מעצבן :wink: .

תודה לSHELLCASE .

פורסם

העיקר ש"שיבצרת" את הרכב שלך. :lol:

אתה מוזמן לפנצ'ר לי את הפאלקנים, יהיה לי תרוץ לקנות צמיגים אמיתיים :-)

סתם - האמת כל הכבוד - כל כתבה כזאת מגבירה את המודעות.

ניר

פורסם
למה לא לפרגן קצת???
טוב, נראה לי שזה מכוון אליי בתור היחיד שלא בדיוק פרגן (אלא אם כן הכוונה הייתה לחוסר תגובות) אז זה סתם בגלל שקצת כיף להדליק את עומר.

תכל'ס הוא השיג ספונסר וכדי למלא את הצד שלו בעסקה הוא דואג לשמור על פרופיל גבוה עם פרסומים בכל הפורומים וזה פשוט מתבקש שקצת נציק לו :wink: (בסדר, בסדר, אולי זה רק אני).

אבל אני מקווה שהוא מבין שזה בצחוק ושאני מאוד מעריך אותו כמתחרה ומפרגן לו על המסלול (זה קל, הוא לא מאיים עליי בקטגוריה שלי והוא גם חוטף ממני בראש בינתיים :twisted: (למרות שאני צריך להיזהר, הוא קרוב ונוטה להשתפר פלאים כשמחממים אותו)).

ניר

פורסם

פעם הראלי הייתה תמימה - תקופת ילדי הראלי :lol:

(בהתייחס לתמונה)

גם כאן אני אגיד - כל הכבוד!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תודה למפרגנים :-) .

ניר כבר הבנתי שאתה מתכונן לשישי הקרוב ושיש סט חדש על הרנואלט 1.4 שלך :wink: .

התמונה שמקלארן פירסם היא באמת מתקופת "ילדי הראלי" ברשות תומר הדר דאז חולה בראש :wink: . 2003...

משהו לספונסר:

rallye.JPG

פורסם

כבוד, עומר!!

אני מרגיש ממש גאוות DC, כאילו הנעליים שלי רוצות כבר ללחוץ על הגז! :lol:

(מזכיר לי את מה שדיברנו עליו - שעם נעלי נהיגה אתה לוחץ יותר על הגז)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ע-נ-ק

:lol:

עומר , היא אמרה שאתה אימפוטנט !

אני חושב שבמקום ללמוד לקרוא גרמנית אתה צריך להשקיע בשיעורי אנגלית :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...