Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פרננדו אלונסו VS מיכאל שומאכר - מי יהיה אלוף ?  

75 הצבעות

1. 1. פרננדו אלונסו VS מיכאל שומאכר - מי יהיה אלוף ?

• פרננדו אלונסו
      26
    • מיכאל שומאכר
      33
    • לא משנה לי העיקר שישאר מותח עד הסוף
      16

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעוקב אחרי הספורט הזה מגיל 12 ,לדעתי שומאכר לוקח ובגדול מהסיבות שיש לו יותר ניסיון והניסיון יגבור על הכישרון של אלונסו .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתור אחד שעוקב אחרי הספורט הזה מגיל 12 ,לדעתי שומאכר לוקח ובגדול מהסיבות שיש לו יותר ניסיון והניסיון יגבור על הכישרון של אלונסו .

בדיוק שומאכר לא רק שהתברך בכישרון מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לו ניסיון והוא נהג ממש טוב :)

אני מהמר אליו

פורסם
לאחר מקצה הדרוג של היום במונזה הפערים מצטמצים עוד יותר .

מעניין מה יהיה אחרי המרוץ מחר ...

דובי

כרגיל , אחרי הגשם הפטריות צצות...

פורסם
טוב אמיר מכיוון שביקשת .

למרות שאני מאד מתעב את האופי של מיכאל שומאכר על המסלול בגלל ההתנהלות שלו לאורך השנים שהוכיחה עקביות מסוכנת , משום מה נראה לי שאני מעדיף שבכל זאת השנה הוא ינצח ולו רק בגלל הקאמבק שפרארי והואעשו לאחר פתיחת העונה של רנו .

בנוסף , ונעזוב רגע פוליטיקה בצד , פרארי בתור קבוצה פועלים טוב יותר ושומאכר מקבל תמיכה טובה יותר מבן זוגו לקבוצה , מאסה . אם וכאשר מיכאל יזכה באליפות השנה בהחלט יתכן שהגרמני יפרוש בסוף העונה , מה שבאופן כמעט ודאי יביא את ריקונן לפרארי ויותר מזה ישאיר את מאסה בכסא שהוא כל כך ראוי לו .

יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל בוא נשאיר את זה להמשך , כאשר יהיו עוד תגובות .

דובי

אני רק מצטט שוב את מה שכתבתי , לדעתי האישית , בתחילת השרשור ושהרגשתי די בודד בשלב ההוא ...:-D

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני חושב שאף אחד לא יכול לדעת - יש כל כך הרבה משתנים וגם גורם של מזל - אבל אני אישית מקוה שזה יהיה שומאכר.

אין ספק שמגיע לו, שיש לו את יכולת וברוך השם המכונית שלו נוסעת כמו שצריך בחודשים אחרונים.

לאמרות שהוא יודע לנהוג טוב (כשנותנים לו מכונית טובה ולא ברור איך הוא עם מכונית פחות תחרותית) - לי אישית לא נראה שאלונזו קורץ מחומר של אלופים.

הוא לא רייקונן, ולא כמו האקינן, ולא כמו דיימונד היל........

מאוד יכול להיות שבעוד כמה שנים בקושי יזכרו מי זה היה בכלל האלונזו הזה................

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

למרות שהוא יודע לנהוג טוב (כשנותנים לו מכונית טובה ולא ברור איך הוא עם מכונית פחות תחרותית) - לי אישית לא נראה שאלונזו קורץ מחומר של אלופים.

הוא לא רייקונן, ולא כמו האקינן, ולא כמו דיימונד היל........

מאוד יכול להיות שבעוד כמה שנים בקושי יזכרו מי זה היה בכלל האלונזו הזה................

אלונסו עם אליפות פורמולה-1 לא קורץ מחומר של אלופים ודיימון היל כן...? דיימון היל זכה גם הוא רק באליפות פורמולה-1 .

ההבדל בין אלונסו להיל הוא גדול , ענק אבל נוטה לטובת אלונסו .

קודם כל מבחינת הגיל .

דיימון היל הגיע מאוחר יחסית לפורמולה-1 , בגיל 32 עשה את צעדיו הראשונים אם אני זוכר נכון זה היה בברבהאם באחד מהגילגולים שלה , אלונסו הגיע בגיל 20 למינרדי וכבר שם היו ניצוצות של RACER ממנו , במינרדי נחותה משמעותית .

היל המשיך משם לוויליאמס ב-93 , בשנים המעולות של הקבוצה , בדרך למעלה , ובעונה החמישית זכה באליפות העולם , בשנת 96 .

אלונסו לאחר שנת ניסיון במינרדי הועבר על ידי המנהל שלו , בריאטורה להיות נהג מבחן ברנו ושם צבר ניסיון וקילומטרז' .

ב-2003 היה לנהג הצעיר אי פעם שזכה במרוץ פורמולה-1 , בגיל 21 ומשהו וב-2005 בעונתו הרביעית בעצם זכה באליפות עולם .

מעבר לכך זכינו לראות את אלונסו מנצח כבר 14 מרוצים , היל ניצח סה"כ 22 מרוצים ב-8 עונות ולאלונסו יש עוד הרבה מה להציע .

עד פה הנתונים היבשים (בחסות - www.forix.autosport.com ) .

אני לא יודע עד כמה יצא לך לצפות בדיימון היל , אבל לראות את אלונסו נוהג , מתחרה , הרבה יותר מרגש .

אלונסו מזנק מעולה וגם עוקף ואילו היל עם כל תהילתו לא נאלץ לעקוף יותר מדי , כלי הרכב ששרת אותו היה הטוב ביותר . נקודה .

נקודה מעניינת להשוואה היא העימות שלהם מול מיכאל שומאכר .

עונות 94-96 היל מול שומאכר ועונת 2006 של אלונסו מול שומאכר , ובכוונה בחרתי את השנים הללו , ביתר הזמן זה לא כוחות .

סיימתי את טיעוניי לעת עתה ...

דובי

1.jpg

2.jpg

פורסם

מי אני חושב שיהיה האלוף ?

וואלה לא יודע .

חשבתי על זה אז וגם בכל פעם שאני מגיע לת'רד הזה ו... אין לי מושג .

שניהם מאוד מוכשרים . מאוד .

השחצנות של אלונסו הביאה לזה שהוא הגעיל אותי . אם זה במה שאמר על רוסי בקשר לפורמולה 1 , התנועות של "החיות" לעבר שאר הנהגים . מגעיל .

אני מקווה ששומאכר יזכה .

אבל מטרת הסקר היא לא להגיד את מי אוהדים אלא מי חושבים שינצח , וואלה לא יודע .

יאשה , שהיום הוא בן 27

:-(

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה מז"ט - תביא עוגה .

אלונסו מגעיל בשחצנות שלו .... ?

מה לגבי מיכאל שומאכר ? מאיפה להתחיל ? מהסוף אולי ? מונקו השנה ? ואולי נחזור לאוסטריה למתנה שקיבל מבריקלו ורק אחרי שריקות הבוז הבין...הרי באם הוא היה אלוף אמיתי הוא היה אומר לכל הטודים והרוס בראונים שמגיע לבריקלו לנצח שם , ואולי נלך לחרז 97 ונביא גם את ז'אק ווילנייב כעד אופי , אתה יודע מה אני מציע את אוסטרליה 94 ודיימון היל כעד ממקור ראשון .

לפחות אלונסו לא פוגע באף אחד מסביבו ולא מסוכן לשאר הנהגים , עדיין ...

מצטער טני מעדיף שחצן על אחד שהוא לא ספורטיבי לחלוטין .

דובי

פורסם

לא טענתי ששומאכר מושלם .

העונה אלונסו הגעיל אותי הרבה יותר משומאכר . וזה לא משימה קלה .

העונה לפי מה שאני ראיתי דווקא שומאכר הוא זה שפירגן לכל העולם , אם זה הצוות מברידסטון או מאסה או המכונאים וכו'....

ברור שעברו לא נקי ואפילו השנה הוא הצליח ללכלך , אבל לעמוד על הרכב ולעשות תנועות של "ארנב" לשאר המתחרים זה מגעיל .

מחליא אפילו .

אלונסו , אני באמת שנהנה לראות אותו נוהג . מדהים . רק שישנה את ההתנהגות .

אני באמת חושב שהוא נהג שנזכור עוד הרבה שנים !

ודובי'לה , תודה !

:-D

אל תשכחו,

פורסם

דובי ,

דיברתי על העונה נטו .

העונה למרות העצירה הדי מגעילה במונקו , היהירות של אלונסו כאשר עמד על רכבו ועשה תנועות של "ארנב" לשאר המתחרים לדעתי חמורה יותר .

אמנם זה חוקי ומותר לו להגיד מה שהוא רוצה אבל זה כבר משהו שאני אישית לא יכול לראות .

בכל מקרה , אני בעד שהאיש הטוב יותר ינצח . את זה נראה בשלושת המירוצים הבאים .

אל תשכחו,

פורסם
אתה חולמת.

15 הקפות לא הספיקו לשומאכר , אתה חושב שאם היה מדובר בכל סיבוב אחר אלונזו היה מאפשר לשומאכר להתקרב ככה?

אתה חולמת וכנראה שלא הקשבת טוב למה שאלונזו אמר במסיבת העיתונאים אחרי המירוץ שבה הוא הודה בטעות.

מוטי

• תוכן חדש...