Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהילת דלק - ניתן להתלונן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחנת דלק ליד אריאלקורה תמיד משהו מוזר, קודם כל אחרי תדלוק שם ונסיע, הדלק נגמר מהר יותר (או שהמשאבה מזייפת ושמים פחות), אחרי תדלוק בפ''ת בתחנה שאני מתדלק בה תמיד (כשאני בפ''ת) מורגש שהרכב נוסע יותר טוב, יותר מגיב ויותר סוחב!

דיברתי עם כמה חברים וזה לא רק אני מרגיש חוסר סחיבה! אחרי תדלוק בתחנה שונה מזאתי שבאריאל ניתן להרגיש שהרכב מתעורר לחיים!

עכשיו הבעיה היא כזאת, התחנה הזאת היא היחידה בסביבה עד לכפר קאסם! ז''א שאם יש לי קצת במיכל אני יכול להגיע רק לתחנה באריאל, ואם אני אסע לכפר קאסם בשביל לתדלק ב 60 ש''ח אני אחזור עם מעט...

עכשיו השאלה היא האם ניתן להתלונן על התחנה? ככה שיבדקו אותה?

ואם כבר אני מתדלק שם (מה לעשות אין תחנות דלק כמה וכמה ק''מ מסביב (אני מעריך מרחק מאריאל לכפר קאסם כ 30 ק''מ!

האם ניתן להתלונן לאנשהו על התחנה? לגרום למצב שיבדקו אותה? זה יעזור בכלל?

ואם כבר אני מתדלק שם, כדאי לי לדרוש קבלה בכל פעם שאם במידה וחס וחלילה יגרם נזק כלשהו לרכב שתהיה לי הוכחה לכמות הפעמים שתדלקתי שם?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הדרך היחידה היא ליצור קשר עם משרד התשתיות

http://www.mni.gov.il/mni/Energy/Fuel/FuelContact/

היה פעם כתבה בואי נט על תחנות דלק שעוברות על החוק,שלחתי מייל למפקח דלק משהו כזה ואפילו חזר אלי וביקש אני יתקשר אליו לפלאפון האישי,די נדהמתי שהם עונים בצורה מהירה.

את האיימיל שלו לא מצאתי,גם את הכתבה בוואי נט לא מצאתי.

ובטח לדרוש קבלה!אפילו עם זה תחנה שלא מוהלת

פורסם

רוצה רעיון...

מכיר תתוכנית של אמנון לוי-שומר מסך או משהו כזה...

תקש/ר אליו תגיד ככה וככה

הם יעשו תחקיר...

תראם אם צדקת חחחח

אין לנו על מי לסמוךךך

מלבד אבינו שבשמיים

פורסם

GL-10

פה אני ממש לא מסכים איתך

דווקא משרד התשתיות במקרה שלי הגיב נורא מהר והתקשרו אלי באותו היום של הבדיקה כדי לוודא איזה אוקטן מילאתי ואיזו תחנה.

פורסם

תדלק רק בכניסה לכפר קאסם,אחרי כמה בדיקות ובירורים הדלק שם יחסית טוב.כבר מספר חודשים שאני מתדלק רק בתחנה הזאת,המחוג והביצועים מחזיקים יפה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
GL-10

פה אני ממש לא מסכים איתך

דווקא משרד התשתיות במקרה שלי הגיב נורא מהר והתקשרו אלי באותו היום של הבדיקה כדי לוודא איזה אוקטן מילאתי ואיזו תחנה.

ומה הם עשו עם זה? מהו ההמשך ? התחנה עדיין עובדת לא?!

פורסם

תבין בשביל לנסוע לכ''ק צריך שכבר יהיה לי לפחות 25 ש''ח בטנק, לדרך חזרה גם שיהיה 25 ש''ח בטנק, אז בעצם אם אני נוסע לתדלק 60 ש''ח בשביל לנסוע באריאל מה יוצא לי מזה?

אתה מבין זה הזוי... זאת הבעיה פה שפשוט אין תחנות דלק בסביבה! זה מעמיד אותך במצב ללא ברירה!

כשיש דלק אני נמנע מלתדלק פה ותמיד מעדיף לתדלק בתחנת דלק מסויימת בפ''ת (פז בצומת מסויימת שאני לא מכיר את שמה, 2 תחנות דלק אחת ליד השניה כשנוסעים לכיוון העיר מכיוון סגולה)

בכל מקרה מהיום תמיד אקח קבלות שאם חס וחלילה... יהיה לי את מי להאשים, וחוץ מזה אני עדיין מחפש מקום רציני שאפשר להתלונן בו!

באמת שזה עניין רציני, כמינימום כל אריאל מתדלקת שם, כלבוקר לפני העבודה אנשים מתדלקים בדרך ועוד ועוד.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תבע אותם

אתה שילמת על דלק באוקטן X (אני מניח 96...) וקיבלת דלק באוקטן נמוך יותר

וגם קיבלת נזקים למכלולים של הרכב

בשביל התביעה תצטרך לבוא לתחנה ולמלא קצת דלק במיכל כלשהו ולשלוח למעבדה

כמובן שאת כל זה אתה עושה עם עדים ואם אפשר בצילום וידאו זה עדיף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תבע אותם

אתה שילמת על דלק באוקטן X (אני מניח 96...) וקיבלת דלק באוקטן נמוך יותר

וגם קיבלת נזקים למכלולים של הרכב

בשביל התביעה תצטרך לבוא לתחנה ולמלא קצת דלק במיכל כלשהו ולשלוח למעבדה

כמובן שאת כל זה אתה עושה עם עדים ואם אפשר בצילום וידאו זה עדיף

אתה תשלם על הבדיקה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם אני מקבל אחוזים מהתביעה יש על מה לדבר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אתה טוען שיש עוד אנשים שמתלוננים על חוסר סחיבה, כדאי שכולכם תלכו להתלונן ביחד כקבוצה, זה יותר כוח מאשר רק אתה לבד.

אם אתה בטוח במוהלים את הדלק, ואתה מתכוון ללכת עם זה לבית משפט, אז חובה לבדוק את הדלק שם בשביל להוכיח בבית המשפט.

מעבר לזה אם הם באמת מוהלים, בית המשפט יראה את הבדיקות ואני מניח שיחייבו אותם לשלם לך הוצאות על הבדיקה וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה כרגע מה שאני יודע זה שאני אדרוש קבלה בכל פעם!

בנתיים אני מעוניין להתלונן לאנשהו שיבדקו, אם חס וחלילה יקרה לי משהו ברכב (שמעתי על מקרים שקרב' החלידו וכו') אז כבר נראה... בנתיים מה שחשוב זה לדרוש קבלה בכל פעם!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לדעתי אתה לא עושנה נכון.

תברר כמה יעלה לך לבדוק את הדלק במעבדה כלשהיא באיזור.

אם זה לא הון תועפות אז לך על זה.

אחרת פנה לתקשורת יש מספיק כלבוטקים - במיוחד עם הסיפור שזאת התחנה היחידה באיזור, זה לדעתי ימשוך אותם.

קבלה או לא קבלה, תעשה מאמצים לא לתדלק שם - חבל שהדלק הזה ידפוק לך את המנוע כי אז התיקונים יהיו יקרים, מאד יקרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...