Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על חיפושית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה רבה לכם!

עזרתם לי מאוד, אני כבר יעשה את החושבים שלי.

שיהיה לכולם שבת שלום.

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
אבל למיטב ידיעתי אחזקת חיפושית היא זולה מאוד יש המון חלקים ובשפע.

ודלק היא לא ''אוכלת'' בגלל הנפח..

בכל מקרה תודה רבה לך רן,

אבל השאלה העיקרית שלי אם היא בכלל מסוגלת לנסוע מחוץ לעיר כי אף פעם לא ראיתי אחת כזאת

בכביש בין-עירוני,ואם כן לכמה היא מסוגלת להגיע ?

אשמח לתגובות מבעלי החיפושיות כאן

תודה יניב.

אז מה נראה לך בעלי החיפושיות לא יוצאים מהעיר? מגיעים לגבול נרתעים ונוסעים חזרה?

נוסעות ועוד איך :)

ונפח קטן ברכב ישן לא תמיד המתכון לצריכת דלק נמוכה, אל תשכח שהמנוע הקטן הזה סוחב רכב כבד, המנוע הוא בוקסר ועם קרבורטור שלי אישית זה כבר אומר צריכת דלק לא כ''כ קטנה...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרי אתה רואה בתמונה , שיש מזגן .

כלומר כן יכול להיות מזגן בחיפושית.

יש מספר מצומצם של חיפושיות , שהתקינו להם מזגנים, ההתקנה לא זולה , ונדיר מאוד שמוכרים חיפושיות כאלה.

ודרך אגב, יש לי ספר נהג של חיפושית אמריקאית שנת 1977, עם הזרקת דלק, ובספר הזה מופיע מזגן (מקורי) כציוד אופציונאלי.

• אחראי פורום
פורסם

הערה בקשר למזגן, מזגניסטים שכבר מוכנים להתעסק עם חיפושיות ,

גובים 4000-6000 ש"ח על ההתקנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סדר בדברים.

חיפושית רכב מאוד מאוד זול לתחזוקה אם היא מתוחזקת כמו שצריך ואם קנית כבר מהתחלה רכב טוב שתוחזק כמו שצריך.

אם קנית רכב יפיפיה אבל עם מנוע חרא אז התחזוקה תעלה לך המון.

לחילופין קנית רכב שצריך הרבה פחחות וצבע אבל מנוע מתוחזק יופי אז אחרי שכן / לא תעשה פחחות הטיפולים יהיו זולים מאוד.

אני אישית נוסע עם חיפושית גם מיחוץ לעיר ולפני חודש נסעתי איתה לאילת.

הרכב שלי הוא עם מנוע 10 , ןמראה חיצוני 4 אבל אני מבסוט.

מזגן בחיפושית ניתן להתקין במחיר שבין 5000-6000 שקל זה יקצר לך את זמן החיים של המנוע ולכן אם החלטת ללכת על מזגן עוד יותר חשוב לך למצוא רכב עם מנוע 100% מטופל ובלי חופש. , כמובן שצריכת הדלק תהיה גבוהה יותר

חיפושית נורמל צורכת הרבה פחות מכל רכב חדש עובדתי :

חיפי צריכה לקחת בערך 1:12 שזה מעולה.

פורסם

היתה ברשותי חיפושית לכמה חודשים, לצורך אבחון מחלות, תקלות ושיפרורים, למען השקט הנפשי של חבר. להלן מגוון התקלות שאיפנו את חיינו המשותפים:

קבל גז ניקרע בנסיעה.

סרוב להניע מס' פעמים אחרי גשם, ללא סיבה הגיונית (לפחות אצלי).

דליפת מים דרך חלונות דלתות.

מנגנון חלון שכשל.

חלון צד שנפל.

קצר במערכת החשמל, בא והולך (יותר בא).

תושבות כיסא שנפרדו מהמציאות.

חריקות קירקושים וצירצורים מכל הכיוונים.

ריחות משונים (נישבע שהתקלחתי לפחות פעמים במשך החורף, ונמנעתי מחמין...).

מנוע שרצה להרשים את הבוחנים, אבל כמו שאומר המאסטרו: "זה...זה לא אחיד, אין כיוון, אין אחידות זה לא עשה לי את זה".

*מדובר ברכב שלא נחסכו ממנו טיפולים, כסף ויד אוהבת, כל התקלות סודרו במחירים שונים ומשונים, כל הקומבינות (הבעייה העיקרית של רכבים מסוג זה) אותרו טופלו בזמן ועדיין זה המחיר, ולא דיברנו עוד על הנהיגה ברכב זה. למרות הכל או אפילו בגלל, הקסם נישאר... אהבתי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...