Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש את התוכנה מולטיקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הייתי בסניף של אלדן וראיתי שאחד מהפקידים השתמש בתוכנה שנקראת MULTICAT (מולטיקט) התוכנה היא בעברית ובהרבה שפות יש שם את כל סוגי הרכבים ואת כל החלקים של הרכבים כמה כל חלק עולה וממש התלהבתי מהתוכנה ואמרו לי שזה תוכנה של מוסכים האם ניתן להוריד אותה או להשיג אותה? תודה רבה לעוזרים

פורסם

ראיתי את התוכנה הזאת גם במוסך של בן דוד שלי, כאשר חיכיתי בזמן שהם תיקנו מכת פח קלה בכנף ברכב שלי.

אכן תוכנה טובה אך היא מיועדת רק לבעלי מוסכים כדי להקל בעבודתם.

פורסם

תכלס אני רוצה אותה לידע כללי ואולי בעתיד שאני אפתח מוסך בכל מקרה אני רוצה את התוכנה מישהו יכול להשיג לי אותה? ואם אי אפשר להשיג אותה כמה היא עולה ומאיפה רוכשים אותה?

• תוכן חדש...