Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שזה סרט משנה שעברה ולא משהו חדש, על הנסיעה והיום עצמו כתבתי בשרשור הזה.

ה"קרב" התנהל במסגרת יום מסלול עם מועדון השלבי המקומי, שהיות ואני נוהג לשחק לפי הכללים תמצאו אותי נאלץ לזחול בפניות על זנבה של המוסטאנג כי מנהלי המועדון מתירים לעקוף אך ורק בשתי הישורות.

כדי שיהיה לכם אומדן -

1. המיאטה שלי מאיצה באופן זהה למדי לקורבט C5 Z06 עם 405 כ"ס, למוסטאנג הזו יש הרבה יותר מזה, אני מוכן להמר בלי שום חשש על 500 כ"ס וצפונה.

2. בשום רגע אני לא נוהג ממש על הגבול - אשתי נמצאת במושב הנוסע :lol:... ניתן לראות שהמיאטה לא מאבדת אחיזה ולו לרגע קט, כשאני לבד באוטו אני מוציא ממנו יותר ואז מתחילים לראות את היגוי היתר והתיקונים.

3. כמות הניסיון שלי על המסלול בתחילת הסרטון היא של בערך חצי שעה...

מוטי מיאטה VS מוסטאנג שלבי [כמעט 9 דקות של אקשן, בערך 23 MB]

תהנו :twisted:!

מוטי

פורסם

מוטי, אכן נהניתי!

כל הכבוד. היית מאוד צמוד למוסטאנג למרות הפרשי הכוחות.

זה היה כמו סרט מתח, מחכים לסוף, ואז זה מגיע - העקיפה. :)

מחכה לעוד סרטים כאלו, בהחלט היה תענוג.

פורסם

אחלה נהיגה ! נהנתי לראות

הבאת אותה בקיצור בהתחלה, מה זה היה?!

נראה כאילו הנהג עם המוסטנג רוב הזמן שיחק איתך, כמה כח יש למוסטנג הזאת!

אבל למרות הכל אין ספק שהראת לו מה זה בסיבובים!

פורסם

הבאת אותה בקיצור בהתחלה, מה זה היה?!

הקיצור היה כי מישהו הסתחרר באמצע הפניה וניסה להסתובב חזרה בדיוק בשניה שהגעתי לשם, נתתי לו יותר מרווח פעולה בלי להתקע לו באמצע.

מספיק מפחיד להתקע אחרי סחרור בפניה עיוורת גם בלי שיבואו אליך עוד מכוניות..

מוטי

פורסם

יופי של סרטון :mm_yeah: , שכחתי איזה רועש ו"רע" האוטו שלך :twisted:

אני לא מאמין איך נפלת על ASS HOLE הזה, אתה צריך :snipersmi בטמבון.

אבל היה ממש כיף באותו יום, מתי פעם הבאה?

פורסם

יופי של סרטון,מהנה לצפייה.

אם שוכבים לך עוד סירטונים ישנים ,תן לנו להינות בבקשה.

ד"א מה המהירות הממוצעת בישורות ובסיבובים?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא יכול להגיד לך בבטחה מה המהירות הממוצעת, אני מניח שאני סוגר בערך 200 קמ"ש בישורות, לגבי הסיבובים - תלוי מאחרי איזה אהבל אתה נוסע :twisted:, אבל בעקרון אין במסלול הזה שום פניה מהירה במיוחד, להיפך, רובן איטיות.

גולן בטח יודע יותר טוב ממני מה המהירויות, יש לו משהו שאצלי באוטו אין - ספידומטר :lol:!

אני אחפור עוד קצת ואראה איזה סרטים יש אצלי.. אולי אעלה את הסרטון שאני נוהג על מיאטה עם 500 כ"ס למרות שהוא מצולם מבחוץ באיכות נמוכה למדי.

מוטי

פורסם

אמריקה אמריקה.

בגללכם אני עוד ישקול עריקה.

הסרטון פשוט מדהים, והרעש של המנוע, הרבה יותר!

איזה שיפורים הוספת למיאטה? עדיין עם המנוע המקורי?

תמשיך להנות, ולגרום לנו לקנאות (אני יודע שאומרים "לקנא", אבל זה נשמע יותר טוב ככה...)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...