Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות למסעדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוגמא לפאסט פוד שעובד מסביב לשעון בפול קיטור:

Karnaf.

אבן גבירול פינת פינקס, ת"א.

בחירה בין אנטרקוט / עוף / פורטובלו.

הכל נכנס בראפ עם טחינה / ממרח אבוקדו / שאר ירקות.

אחלה מאנץ'. הביקוש המטורף שם מראה שחסרים עוד כמה מקומות כאלו.

MCS 2008

פורסם
רעיון שרציתי לפתוח פעם ולא יישמתי.

טאקו.

מזון מהיר. חריף. ארוחה בשרית חמה בפיתה (פהיטה / בוריטו). מתאים מאוד לישראל, ומשום מה לא נפוץ כאן.

לא רק שלא נפוץ-היו כמה מקומות אבל הם נפלו קשה.היה אחד בקניון חיפה שמת מחוסר בשיווק (שיוצר עניין במוצר), מחירים לא שפויים ביחס לגודל המנה ואיכות בשר במילוי הייתה ח*א.

מקום כזה, מעוצב, עם סטייל, שעדיין משדר יוקרה ונקיון עם מחירים לא בשמיים שיפתח באחד מאזורי משרדי ההיי-טק - יצליח.

ערך מוסף גבוה בהרבה מסתם עוד סנדוויץ באר או מסעדת פועלים.

ערך מוסף-נכון.בהחלט נחמד ומעניין למטרות גיוון. אבל כדי שעסק כזה ישרוד,הוא צריך לדעתי גם מאכלים סטאנדארטיים יותר, כמו פלאפל\שוורמה ועיסקיות מעניינות בנוסף.שלא יתלה יהבו רק על יוזמה אחת שלא ניתפסת פה בארץ יותר מידיי.מה שניקרא "גיבוי".

אישית אני אשמח מאד למסעדת אוכל מקסיקני נורמאלית,ותלוי בקירבה אליי-חיפה והקריות-אפילו מוכן להיות הלקוח הראשון!

שיהיה בהצלחה, ואל תשכחו לשלוח לי אחוזים.

אגב, יש בחיפה מקום שנקרא "סטקיית הבוקרים".לאוכל יש טעם כאילו שעשו אותו מהבוקרים של הר ברוקבק-מילא טעם רע, אבל בשר הומואי זה כבר מוגזם.מנות קטנות מאד ומחיר גבוהה מאד.מי שמע בחיפה על סטייק קטן ב-90 ש"ח?!?! לעומתו,אווזי בקניון חיפה.סטייק יפה עסיסי והכי חשוב, טעים!,עם סלטים ותוספות חופשי חופשי כולל מילוי צלחות שהיתרוקנו, וקנקן שתייה "ללא תחתית",ב-80 ש"ח.

למען גילוי נאות, אינני עובד באווזי, אבל לקוח קבוע שלהם לפחות פעם בשבוע מאז שהמקום ניפתח ב-2002.

אה,כן...שיפודי התיקווה בקניון החדש של הרצלייה-לא לגעת. טעים, כן, אבל יקר ומוגש ללא שום דבר ליד.הזמנת שיפוד? זה מה שתקבל.רק שיפוד. אפילו לא על מצע של חסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אווזי וטעים באותו משפט, שיפודי התקווה וטעים באותו המשפט? מה השלב הבא? פלאפליית יוסי, אחלה של גורמה במרקם עממי?

אני כבר מזמן הפסקתי לאכול במקומות כאלה (עמו אווזי והתקווה), פשוט הבשר לא טעים ולא איכותי. אחרי שתאכל כמה פעמים במקומות נורמליים פשוט לא תוכל לאכול יותר את ה"בשר" שמוכרים לך באווזי ובתקווה.

ROOONEEYY

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר - אווזי בראשון לפני שבוע, היה אחלה.

וזה אחרי הרבה בשר איכותי באותו שבוע... (חגיגות סיום הלימודים :D)

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אין כמו שירשור שהופך לביקורת מסעדות...

לגבי הרעיון- יש לי חבר שחזר מתאילנד - וכל מה שהוא מדבר עליו הוא לפתוח מסעדה בשם "צ'יקן קורנר". אני לא יודע אם זה כזה טוב, אבל הוא טוען שהם לוקחים באגט ושניצל ועושים איתם קסמים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בכל קיוסק מטונף מוכרים היום שניצל בבגט בפיתה בלאפה או לחמניה עם בולבל מהקייטנה של שנה שעברה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי דעתי סודוך צריך להיות מודל למסעדת מזון מהיר שמצליחה.

הכל בגלל פשטות, עיצוב ומיקום. כל הסניפים צמודים לקיוסק. כל מי שעוצר לקנות סיגריות או שתייה קונה על הדרך טוסט.

אסף

נ.ב.

לגבי הרעיון של רזמל- יש בעייה עם אוכל מקסיקני בארץ. רוב התפריט שלהם מבוסס על בשר בקר טחון , שעועית, שמנת וגבינה צהובה. לרוב הישראלים לא אכפת לאכול במסעדה בלי תעודת כשרות (ואני לא רוצה להיכנס לויכוח דתי) אבל רוב הישראלים גם לא יערבבו בשר וחלב באותה המנה.

פורסם

לשעועית יש אסוציאציה למנות של כלא וההשלכות שלה מוכרות היטב לסובבים את תומר106עצרת.

אפשר בקלות לתכנן מנות קלות ונקיות יותר, כדוגמת המנה המקסיקנית של עוף בפהיטה המוגשת בקפה ג'ו.

תוספת שעועית - לחובבי הז'אנר הכבדים בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לגבי הרעיון- יש לי חבר שחזר מתאילנד - וכל מה שהוא מדבר עליו הוא לפתוח מסעדה בשם "צ'יקן קורנר". אני לא יודע אם זה כזה טוב, אבל הוא טוען שהם לוקחים באגט ושניצל ועושים איתם קסמים.
צ'יקן קורנר מחוף האדרין בקופנגן! הכל טעים בקופנגן. אפילו עוף שמת מאיידס.
פורסם
צ'יקן קורנר מחוף האדרין בקופנגן! הכל טעים בקופנגן. אפילו עוף שמת מאיידס.
וכשהמאנצ'יז עובר?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש לי רעיון בקשר למיקום.

לאחרונה עברתי מעבודה בהרצליה פיתוח,לעבודה בפארק התעשיה אפק בראש העין.

כבר ביום יומיים הראשונים שאני שם, חסרות לי שם מסעדות רציניות , או לפחות משהו שמתקרב

למקומות המצויינים שיש בהרצליה פיתוח....

אם הוא יפתח מסעדת איכות עם עסקיות במחירים טובים (עד 40 ש"ח נניח) לדעתי ההצלחה מובטחת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור אחד שגם עובד בפארק אפק, אני לא מסכים איתך.

שניצל שבזי והשלישיה: טוקטוק (תאילנדי), פסטה בר והבורגר בר משביעים את תאבונו

של כל הפארק בשעות הצהריים (בתוספת חדר האוכל הענק של פרטנר, שמגיעים אליו גם

מחברות אחרות, ע"ע נוקיה ואריקסון).

בשעות הערב הכל מת וסגור. בקרוב ייפתח ארומה אספרסו בר במבנה בכניסה לפארק

שינגוס בנתח שאר המסעדות. אני חושב שאין עוד מקום לעסק נוסף. ביקוש בין כה וכה אין בערב.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...