Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיכוי שתנסו לארגן משהו שם לפעם הבאה וככה זה יהיה מפגש גם של המרכז וגם של הצפון ?

אורגן בעבר,היה על הפנים-בלשון המעטה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאני ישים תמערכת סוף סוף נבוא למפגשים גם..:smile:

מישהו יכול להעלות תמונות? או שאף אחד לא הביא מצלמה??

אתה יכול להגיע גם בלי מערכת-אף אחד לא ינשך אותך:lol:

לא ראיתי אף אחד עם מצלמה במפגש,כנראה שאין.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אתה יכול להגיע גם בלי מערכת-אף אחד לא ינשך אותך:lol:

לא ראיתי אף אחד עם מצלמה במפגש,כנראה שאין.

חחחחחחח לך תדע:p

הבעיה שאני גר בבאר שבע...אם הייתם עושים את זה ביום רגיל בכיף הייתי בא..

יש מצב שעד סוף החופש יהיה עוד מפגש ביום רגיל?

פורסם

מפגש אחד שאני נפקדת ממנו, ואין תמונות , מחדל:nono:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היה נחמד , אני בדעה של אסף דווקא.

מגניב שהמפגש נפל ביחד עם PSI !

כפיר,אין התאהבתי ב106 XS MKII אחרי הסיבוב היום,אני במצוד אחר אחת כזו [לא לשכוח לעזור שנת 97-98 ידנית כמובן 1.4 בעדיפות ל3 דל' שמורה כמובן יד נמוכה ק"מ סביר במחיר הוגן]:-D

פורסם

רגע אם זאת לא זאתי העלמה שהיתה היום אז מי זאת העלמה עם הכלבה? הייתה מישהי שמה.. טוב בטח סתם מישהי עברה ברחוב אמרה וואלה אלה נראה לי יש להם כסף אם הם שמים כאלה מערכות ושיחקה אותה אחת מבפנים..

נערך לטובת כבודה של חברה של אלי (אפילו שאני לא מכיר אותו ותודה לעופר שהעיר את תשומת ליבי)

רותם

פורסם

אחי צנזר!:lol: זאת החברה של אלי (soundman) שהפכה להיות חברת פורום פאסיבית :-D ומבינה בתחום- אפילו יותר מחלק מחברי הפורום שגולשים פה יום יום.

כשהיא דיברה איתי על רכות של טויטר ועל במה ברכב ממש התמלאתי אושר....:lol:

פורסם

אני שמח שהגעתי אחרי כמעט שנה שאין לי זמן זמן להתעסק בזה, אבל שמחתי לראות את השיפור מלפני שנה כשהייתי בא והיו במקרה הטוב 4 רכבים.

אני חייב להודות לעופר שנתן לי כמה עצות לשיפור וכבל לסאב שיחליף את הכבל העלוב שיש לי כרגע, ולניר שעזר לי בחיתוכים והמערכת נישמעת יותר טוב.....

אריק - מה הכינוי שלך בפורום?

פורסם

עופר,ממש נהיית מאסטר מרצה מדופלם של המפגשים,מפגש הבא אני יביא לך לוח וטושים מחיקים ותיפצח יחדיו עם תלמידיך מהפורום אודות האודיו לרכב.:lol:

פורסם

אסף,ככה זה שיוצאים מהאוטו ומתערבבים עם האנשים שבאו למפגש-לפעמים גם מעבירים איזה מילה או שתיים ואם אפשר לעזור-למה לא.:)אני עדיין מחכה להשמעה פרטית במריצה האדומה שלך :)

פורסם

היה נחמד מאוד

במעט שהייתי עם אורן היה נחמד לשמוע הרץ מכוונים היטב באופל

והיה נחמד שלאנשים יש מכוניות יקרות ומהירות אבל עם נהגים מאוד טיפשים שנתנו רייסים וכמעט יצרו מפגש מעל הקבר

בשל נושא דחוף נאלצנו לטוס חזרה לחיפה, צ'טערת

אבנר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...