Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום קרה לי מקרה מוזר. נסעתי חזרה מהעבודה לבית הפעלתי מזגן (פונטו 75SX ) באחד הרמזורים צנחו הטורים וכבה לי הרכב. כיביתי את המזגן אבל לא את הכפתור של ה-AC, הנעתי שוב ולפתע המזגן עובד בפול עוצמה כאשר הוא בכלל על 0! (העוצמה היא 0-4 ).

התחלתי לסובב ולנסות לכבות וכלום לא הולך... המזגן פועל תמידי כאשר: עםצמה 0 = בינוני, 1 = בינוני 2 = חזק 3= פול עוצמה ו-4 = הכי חלש בשום מקרה המזגן לא נכבה.

כרגע אני תקוע עם הבעיה הזו, יש למישהו מושג מה קרה פה?

תודה מראש.

פורסם

אני משער שמדובר במזגן מקורי של פיאט ושכוונתך שהמפוח הקדמי ממשיך לפעול למרות שמתג בורר המהירויות נמצא במצב 0. האם כפתור AC המפעיל את המדחס מזגן כן מנתק אותו במצב כבוי (למרות שהמפוח ממשיך לפעול).

נראה שהתקלה נובעת ממתג בורר מהירויות המפוח הפנימי ולצורכי בדיקה יש לפרק את מחבר החוטים המתחברים אליו. זה ניתן לביצוע מהיר אך קשה ע"י החדרת היד מאחורי הקונסולה ומתחת לדשבורד אל כוון אחורי המתג ותוך כדי לחיצה על נצרת המחבר למושכו מתוך המתג. במצב כזה המפוח הקדמי לא יפעל כלל בכל מצבי הבורר אך עם לחיצת הפעלה על כפתור AC יפעל מדחס המזגן ואיתו המפוח הפנימי במהירות האיטית ביותר וזאת ע"י ממסר עוקף שמאפשר הפעלת המפוח כשהמזגן מופעל, גם אם מתג הבורר מפוח נמצא במצב כבוי (0).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי רפי השאלה שלי היא , לאחר ביצוע המהלך שאמרת "ניתוק הבורר כך שהמפוח הפנימי לא יפעל" יווצר לי מצב בו אני אוכל להפעיל את המזגן על עוצמה נמוכה ביותר ע"י לחיצה על AC, אך מה אם ארצה עוצמה גבוהה יותר או לחילופין להפעיל את החימום? בשני מקרים אלו לא אוכל להשתמש.

לכן ארצה לדעת מעבר לכך אם אוכל לסדר את הבורר או שמא צריך להחליף אותו?

• תוכן חדש...