Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום המכובדים.

התופעה הנ"ל התחילה בימים החמים האחרונים והיא קורית רק כשהמנוע חם.

כשהרכב נעצר בסל"ד סרק - הכל תקין למשך מס' שניות - ולאחר מכן הרכב מתחיל להחנק לאיטו כאשר הטורים יורדים במעין קפיצות ורעידות מנוע-עד לכיבוי.

בנוסף - עזיבה מהירה של דוושת הגז - והטורים צונחים ללא מעצור עד לכיבוי.

שוב-זה קורה רק כשהמנוע חם והטמפרטורה בחוץ גבוהה מאד.

ללא קשר למזגן.(קורה גם כשהוא כבוי)

משהו מעצבן שני שקורה באותו הזמן

-אם המזגן דולק - אי אפשר להניע.

כלומר - הסטרטר מסתובב לריק.

אני מכבה את המדחס ויש הנעה בנגיעה.

(המדחס מנותק עד להנעה ככה שאני לא רואה את הק'שר)

תודות וברכות

אייל

פורסם

1. לדעתי המכונית מתה, ויש למכור אותה לחלקים. יתכן שאפילו למסור ללא תמורה, כיוון שנראה שאין לה שום ערך. מטוב לבי, אני מוכן לקחת אותה, וזה רק כדי לעשות לך טובה.

2. אם תחליט ללכת בכיוון שגוי ולנסות לפתור את התקלה במקום למסור את המכונית לי לשם גריסה, אני הייתי חושד במשהו חשמלי. שתי התקלות הופיעו באותו הזמן ? אולי העומס החשמלי של המזגן פוגע בהצתה (ולכן הרכב לא מניע), ובאותו האופן, אחרי עמידה של כמה שניות מתח המצבר יורד מתחת לסף מסוים וההצתה מתחילה שוב לגמגם עד כיבוי ? אינטואיטיבית, הייתי פוזל לכיוון ההצתה. כשהנסיכה (סליחה, הגרוטאה)נוסעת, הכל תקין ? אין גמגומים, שיעולים, נורת "בדוק מנוע" צהובה וכיוב'?

מציע לך שוב לשקול ברצינות את סעיף 1. לי זה עולה יותר. :-)

פורסם

אהלן ידידי:-)

אני חייב לציין שאתה צודק

גרוטה איומה ונוראה

עד כדי כך שהיום עשיתי מעשה ורכשתי לי סיטרואן ג'מפי כדי להרגע מסיטרואן

אמממ

מה אמרתי?

לא משנה...

לגבי ההצתה והמזגן

אז זהו - זה קורה כמעט תמיד ובלי קשר למזגן

רק קשר לחום שבחוץ.

בלילה זה כמעט ולא מורגש

המצבר הוא של וורטא - ג'ל - בן שנה

אולי האלטרנטור?

אולי CO לקוי?

כשהתולעת כבר נוסעת - מעל 1000 סל"ד - אין שום בעיה - אין גמגומים ושום מנורה לא דולקת.(למרות שאף פעם לא בדקתי אם בכלל יש שם מנורות או שזה רק פיצ'ר שהחליטו לוותר עליו כי ממילא הכל חרא)

ועוד משהו ששכחתי

אם אני מחזיק את הרגל על הגז ומשאיר את הסל"ד על 1000 עגול - אין שום בעיה.

• תוכן חדש...