Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי העברתי את האוטו טסט (עבר ממכה ראשונה למרות בדיקת הגזים החדשה :-P ).

האוטו הוא סיטרואן ZX 1600 שנת 95. כשעיינתי בדף הבדיקה ראיתי שבזמן הבדיקה הטמפרטורה היתה 108 מעלות. בדף הבדיקה כתוב שזה תקין,לי נראה שזה קצת גבוה.

האם המצב הזה הוא נורמלי?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בעיקרון זו אינה טמפרטורה בשביל מי הקרור אך במקומות אחרים במנוע היא בהחלט יכולה להיות אף גבוהה מזו, לא ידוע לי כיצד ואיפה הם מודדים את הטמפרטורה בטסט.

סתם לידע כללי טמפרטורה של מי קרור אמורה לנוע בין 88 ל93 מעלות צלסיוס

יום טוב גם לך

פורסם

זה נורמלי בהחלט.

הבדיקה נעשית על ידי אקדח אינפרה אדום או על ידי מדיד טמפרטורה המוכנס במקום מדיד שמן המנוע.

חלקים הקרובים לסעפת הפליטה חמים יותר מ 100 מעלות צלזיוס, ושמן המנוע עצמו מגיע בשגרה לטמפרטורה של 130 מעלות או אף יותר.

בחלק מהמכוניות מודרניות, טמפרטורה מקובלת של נוזלי קירור מגיעה עד 108 מעלות צלזיוס באופן נורמלי.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

באופן אקרוני עם האינפרא הם אמורים לכוון לצינור המיים שיוצא / נכנס מ/ל רדיאטור.

אם יכוונו לסעפת הפליטה.... יראה הרבהיותר גבוה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני הייתי מציע לך לבדוק בפורום של PSI. הנושא נטחן שם בלי סוף. זה מהסיבה שיש כל מיני וריאציות בצרפתיות של פגו סיטרואן בנוגע לקרור וזמן פתיחת המאוררים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אצלי בפונטו ספייס בזמן בדיקת גזים בטסט לפני כחודש, התקבלה אותה קריאת חום בדיוק 108 מעלות !!!

וגם אצלי נרשם שזה תקין.

אין לי מושג איפה הם מודדים את זה ואיך המכשיר מכויל אבל סביר להניח שהכל תקין כי אין שום בעיית התחממות באוטו.

פורסם

אוקי,תודה על התשובות.

את המדידה אני מניח שהם לקחו מהאגזוז,כי הם לא פתחו אצלי מכסה מנוע.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...