Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חולה או משועמם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו זה מזל .שקניתי לפני כשנה את המרצדס 280 שנת 84 כולם אמרו לי שאני משוגע, ושזה לא הפיאט 500 ושכל חלק יקרעו אותי .בנתים האוטו נוסע יום יום וחוץ מטיפול ,מיסב בגלגל מאחורה לא השקעתי כלום (ברוך השם טפו טפו). כאשר באוטו החדש שנת 2000 השקעתי ואני עדין משקיע כסף.

אני מאמין שהאלפא תשרוד היות ואני נוסע איתה 3 ק"מ במהלך השבוע .מה שנקרא סיבוב ריגושים (אני לא מעביר להילוך שלישי בכלל)

יבוא היום ואני יאחסן אותה לימים טובים יותר

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת באיחור, אבל: תתחדש!:beerchug:

לדעתי- לא ראיתי אלפא כזאת מימיי בכביש! טוב, שמצאת משהו מעניין, שאתה אוהב. וכן- לצערינו, או לשמחתינו, רוב המכוניות האספנות- הן "חרא של רכב", בהשווה לרכב חדש- מה שעושה את אחזקתן לעוד יותר מעניינת!:wink: אז, בהצלחה ותהנה ממנה! ראיתי, שכבר הספקת לעשות לה שיפוץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה משווה בין חתולים למכוניות. האמת היא שיש לי עוד אוספים אבל מה שבטוח לא חתולים, כלב ,ואולי דגים כן
לירוי

המסר שליעד ניסה להעביר לך הוא כל כך ברור; אתה אספן כפייתי דפוק על כל הראש או יותר נכון "שרוט" זה שולט בך וזה חסר תקנה, אבל בעצם זה מתייחס לחלק דיי נכבד מחברי פורום זה.

אני דווקא הייתי מוטרדת יותר מהעובדה שאתה אוסף דגים, זו בהחלט סיבה טובה לגשת לטיפול במיידי:wink: .

bluemeaniefish.gif

שבוע טוב לכולם

אירית

• תוכן חדש...