Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין את העיקרון הזה... בגלל זה כל העניין יחסי...

הכוונה למצוא סאב שהוא כמה שיותר SQ בסכום הנתון.

פורסם

שקול את הV MAX של סרווין,גם ניכנס יופי בתקציב וינגן מעולה בתיבה 1.0CF אטומה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הפיניקס גולד לא עולה 500-600 ש"ח

ניר,

הפניקס גולד אוקטן ZR בגודל של 12 אינץ' עולה קצת למעלה מ - 600 ש"ח, כמובן שהכוונה לסאב חדש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מהתגובה שלך אני מבין שאתה לא מממש את המשפט בחתימה שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אי אפשר להגדיר צליל. זה לא משהו תיאורי שניתן לתאר בכתב, זה משהו שמיע, מופשט.

אם כן ננסה לתאר סאב SQ במילים זה יהיה משהו כמו סאב מאוד מדוייק, חם, לינארי, עמוק שמספק את הנפח ומשתלב בהרמוניות עם סט הקומפוננט. עם זאת לא כל סאב, איכותי ככל שיהיה, ברגע שהוא לא יתאים לשאר הרכיבים במערכת - הוא עלול להשמע רע.

קצת מסובך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סאב sq זה סאב שלא אמורים להרגיש בומים או רעידות כמו סאב spl שבועט לך בגב

הוא פשוט צריך לספק בהתאמה לרכיבים הנמצאים צליל מגוון ומפורט ככל האפשר עם נאמנות לצליל האמיתי שהייה בהקלטה

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

הייתי מחפש ביד שנייה JL AUDIO 12W3.. קניתי לפני כמעט כשנה את הסאב הזה ב800 ש"ח.. קצת מותח את התקציב.. אבל נותן תמורה מדהימה למחיר...

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...