Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי בחנות דבר כזה:

פאנל פיוניר-3850 mp

מגבר בוס- 1000w

קומפוננט של מיק- 200w- די פשוט 350 שקל

תיבה לסאב

קיט הרכבה

רמקולים פיוניר 9*6 350w

וכל זה ב2200 שקל.. זה שווה המחיר או יקר?? או שבסכום הזה אתם מציעים לי מערכת אחרת???

פורסם

דבר ראשון זה גנבה לאור יום

כול החלקים שם זה זבל סיני חוץ מהרדיודיסק של הפיוניר שגם הוא מהסידרה הנמוכה של פיוניר והרמקולים האחוריים לא הייתי מתקרב לפיוניר בקיצור אל תגע בהם!

פורסם
דבר ראשון זה גנבה לאור יום

כול החלקים שם זה זבל סיני חוץ מהרדיודיסק של הפיוניר שגם הוא מהסידרה הנמוכה של פיוניר והרמקולים האחוריים לא הייתי מתקרב לפיוניר בקיצור אל תגע בהם!

אתמול התקנתי ברכב את הפיוניר 350W והם זוג רמקולים עצבני ביותר ! ! !

יש להם באס טוב מאוד והם נחמדים ביותר גם בלי מגבר

יש משהו שצריכים לדעת עליהם ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אחי אנשים פה חולים במחלת המערכות משקיעים את החיים שלהם בזה..

*** עריכה - אח שלו, עזור לו לקרוא את כללי הפורום ***

אז פיוניר לא מספיק טוב להם הם צריכים מינימום רמקול שיהיה ב1000 שקל.. כי בכל זאת הם עושים חתונה באוטו אתה מבין אחי צריך שיהיה איכות

פורסם

הרמקולים של פיוניר הסידרה הכחולה פשוט גרועה יש לה בס מתכתי וטוויטר צורם אין דבר אחד טוב שאני יכול להגיד על ה9*6 שלהם ואני לא מדבר על הסדרה הצהובה שלהם שנשמעת ממש טוב אבל לא שווה תמחיר הגבוה

במחיר על הפיוניר שאתה קנית אפשר להביא את הקנווד שהוא הרבה יותר איכותי ממנו

פורסם
אחי אנשים פה חולים במחלת המערכות משקיעים את החיים שלהם בזה..

אז פיוניר לא מספיק טוב להם הם צריכים מינימום רמקול שיהיה ב1000 שקל.. כי בכל זאת הם עושים חתונה באוטו אתה מבין אחי צריך שיהיה איכות

אם הפורום הזה לא מתאים לך והאנשים לא פה חולים אז אל תכנס לפה אל תקרא פה ואל תכתוב!!!!

אף אחד לא ביקש לדעת את הדעה החכמה אל הפורום הזה !

אנשים כמוך עדיף שישתקו!!

ליאור

פורסם

לא להתקרב למגברים של בוס, ממש זבל !

לדעתי תבנה לך מערכת חמודה ללא מגבר לזמן מוגבל

רדיו דיסק פרמיר 480 - שזה רדיו דיסק מצויין במחיר טוב !

קומפננט מורל פולס

רמקולים אחוריים מורל פולס 6x9

כל זה יוצא לך 2000 שקל.

אני מאמין שתוכל להתסדר עם איזשהוא מתקין על התקנה בזול.

ומגבר כדאי שתקנה בעתיד, למרות שתוכל לעבוד עם החלקים האלו בצורה יפה מאוד ללא מגבר.

ותשקיע כמה מאות שקלים יותר ממה ששווה הבוס במידה ותקנה

פורסם
הרמקולים של פיוניר הסידרה הכחולה פשוט גרועה יש לה בס מתכתי וטוויטר צורם אין דבר אחד טוב שאני יכול להגיד על ה9*6 שלהם ואני לא מדבר על הסדרה הצהובה שלהם שנשמעת ממש טוב אבל לא שווה תמחיר הגבוה

במחיר על הפיוניר שאתה קנית אפשר להביא את הקנווד שהוא הרבה יותר איכותי ממנו

אם היית אומר לי שהעוצמה לא משהו, הייתי מקבל, תגיד שהטוויטרים צורמים, יש שיגידו כך, אבל אם יש בהם דבר אחד שאי אפשר להגיד עליו מילה רעה זה הבאסים שלהם, כמה אנשים שדי מבינים באודיו ישבו אצלי ברכב אתמול והיום אמרו לי ששומעים מעולה יחסית לזוג בודד שלי מגבר ובלי סאב

חוץ מזה, המורל שציינת עולים בערך 200 שקל יותר מהפיוניר, וזה לא כוחות........

פורסם

הבאסים של הפיוניר מרוחים (עם אפשר לקרוא לזה באסים) עם היה לך טיפה ניסיון איתם אז הייתה יודע את זה לבד

פורסם
הבאסים של הפיוניר מרוחים (עם אפשר לקרוא לזה באסים) עם היה לך טיפה ניסיון איתם אז הייתה יודע את זה לבד

זהו, שאין לי ניסיון, אני שמעתי ואהבתי את מה ששמעתי, ורק אנשים עם ניסיון אמרו לי שזה די טוב

ושוב, ממצב של סאבים טיפה מרוחים למצב של "אל תיגע בהם" יש הבדל גדול, אז אל תשללו דברים לחלוטין

ד"א, באס מרוח הוא לא תמיד חיסרון, כי יש אנשים שמעדיפים את זה יותר מרוח ופחות פאנצ'י

פורסם

בדרך כלל מרוח של פיוניר ואני מדבר מניסיון עם הרבה סאבים ו9*6 שלהם שהבאס שלהם כל כך מרוח שבקושי מרגישים אותו במיוחד עם הסידרה הכחולה של פיוניר

פורסם

עזוב שזה רמקולים בלאי...

נגיד והם מוציאים באס יפה..אז למה יש סאב???

דרך אגב..המגבר של בוס הוא סביר למי שחובבן כמוני ואצלי הוא מגביר יפה מאוד מורל פולס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...