Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך פועל ביטוח גרירה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסעיפים שבהם תקף הביטוח? האם יש גבול כלשהו לגרירה שאני יכול לדרוש?

זה הוזכר באחד הת'רדים פה ובאמת הבנתי שאין לי שום מושג איך משתמשים בביטוח גרירה שיש לי ומה גבול הניצולת שלו.

היכן יש פירוט סעיפים או משהו?

הביטוח צד ג' מ''הפניקס'' והגרירה מ''השגריר''

תודה מראש!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מספר הטלפון:

03-5578888

התקשר אליהם ובקש שישלחו לך שוב את החוזה ששלחו לך עם פוליסת הביטוח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה פועל ככה שכל אלה שיש להם רכב חדש עם סיכוי אפס להיתקע לא מוותרים עליו, אלה עם הקרטשות חוסכים כל שקל לדלק, אז מוותרים...

ככל חברות הביטוח עושות מליונים, ואתה, ברגע שתבטל את תוספת הגרירה- ילך האלטרנטור...

dirty old man

need love too

פורסם

יש לי את החוזה ובו מצויין שיש לי ביטוח גרירה והוא בחברת ''השגריר'', אין סעיפים המפרטים את הביטוח, לגבי מה הוא תקף ומה גבול הניצול שלו (אני מדבר אך ורק על הגרירה ולא על צד ג').

אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי מתי אני יכול להשתמש בו ומתי לא.

לא הבנתי את הקשר למי עושה אותו ומי לא... לא חסכתי כל שקל לדלק ועשיתי אותו, מישהו אמר שאני מתכוון לבטל אותו? התגובה ממש לא קשורה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית, הביטוח הזה פשוט מאוד ליישום: ברגע שהרכב נתקע, אתה מתקשר למוקד של חברת הביטוח, מוסר את פרטיך ומבקש שישלחו אליך גרר. הגרר (לפחות בביטוח שלי) חייב להגיע אליך מקסימום אחרי שעתיים, והוא יקח אותך לכל מקום שתורה לו - כל זאת ללא עלות כספית כלשהי.

הפעם האחרונה שהשתמשתי בזה היתה כשהלך ראש המנוע ונהייתה לי טחינה. נסיעה עד המוסך יכלה לגרום נזק חמור בהרבה מהראשים שנפרצו ולכן העדפתי להעלות את הרכב על גרר.

נ.ב.: אני מבוטח באיילון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הגרר (לפחות בביטוח שלי) חייב להגיע אליך מקסימום אחרי שעתיים

גם אני חשבתי כך.

הזמן הזה משתנה בין אזור עירוני לאזור בין עירוני, כשבפועל, בשגריר לפחות, יש אותיות קטנות שאומרות שהוא יכול להגיע גם אחרי 4 שעות באיזור עירוני, כמו שלמדתי על בשרי כשנתקעתי וחיכיתי לגרר של שגריר לפני שנה בערך, במרכז ת"א, באמצע יום קייצי, במשך 4 שעות.

בכל מקרה, החוזה כולל את:

זמן ההמתנה לגרר או לטכנאי. (שים לב לאותיות הקטנות).

פירוט של עבודות גרירה לא כלולות (חילוץ, דרכי עפר וכו').

אפשרות לתוספת של X שקלים למקרה של גרירה לחניון החברה במקרה והמוסך סגור וכו'.

אל תסתכל בפוליסה, שבה בסה"כ מצויין שיש לך ביטוח גרירה, אלא במפרט של חברת הגרירה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

רז לא מצאתי כזה זאת הבעיה.

ומה מונע ממני בעצם לנצל את הגרירה לשטויות? יש הגבלה של הזימונים?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הגרר (לפחות בביטוח שלי) חייב להגיע אליך מקסימום אחרי שעתיים

זה יכול לקחת הרבה הרבה יותר. בשגריר גם יש להם נטיה לא לענות בטלפון - אתה מקבל תקליט ("כל העמדות תפוסות") ואחרי 10 או 20 דקות מנתקים אותך. כל הסיפור יכול לעלות לך בזמן אויר יותר מאשר ביטוח גרירה לשנה שלמה. (הם גם תמיד יגידו לך ש"היום עמוס במיוחד בגלל החום/הקור/יום חמישי/תירוץ טפשי אחר").

הבעיה היא שלעתים קרובות ביטוח הגרירה כלול בביטוח המקיף ואי אפשר לבחור באיזו חברה לעשות אותו. לכן, אתה פשוט לוקח מה שיש. אם יש לך אפשרות לבחור, אני ממליץ לנסות אותם - להתקשר למוקד ולראות תוך כמה זמן עונים, לשאול תוך כמה זמן יכולים להגיע, לבדוק מה התנאים של הפוליסה, ולהשוות למתחרים ("ממסי" וכדומה).

פורסם
ומה מונע ממני בעצם לנצל את הגרירה לשטויות? יש הגבלה של הזימונים?
אין הגבלה של ההזמנות, אבל אתה לא יכול להזמין גרר פעמיים בגלל אותה תקלה.

דוגמה:

היום התפוצץ ברכב של ישראל ישראלי צינור מים. הוא מזמין גרר למוסך, התקלה תוקנה וישראל נוסע לביתו.

יום למחרת, בעודו נוסע לחופשה באילת, נשברה הציריה. שוב טלפון, שוב גרר, שוב מוסך, שוב תיקון וכולם שמחים.

ישראל עדיין רוצה להגיע לאילת אז הוא שוב נוסע, אלא שבדרך פתאום נדלקה המנורה של הטעינה. הוא מזמין עוד פעם את הגרר, והגרר מביא אותו למוסך, אלא שאז מתברר שהמוסך סגור עד מחר בבוקר. ישראל מחליט לא להוריד את הרכב במוסך אלא אצלו בבית, ומחר הוא יגרור אותו שוב למוסך. מה שהוא לא שם לב זה שהגרירה השניה (מהבית למוסך) באה בעקבות אותה תקלה ולכן היא לא מכוסה ע"י הביטוח ועליה הוא יאלץ לשלם.

מקווה שהסיפור עזר לך להבין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם תתחיל להזמין גרירות בתכיפות גבוהה מדי (מנסיון) הם יתחילו לדרוש ממך קבלה ופירוט עבודות ממוסך על כל פעם, אחרת הם יחייבו אותך במלוא הכסף.

יש להם גם מנהג מרגיז לשלוח חילוצניק, שלא מצליח לעזור ברוב התקלות שאני לא פותר לבד, ואז צריך לחכות עוד הפעם לגרריסט. לכן אני ויתרתי לחלוטין על ביטוח גרר ומחזיק טלפון של גרריסט נאמן מהאיזור שלי, וזה גם יותר זול.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ביטוח גרירה הוא דבר מבורך וחיוני.

לגבי זמני ההמתנה זה משתנה מחברה לחברה וגם ממקום למקום.

מניסיון שלי,אם אתה אומר מהתחלה שאתה צריך שירות גרירה ואתה לא מעוניין בשירות חילוץ אז יגיע גרר.לפעמים השירות חילוץ דווקא כן מועיל,לרוב במקרים של תקלות חשמל ברכב.

מניסיון של שנים עם שגריר ועוד הרבה חברות אף פעם לא יצא לי לחכות 20 דקות בהמתנה בטלפון, גם לא 10.

אסף

פורסם
רז לא מצאתי כזה זאת הבעיה.

התקשר לטלפון שבהודעה הראשונה שלי בשרשור הזה ובקש שילחו לך בדואר / פקס.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אלי יותר מדי ביקורים אצל איציק :wink:

קבלות ממוסך? זה קצת מפגר! מי הם שישפטו אם הבעיה ברכב מצדיקה גרירה או לא? אולי בקנה מידה שלי זה מצדיק ובשלהם זה לא, אז?

איך בדיוק הם בודקים מה התקלה ברכב?

אתקשר היום יותר מאוחר, תודה רבה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
יש להם גם מנהג מרגיז לשלוח חילוצניק, שלא מצליח לעזור ברוב התקלות שאני לא פותר לבד, ואז צריך לחכות עוד הפעם לגרריסט. לכן אני ויתרתי לחלוטין על ביטוח גרר ומחזיק טלפון של גרריסט נאמן מהאיזור שלי, וזה גם יותר זול.

אני מנוי במאסטרו, אף פעם לא שלחו לי חילוצניק, תמיד גרר (לבקשתי), אבל אולי בגלל שיש לי צרפתייה :roll:

פורסם

הסוד ברוך השם היתה צריכה גרר רק פעם אחת, עם המונדיאו הכרתי את שגריר קצת יותר :)

הנטייה הראשונית היתה תמיד לשלוח חילוצניק, אבל אחרי פעם אחת הבהרתי בשיחה שאני צריך גרר ולא חילוץ ואכן זה הגיע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...