Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את המערכת הזאת PANASONIC 1301 MP3 עם שלט

http://www.brand.co.il/mahsanei%2Dhashmal/site.asp

ב600 שקל אבל הייתי אצל מתקין והוא אמר לי שלא שווה לקנות פנסוניק

כי הם זבל ולא קוראים דיסקים שרוטים איפלו בקצת ועושים המון בעיות

אני לא יודע אם זה נכון או לא בגלל זה אני שואל כאן האם כדאי לי לקנות את המכשיר הזה

ואם יש למישהו המלצה על מכשיר יותר טוב במחיר הזה בערך איפלו טיפה יותר

והצעה לרמקולים 6X9 עד 270 וואט

(דרך אגב המתקין הזה אמר לי גם שכדאי לי לקנות רמקולים 16וואט של פיונייר במקום 6X9

240 כי ישמעו אותו הדבר ואני לא ירגיש בהבדל)זה נכון?

תודה לעוזרים

פורסם

קודם כל תיקון שכחתי 0 ל160 וואט וזה נראה 16

ואני רק הלכתי לברר אצל המתקין כנראה בגלל שהוא לא מוכר בככל פנסוניק הוא דיבר ככה

ואם אפשר חוות דעת על המערכת עצמה ועל איזה רמוקלים שווה לקנות

פורסם
מצאתי את המערכת הזאת PANASONIC 1301 MP3 עם שלט

http://www.brand.co.il/mahsanei%2Dhashmal/site.asp

ב600 שקל אבל הייתי אצל מתקין והוא אמר לי שלא שווה לקנות פנסוניק

כי הם זבל ולא קוראים דיסקים שרוטים איפלו בקצת ועושים המון בעיות

אני לא יודע אם זה נכון או לא בגלל זה אני שואל כאן האם כדאי לי לקנות את המכשיר הזה

ואם יש למישהו המלצה על מכשיר יותר טוב במחיר הזה בערך איפלו טיפה יותר

והצעה לרמקולים 6X9 עד 270 וואט

(דרך אגב המתקין הזה אמר לי גם שכדאי לי לקנות רמקולים 16וואט של פיונייר במקום 6X9

240 כי ישמעו אותו הדבר ואני לא ירגיש בהבדל)זה נכון?

תודה לעוזרים

ממתי קונים HU במחשבה של "האם היא קוראת דיסקים שרוטים או לא?"

מה אתה שרוט?!

בכל מקרה...להרבה חברים שלי יש פנסוניק ואני חייב לציין שאני ממש אוהב את המכשירים שלהם מבחינות תפעול.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

פעם הבאה תבדוק ותקרא טוב

אני לא מחפש מערכת שקוראת שרוטים זה מה שאמר לי המתקין שרציתי לקנות מערכת של פנסוניק

ולא לשאלתי מבחנית תפעול אלא מבחינת אמינות ותקלות

בכל מקרה תודה

פורסם

לפנסוניק יש מכשירים מ ע ו ל י ם!!!

הפנסוניק הישן שלי הוא פשוט סוס עבודה - החלפתי אותו לאחרונה רק בגלל שרציתי HU חדש יותר אם יכולות מאוד מסויימות.

הפנסוניק קרא כל דיסק, ברור שדיסק שרוט התבטא בקפיצות - אבל המכשיר פשוט סוס עבודה. יש לו צליל נהדר ויחסית למתי שקניתי אותו ולתמורה שהוא נתן למחיר אני לא חושב שהיו לו מתחרים באותה התקופה.

לגבי זה שעדיף לך רמקול כמה שיותר חלש בכדי שהוא ינוצל יותר טוב ע"י ההגברה של הHU זה נכון וצודק.

לגבי המתקין - אני מקווא שהוא לא ידחוף לך מכשיר של סופר-סאונד או איזה טיטניום שרק אלוהים יודע איזה חבורת סינים שיכורים ישבו עליו....

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...