Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה 350Z בדרך אלינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

hhh, i knew that will happen ... when my 350z will come. you are all welcome to test ride when you are in Eilat. garantee and thats my word. first, let me dealwith the custom, im fighting with them for a while now. i will update.

ps - i do need hebrew keyboard

:wink:

פורסם

מדפסת בעברית תמורת נסיעה על הניסאן - נשמע לי כמו עסקה הוגנת, מיוז :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מדפסת בעברית תמורת נסיעה על הניסאן - נשמע לי כמו עסקה הוגנת, מיוז :)

hhhh

:-D LOL . deal !

i want Canon IR-C3200, look up prices, it should be around $2500-$3000.

ps- what car you drive STI ?

פורסם

התלבלבתי!

הכוונה (מן הסתם) הייתה ל... מקלדת!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

Good to know that theres a forum existing for people like us. very nice !!!

one question, not to hijack this thread....

How's the upgrades scene moving in israel ? are we allowd to upgrade engine's in Israel ? ( Cooling, turbo kit's, air ducts ... etc ... )

פורסם

סצנת השיפורים בישראל עומדת במקומה.

כל השיפורים שהזכרת הם לא חוקיים, ויכולים לגרום להורדת הרכב מהכביש.

אני נוהג על 205 :roll:

(סטודנט עני)

פורסם

שכחתם משהו אחד.

אל תסתכלו על המחיר של ה350Z באירופה או באמריקה כי היבואן קונה את הרכב מהמפעל (כאילו דע) וזה עולה לו בהרבה פחות ממה שרשום באתרים באירופה או בUS....

ניב

פורסם
בלינק שנתנו פה טיף אומר שהמכונית היא פשוט מציאה אמיתית - זולה למרות הביצועים הטובים. המחיר שלה, לפי טיף - 24,000 פאונד, כלומר 200,000 ש"ח.

it is a catch, if you do end up paying 200,000 shekel but it will never be the case in israel ...thats just a shame

פורסם
הגזימו מאוד במחיר!!

במחיר כזה אפשר לקנות מכוניות הרבה יותר טובות לפי דעתי כמו:

הונדה S2000

מרצדס SLK-200

BMW Z4

פורשה בוקסטר

ועוד..

המחיר אכן גבוה, אבל על סמך מה אתה קובע דברים ? נהגת על המכוניות האלו ?

אני נהגתי על כולן חוץ מה-Z4 שאי אפשר לקרוא לסיבוב קטן "נהיגה".

ה-Z350 פשוט יותר טובה מכולן במה שהיא אמורה להיות - מכונית ספורט.

הפורשה הזכירה לי קארטינג קטן אבל חסר כוח (בגירסה הידנית).

המרצדס...רכב לזקנים. היגוי ברמה נמוכה ומטה.

ההונדה נותנת הרגשה זולה ועם מנוע של אופנוע היא טובה אולי כמכונית מסלול...

על ה-Z4 כל שאני יכול באמת לומר זה שבגרסת 3 ליטר יש לה כוח, מבחינת הפנים היא ברמה דומה לניסאן, כאשר הדבר הבאמת מרגיז זה הפתחי איורור בצדדים שנראים כאילו כל רגע נתלשים מהמקום יחד עם רבע מהדשבורד.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

well it does depands on the model, i drive a Nissan 350z here in the US, and that an amazing car, in israel the market for nissan is very small, they dident had any chance to proove the real car's power becouse there is no demand for a sports car at that price... in the us is diffrent, the nissan goes from 30k to 45k depands on the model ( touring, grand touring etc... ) . anyway thats my 2 cents, thats a beutifull and a pure sports car, very light with perfect center gravity position.

לא ברור לי על איזה רכב אתה מדבר, כי הניסאן 350Z היא ממש לא אוטו קל - 1630 ק"ג ~

למעשה, האוטו כבד באופן די מאכזב.

בעיה נוספת של ה-350Z היא כיול מיתלים מעצבן, תת ההיגוי שלה פשוט מגעיל וההגה קל מדי.

לשלדה יש פוטנציאל מצוין והמנוע הוא יהלום אמיתי אבל כמו שאומרים באנגלית - You get what you paid for והניסאן היא בהחלט Bang for the buck אבל אתה מקבל פנים רכב שמרגיש זול וספרטני למדי כי.. הוא באמת זול וספרטני למדי... הכסף היה חייב לצאת מאיפשהו.

לסיכום, המחיר הישראלי הוא כצפוי גבוה על הגרסה שהכי פחות פונה אל הנהג.

לקחת S2000 ולהשאר עם הרבה עודף בכיס.

מוטי

פורסם

ראיתי אחת כזאת בארץ שחורה, כאן באיזור תעשיה הנידח של נווה נאמן בהוד השרון!

מחזה נדיר !

מכונית מדהימה ביופיה, הלוואי שהייתי יכול להגיד לכם גם איך היא מבחינת נהיגה, אם הייתי נוהג בה כמובן :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
המחיר אכן גבוה, אבל על סמך מה אתה קובע דברים ? נהגת על המכוניות האלו ?

אני נהגתי על כולן חוץ מה-Z4 שאי אפשר לקרוא לסיבוב קטן "נהיגה".

ה-Z350 פשוט יותר טובה מכולן במה שהיא אמורה להיות - מכונית ספורט.

הפורשה הזכירה לי קארטינג קטן אבל חסר כוח (בגירסה הידנית).

המרצדס...רכב לזקנים. היגוי ברמה נמוכה ומטה.

ההונדה נותנת הרגשה זולה ועם מנוע של אופנוע היא טובה אולי כמכונית מסלול...

על ה-Z4 כל שאני יכול באמת לומר זה שבגרסת 3 ליטר יש לה כוח, מבחינת הפנים היא ברמה דומה לניסאן, כאשר הדבר הבאמת מרגיז זה הפתחי איורור בצדדים שנראים כאילו כל רגע נתלשים מהמקום יחד עם רבע מהדשבורד.

גם כן, עם כולן יש לי נסיון של כמה שעות (או כמה ימים עם המרצדס והניסאן):

Z4 לא זורמת. לא נעימה לנהיגה מהירה, אבל בהחלט חזקה.

בוקסטר נהדרת. נשלטת, עושה בדיוק מה שאתה רוצה. אני נהגתי על ה-S כך שגם כוח לא חסר.

SLK200 לא ברת תחרות לניסאן. חלשה באופן משמעותי. SLK350 דומה לה יותר. לדעתי ההגה במרצדס טוב משמעותית מזה שבניסאן ברמת הדיוק. הוא לוקה בחוסר תקשורת.

S2000 נהדרת כשמתרגלים אליה. הכי הרבה פאן טהור. אבל כרכב יומיומי היא בעייתית.

לבסוף Z350 נראית לא רע (בעיקר מבפנים). מנוע נהדר, אבל משהו ב-Turn In בפניה מרגיש לא טוב. האף מרגיש כבד מדי לרכב ספורטיבי. כקרוזר היא מהנה. בכבישים מתאימים אותי היא איכזבה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...