Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה 350Z בדרך אלינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעיון:idea:

כל אחד יגיד איזה רכב הוא היה רוצה ולמה.

אני ראשון ו..

אני מטלבת בין ההונדה לבין הניסאן אבל אני מעדיף את ההונדה כי לדעתי היא יותר יפה, היא זולה יותר והביצועים שלה טובים, פחות משל הניסאן אבל היא הרבה יותר זולה!

אבל שלא תחשבו, כי אין כמו ה Z:sleeping:

מה עדיף?

רודסטר או קופה?-מיאטה עם גג קשיח מתקפל :-)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל שאנחנו מקבלים את הגרסה האירופית צריך להסתכל באתר אירופאי.

ניסן Z350 רואדטסר מפוארת עולה בבריטניה קצת יותר מ-30 אלף לישט.

ליש"ט=8 שקל.

30,000X8=240,000

עם מאה אחוז מיסים היא צריכה לעלות 480 אלף שח.

מסתבר שהמחיר שלה יותר זול ממה שהוא אמור להיות.

פורסם

המחיר בבריטניה כבר כולל מיסים כמו גם אגרות בעילה שונות. לדוגמא, אימפרזה WRX עולה שם 22 אלף פאונד, בערך.

לפי החשבון הנכון, הניסאן הייתה צריכה לעלות קצת יותר מ300 אלף שקל (בהנחה, כמובן, ש30 אלף פאונד זה באמת מחיר הגרסה הפתוחה והמאובזרת - אני קצת בספק).

עוד יחס מקובל הוא להכפיל את המחיר האמריקאי ב10, זה משקף לרוב המכוניות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הבנתי קסנון.

כלומר שאתה טוען שבבריטניה אין מיסים בכלל

אם אתה רוצה לעשות השוואה נכונה תסתכל על ההבדלים בין רכב אחר באנגליה לבין אצלנו ולפי זה תעשה את ההשוואות...

המיאטה החדשה עולה באנגליה החל מ - 15650 פאונד או בשקלים 126,765 (לפי 8.1 כאשר השער כרגע הינו 8.101) . בפועל המחיר בארץ 190000. טזאת עוד הגרסה הבסיסית של המיאטה, נראה לי שאנחנו מקבלים גרסה טובה יותר מהבסיסית.

לפי זה וההודעה שלך הניסן צריכה לעלות משהו כמו 364,217 .

עכשיו איפה ההפרש של עוד 60000 :?:

לפי בדיקה נוספת (וואלה אני משקיע היום). המחיר של 15650 הינו לגרסה עם מנוע 1800. הגרסאות האחרות עם המנוע 2 ליטר עולות בין 17,450 ל 18,950

אנחנו מקבלים את גירסת הספורט עם גיר 6 הילוכים ... עכשיו בו נעשה את החישוב שוב:

עלות באנגליה - 153,495 עלות בארץ - 190,000

עלות צפויה של הניסן לפי זה: 300,791 או קרוב מאוד ל 300 אלף. לפי חישוב של 30000 פאונד לרכב שאתה נתת ...

קיצקצ מחיר גבוה מאוד

פורסם

well it does depands on the model, i drive a Nissan 350z here in the US, and that an amazing car, in israel the market for nissan is very small, they dident had any chance to proove the real car's power becouse there is no demand for a sports car at that price... in the us is diffrent, the nissan goes from 30k to 45k depands on the model ( touring, grand touring etc... ) . anyway thats my 2 cents, thats a beutifull and a pure sports car, very light with perfect center gravity position. i

wish they will bring it to IL , maybe ill do .

by the way, mercedes is a better build quality, but you cant go buy a car for it name, you just have to drive it. the SLK is garbage compare to the 350z Grand Touring, the S2000 on the other hand is lighter and handels very well, better then the 350z on track high speed's. i hade a 2003 z4 and i dont regrate selling it for the 350z. to drive the z4 in high speed and still control it without getting your head into a wall is very hard, it oversteer's easy if you are not a very good driver. anyway i had alot of mechanical problems with the z4 so i just let it go ...

פורסם

כמו שאמרו כאן, כל ייבוא של רכב ספורט לארץ - ברכה !

אני אישית לא ראיתי 350Z בארץ ודווקא הייתי שמח להתלהב ממנה.

פורסם

מיוז - תודה על הסקירה המקיפה.

גם אני חושב שהתמחור שלה גבוה (מדי), אכן היא מכונית מעניינת לנוף הרודסטיר הישראלי - אבל בעלות כזו אני לא חושב שיעלו הרבה על הכביש...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מיוז - תודה על הסקירה המקיפה.

גם אני חושב שהתמחור שלה גבוה (מדי), אכן היא מכונית מעניינת לנוף הרודסטיר הישראלי - אבל בעלות כזו אני לא חושב שיעלו הרבה על הכביש...

thats right, the pricing in israel is way to high for these cars.

thats why im not sure if i will import this car back to israel, the customs charges will be very high, considering its 3.5 V6 engine, and not mention the parts, if anything goes wrong

Hatch a - if it will get here, you are welcome to test drive it in Eilat in about 2 monthes

פורסם

לי אתה לא מציע נהיגת מבחן עליה?

אם תבוא אתה תקבל תואר אורח כבוד של מועדון הרודסטרים!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...