Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוקיה בפרדס חנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מאזור חדרה ורציתי לדעת איפה יש פרוקיות באיזור פרדס חנה שמעתי שיש אחת

מישהו מכיר ?

טלפון?

תודה

פורסם

יש בקיבוץ משמרות צמוד לפרדס חנה פרוקיה. נכנסים לקיבוץ ואחרי 300 מטר מצד ימין היא נמצאת, מעבר לזה אין לי פרטים נוספים. בהצלחה

פורסם

קוראים למקום "שקד".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסתובבתי שעה בבנימינה \ גבעת עדה \ פרדס חנה ושאלתי על פירוקיות ואמרו לי שאין !

יש מצב שהם מחזיקים איזו E30 \ E36?

רון.

-אבל קיבלתי טיפ מהגנן במעבדות חרמון, שבברטעה יש כמה וכמה רכבי ב.מ.וו ישנים בפירוקיות-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בערערה יש את הפירוקיה הכי גדולה בואדי.

היא נמצאת על כביש 65 ממש מול תחנת הדלק החדשה (סונול נדמה לי).

אם אין לו במלאי, כמה טלפונים והוא משיג לך מה שאתה רוצה, רק אולי כדאי שבאותו לילה תחביא טוב טוב את האוטו שלך :twisted:

מה אתה מחפש, אולי אני אוכל לעזור לך, אני מסתובב שם הרבה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש בקיבוץ משמרות צמוד לפרדס חנה פרוקיה. נכנסים לקיבוץ ואחרי 300 מטר מצד ימין היא נמצאת, מעבר לזה אין לי פרטים נוספים. בהצלחה
היכן יש פירוקייה שם?

אני מחפש חלקים מפירוק לאיביזה... ידוע לכם על מקום?

פורסם
אל תיכנס לברטעה. ישוב עוין.
יש 2 צדדים לברטעה, הצד הישראלי והצד שלהם..

אני עובר שם מידי יום אבל עם נשק ורכב צבאי, להיכנס לשם על פארש - ועוד בשביל חלקים לרכב זה לא צעד חכם כ"כ ולא רק בגלל הסכנה שבגניבת הרכב. אאל"ט הצבא גם אוסר להיכנס לשם.

לגבי הפירוקיה במשמרות, נכנסים לקיבוץ ונוסעים על הציר המרכזי (מתעקל שמאלה), מצד שמאל יש מוסך קטן - מצד ימין וקצת יותר בפנים נמצאת הפירוקיה.

• תוכן חדש...