Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. רציתי לדעת, עד כמה דלק מתקלקל כתוצאה מישיבה ממושכת במיכל, ברכב שלא נוסע הרבה?

2. עד כמה זה משפיע על צריכת הדלק?

3. עד כמה זה גורם נזק לרכב על מכלוליו השונים?

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

דלק לא "מתקלקל".

מה שכן קורה, נוצרים מישקעים בתחתית המיכל, ואני לא יודע אם תידלוק מחדש ממיס אותם או שצריך לעשות משהוא מיוחד נגדם.

על צריכת הדלק-לא יודע אם יש איזו השפעה, לא בדקתי את זה אף פעם.

והדלק לא גורם לנזק-החוסר בתנועה גורם לקצת בעיות (בעיקר של החלדה קלה) באיזור הגלגלים רבתי(צירים,דיסקיות וכולי) במיוחד בחורף, מי הקירור לרדיאטור ובמיוחד אם הם מי ברז ולא מים ירוקים מוציאים אבנית לאורך הצנרת והרדיאטור עצמו, בעייה נוספת של הדלק-ניזכרתי:המנוע צריך יותר אוויר(צ'וק) בהתנעה,ויש עוד.לא זוכר הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
1. רציתי לדעת, עד כמה דלק מתקלקל כתוצאה מישיבה ממושכת במיכל, ברכב שלא נוסע הרבה?

2. עד כמה זה משפיע על צריכת הדלק?

3. עד כמה זה גורם נזק לרכב על מכלוליו השונים?

לא משנה כמה אתה נוסע, הרבה או קצת, יש לך כבר במיכל הדלק הרבה משקעים מכל התדלוקים שהרכב עבר בחיים ולא יעזור שום דבר חוץ מפירוק המיכל וניקוי. אז תרגע, יותר גרוע ממה שיש לך עכשיו כבר לא יהיה. ותאמין לי אם פעם תראה מיכל דלק מפורק תתעלף מכל הזבל שיש בתחתית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

:)

תודה על ההרגעה, אבל אני כבר רגוע

כבר יצא לי לפרק טנק דלק ברכב ישן, ובלי קשר אני מודע לרמת הדלק הישראלי הירודה בד"כ

השאלה נובעת מסקרנות- אני יכול ממש להרגיש ירידה בביצועים במשך השבוע החל מדלק חדש, לדלק ישן. בדיוק על ה"קלקול" הזה אני מדבר, ואני רוצה לדעת יותר לגבי מה שהולך שם.

נושא המשקעים ברור. גם ניקוי המיכל זו לא בעיה קשה מדי.

השאלה שלי היא לגבי מידע מדויק קצת יותר לגבי ירידת איכות הדלק לאורך זמן, למרות שקשה לי לדמיין דרך יעילה לבדוק את הנושא. למישהו יש הצעות? או יותר נסיון?

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

• תוכן חדש...