Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לצייון ששלושת האלמנטים בעלי 2 סלילים של 2 אום כלומר נדרש מגבר שיורד לאום אחד

הספק אמור להיות בערך 2000RMS

וגם יש לי שאלה

האם מגבר שיורד לאום אחד צורך הרבה יותר חשמל ממגבר שיורד ל 2 אום.?

תודה אשמח לקבל המלצות למגברים

פורסם

כדי להחזיק 2,000RMS כמו שצריך אתה צריך יותר מ-150אמפר.

3 L7 סלילים של 2 אום תוכל לחבר בעכבה סופית של 1.33 אום.

מה התקציב?

פורסם

כמו שבטח שמתם לב השרשור עבר ניקוי מאסיבי, תשתדלו לדבוק בנושא ולא ב"למי יש יותר גדול".

תודה.

פורסם

יש לך כבר תור לרופא א.א.ג? :?:

אתה צריך לכך מגבר רציני, אל תלך על זבלים. המגברים האלו מאוד יקרים. אם אתה בנית לעצמך כבר את התיבות והסאבים, אני מאמין שכבר חשבת על הגברה מתאימה. תחפש באתרי החברות הרציניות.

אין טעם עכשיו שכולם ייתנו לך את רשימת המגברים הכי חזקים שהם מכירים... או בקיצור "למי יש יותר גדול"

ההמלצות היחידות הרלוונטיות שלי אליך הם:

1) קנה אוזניות אטמים כמו שיש במטווחים...

2) תבדוק היטב את מע' החשמל. צריך כנראה קבל 0 גאוג' או לפחות 2 למגבר, אם חשבת אחרת....

3) לך על מגברים רציניים - יש לJBL מגברים מסדרת CROWN, או ROCKFORD שיחסית קל לקנות בארץ, השאר כבר תלוי בתקציב שלך למגברים כמו ECLIPSE ו ZAPCO שיעלו הרבה מאוד.

בגדול, אני לא כל כך מבין אותך, אבל - כל הכבוד! טוב לדעת שיש חולי נפש רציניים בתחום. תבצע גם חיזוקי שילדה לאוטו ו....לגוף....:wink:

הרבה בריאות...:?

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אם יש לך אפשרות לקנות את המגבר או 2 אפילו מחו"ל לדעתי זה עדיף כי כזה ציוד בארץ יעלה כמה (דיי הרבה) אלפיות ..

אני אישית במקרה שלך הולך על חיווט 0 גייג' אפשר להשיג ערכה של סטינגר ב80 דולר בחו"ל..

http://www.cardomain.com/item/STISWK0

ומגברים לא חסרים.. רק תגיד תקציב. תבדוק מגברים של MTX PrecisionPower Kicker Rockford ובקיצור כל המפלצות..

פורסם

כמובן שהכל שאלה של מחיר ועדיף לקנות מגבר של zapco אבל...

אם אתה קונה מגברים בארץ מבחינת תמורה לכסף אני חושב שלאנזר אופטי 2000D או 4000D יהיו הכי שווים.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
חשוב לצייון ששלושת האלמנטים בעלי 2 סלילים של 2 אום כלומר נדרש מגבר שיורד לאום אחד

הספק אמור להיות בערך 2000RMS

וגם יש לי שאלה

האם מגבר שיורד לאום אחד צורך הרבה יותר חשמל ממגבר שיורד ל 2 אום.?

תודה אשמח לקבל המלצות למגברים

מה התקציב שלך?

under construction..

• תוכן חדש...