Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש ריפודים כאלה בחנויות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן למצוא בחנויות רכב ריפודים לפנים הרכב דמוי עור שניתנים להרכבה פשוטה לבד ברכב

כמו הריפודים הרגילים מבד שקונים באוטו דיפו ומרכיבים לבד תוך חצי שעה?

הכוונה היא לא ללכת לרפד מיקצועי ולרפד כל מושב בנפרד ולשלם הרבה כסף

תודה לעונים ואם יש מקום כזה שמוכר ריפודים כאלה אשמח לקבל כתובת וטלפון של החנות בבקשה

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן יש.. פעם ראיתי בהדר בחיפה.. באוטו דיפו לא ראיתי בביקורת האחרונה שערכתי להם, אבל שווה לנסות.

מחיפוש מצאתי המלצות של רפי..

"חיים - רפד מכוניות" שברח' וולפסון 64 ת"א, טל' 03-6875203.

2. "נועם בריפודים" שברח' יצחק שדה 3 ת"א, טל' 052-4499877 ובקש את מני.

פורסם

אפשר לשמוע עלויות פחות או יותר ?

האם אין מצב של חום גבוה של הריפוד במצב שהרכב עמד בשמש ?

מה לגבי הזעה ?

אודה על תשובות מבעלי נסיון.

פורסם

הריפודי דמויי עור שנמכרים בחנויות עשויים מסקאיי לסוגיו, הם מתקלפים, הם גורמים לך להזיע ולהידבק למושב. לא חוויה נעימה.

עור אמיתי לאומת זאת, מפצה על כל הנ"ל.

ואם אתה רוצה ללכת לרפד, לך ל"נועם בריפודים". חלק לכבד מחברי הפורום כבר ביקרו אצלו, כולל אותי. ממליץ בחום!

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
הריפודי דמויי עור שנמכרים בחנויות עשויים מסקאיי לסוגיו, הם מתקלפים, הם גורמים לך להזיע ולהידבק למושב. לא חוויה נעימה.

עור אמיתי לאומת זאת, מפצה על כל הנ"ל.

ואם אתה רוצה ללכת לרפד, לך ל"נועם בריפודים". חלק לכבד מחברי הפורום כבר ביקרו אצלו, כולל אותי. ממליץ בחום!

בברכה,

דימה.

מהי העלות ?

פורסם

במחיר של הריפודים האלה,אם כבר אתה הולך להשקיע 700 שקל על ריפודים,וסיף עוד 500 שקל, אתה כבר הולך לרפד, קונה את הבד\עור, בנפרד והוא מרפד לך את כל האינטריור .

• תוכן חדש...