Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחה"צ רותי (אשתי) יוצאת מהעבודה בבי"ח בילינסון, ומגלה את האוטו שלה על בלוקים. כן בדיוק כך - כמו בסרטים. מארבעת הגלגלים נותר רק אחד. מדובר בדגם comfort - זה עם החישוקים מסגסוגת וקוטר 16 אינטש.

טלפון לביטוח (הכל מכוסה פרט להשתתפות עצמית צנועה), וטלפון לעמוס מי.מ. צמיגים. "גם לכם גנבו? אתה הלקוח השלישי שאני מזמין לו ג'נטים למאזדה שלוש השבוע!" עמוס כבר מתורגל - ותוך שעה מתייצב עם הגלגלים החדשים.

בינתיים רותי מתקשרת למשטרה ע"פ הנחיית סוכן הביטוח, ומצפה שיאמרו לה לבוא להגיש תלונה. "שאף אחד לא יגע באוטו גברת, אנחנו שולחים מז"פ". מז"פ??? על גניבת גלגלים? גנבו לנו פעם ג'יפ שלם, וכל מה ששלחו מהמשטרה היה פיהוק גדול. מה נשתנה?

מסתבר שחברות הליסינג התחילו למכור בכמויות את המאזדות שלוש שלהן, וסוחרי הרכב קיבלו מלאי גדול ברמת הגימור הנחותה עם חישוקי הפח המוטבע הרגילים. עקב כך יש מכת גניבות חישוקי סגסוגת של מאזדה שלוש ברמת הגימור הגבוהה, והמשטרה לוקחת את הענין לגמרי ברצינות.

נמרוד

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התופעה הייתה קיימת גם במאזדה 323 דור קודם.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=24300

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מי לא ראה ביפו/רמלה/לוד לנטיסים שהיו להם ג'אנטים של איביזה ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לפחות הבלוקים של איטונג ?

גם זה שהם שמו בלוקים זו התקדמות - מה שלא ברור לי - איך עושים דבר כזה באור יום ואף אחד לא שם לב מה קורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ככה זה כשיש ביקוש - וזה ממש עצוב. מה שנקרא - רק תזמין, אנחנו נדאג לספק. :D

לגבי אור היום - לקרוב משפחה פרצו באמצע היום וגנבו מגבר, רמקולים ועוד כאלה.

פורסם

מה אני אגיד.. באמצע היום , עליתי לדקה (קומה ראשונה!) תפסתי מצלמה ביד, ירדתי למטה כדי לצלם את הגאנטים החדשים ו.................... הופ.. נעלמה המערכת, החלון שבור, ואפילו המנעול עקום? (הספיקו לעקם את המנעול , לפרוץ, לתלוש מערכת, רמקולים ולשבור חלון ) בקיצור.. אמצע היום .. דקה אחת שאפילו לרדת למטה לא הספקתי :\

פורסם

כמו שאמרו לפני זה הולך לסוחרים שקיבלו את המאזדה 3 מליסינג בגירסה הפשוטה.

צריכים להעמיד מספר מאזדות כאלו תחנות רכבת, מרכזי קניות, חניונים של אוניברסיטה, ולהצמיד בילוש שיתפוס על חם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

צריכים להעמיד מספר מאזדות כאלו תחנות רכבת, מרכזי קניות, חניונים של אוניברסיטה, ולהצמיד בילוש שיתפוס על חם.

אני דווקא יותר בכיוון של להצמיד את עצמך מרחוק עם מחבט...

אפשר לחשוב מה כבר יעשו לאותו גנב נבל. יצא מזה בלי חצי יום בקלבוש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גניבה של חלקים של רכבים או רכבים עצמם באור יום נעשית פופולרית מיום ליום!

לאבא שלי לפני שבועיים גנבו את המונית (סקודה אוקטביה 2002) ביום שבת בשעה 2 בצהריים!

לאנשים כבר אין פחד להיתפס...וזה לא שהאוטו חנה בחניון בלי שאף אחד רואה...

הרכב חנה בחניה ממול הבניין...

ממש צחוק מה שהולך במדינה הזאת...אין אכיפה של חוק!

פורסם

לאבא שלי לפני שבועיים גנבו את המונית (סקודה אוקטביה 2002) ביום שבת בשעה 2 בצהריים!

הסיבה פשוטה. מוניות סקודה לא חסר. מחירי החלפים יקרים. יש כאלה שיעדיפו "לחצות את הגדר" כדי להחליף בסקודה שלהם חלקים בזול. חבל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בזמן האחרון קורה פה משהו לא נורמלי. שילשום היה אצל מישהו שאני מכיר 5 פריצות לדירות שונות! רוקנו את כל הדירות ב12 בצהריים! איפה המשטרה?!

מישהו ראה מה זה משטרה? שילך לנס ציונה. כל מטר שוטר. אפילו הם עושים סיורים בחניונים!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מקרה אמיתי בקריות סופשבוע שעבר.

אופנוע של בן משפחה חונה קשור עם אזעקה.

אחת השכנות מזהה בשעות הלילה המאוחרות מישהו אשר מתעסק עם האופנוע..

לאחר שהאזעקה מופעלת, היא מתקשרת למשטרה ומדווחת על ניסיון גניבת האופנוע, ישלחו ניידת..

לאחר כ 15 דקות האזעקה מנוטרלת, ניידת לא נראית באופק, השכנה שוב מתקשרת ומוסרת את המצב העדכני, ומבקשת לשלוח ניידת, האדם ממשיך לנסות ולגנוב את האופנוע..

מיותר לציין שגם בטלפון השלישי כ 25 דקות מהראשון הצליח הגנב לפרוץ גם את המנעול, והאופנוע נעלם...

המשטרה לא הגיעה עד עצם היום הזה, כך שאם שמתם את מבטכחם במשטרת ישראל, נו אכלתם אותה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה יודע כמה בירוקרטיה צריך לעבור כדי לתבוע את המשטרה, שלא לדבר על שילוב הידים בין המשטרה לפרקליטות, ודחיית המשפט לאין קץ..

בקיצור , טוב שיש ביטוח..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...