Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה כבר רוכש בארה"ב אז תקנה את ה9851 בשביל הצרכים שלך, הוא יספק אותך.מחירו יחסיץ זול או לקחת מכשירים של קלריון, אני מניח שבשביל הצרכים שלך ה655 או ה555 יספקו אותך.

וכנ"ל גם מכשירים של פיוניר מהסדרות 5800,6800

לגבי הקומפוננט אז לאור ירידת המחירים המאוד משמועתית של פיניקס גולד, הייתי ממליץ לך ללכת על הסט שלהם מסדרת XENON, מחירו כ100 דולר, תמורה פנטסטית למחיר מאוד מומלץ(בארץ מחירו כ1800 ש"ח).

ועוד דבר, אני לא ממש יודע מה דרישות המערכת שלך מבחינת הגברה, אבל אני כבר הייתי רוכש מגבר, זה"כ מגבר 4 ערוצים פשוט וטוב לא יעלה לך הרבה, ותמיד יהיה לו שימוש.

מגברים כמו היפוניקס Z4400 או פיניקס גולד אוקטן 4.0:2 או כל מגבר פשוט אחר יהיה לך מעולה והמחירים שלהם ממש זולים בארה"ב.

בגדול, מכיוון שאתה כבר קונה בחנות ולא מזמין אני דווקא הייתי הולך על רכישה באיטרוניקס מבחינת מבחר הם בין הרציניים בארה"ב, ומכיון שאתה רוכש במקום אין לך חשש של משלוחים או מלאי וכדומה.

under construction..

פורסם

באיזה תקציב קומפונט?

מה גם שזה חברות אמריקאיות בעיקר..

והדגם שנתת צריך לבדוק אם ניתן לקלוט בו תחנות רדיו ארופאיות.לא בטוח.

נ.ב : ניר תתרכז במגבר שלי :-) כוס אחתק יצאו לי קרניים!!!וגב סופית עופר מסנן אותי אני מתקשר 3 פעממים ביום!!!

פורסם

גרין מאסטר קודם כל תודה על התשובה!

שנית,הבנתי שפיונייר אי אפשר לקלוט תחנות בארץ ,נכון?

הדרישות שלי מהמערכת הם שישמעו נקי,טוב,פאנל יפה,לא הולך להשתולל.

כמה עולה מגבר בארצות הברית?

אם תוכל לתת לי את השמות המדוייקים של מה לקנות,אודה לך מאד.

ההורים טסים מחר ב7 בבוקר,אני צריך להכין רשימה מדוייקת שיוכלו לדעת מה לקנות.

בתודה מראש,

לירון

פורסם

אז אתה יכול ללכת על מה שגריין מאנסטר המליץ לך. אני לא יודע לגבי הקומפונט האלה אבל החברה טובה ואם ניר המליץ לך שווה ללכת להקשיב מניסיון :-)

פורסם
גרין מאסטר קודם כל תודה על התשובה!

שנית,הבנתי שפיונייר אי אפשר לקלוט תחנות בארץ ,נכון?

הדרישות שלי מהמערכת הם שישמעו נקי,טוב,פאנל יפה,לא הולך להשתולל.

כמה עולה מגבר בארצות הברית?

אם תוכל לתת לי את השמות המדוייקים של מה לקנות,אודה לך מאד.

ההורים טסים מחר ב7 בבוקר,אני צריך להכין רשימה מדוייקת שיוכלו לדעת מה לקנות.

בתודה מראש,

לירון

קומפוננט:

phoenix gold XENON 6.5 component system

מגבר :

phoenix gold OCTANE - OCTANE-R 5.0:4

רדיו-דיסק:

או פיוניר:

או pioneer -deh-p5800 או deh-p6800

או אלפיין:

או alpine-CDA9851

או קלריון:

או clarion DXZ-555 או clarion DXZ-655

אתה לא צריך משהו מעבר לכך.

זה יספק את כל הדרישות שלך.

under construction..

פורסם

הפיונייר מהדגמים הנ''ל,יקלטו בארץ?:roll:

והמגבר כבר מותח את התקציב בעוד 500 שקל,עד כדי כך שווה ותורם?

תיכננתי בעיקרון לא לעבור את ה1500 עם התקנה.פה אני מעריך אני יגיע ל1700.

פורסם

שווה כן מאוד..אף פעם זה לא מסתיים כמו שאתה מתכנן בסטראיו לרכב אבל ההשקעה משתלמת.התחלתי ב 20K סיימתי ב 40K אני לא מאמין על עצמי. אבל שווה כל שקל שאתה אוהב.

בקשר לפיוניר אני לא בטוח ואני לא רוצה להטעות אותך..מה שכן ניתן לכייל בארץ..עלות של 100-200 למכשיר כזה.

פורסם

המכשיר deh-p5800 עולה בארץ 1100 שקל ואתה מקבל אחריות.שם אפשרי להביא אותו בערך ב600-650,ואם הכיול יעלה עוד 200 מגיעים להפרש זניח .

לא יודע כמה זה שווה אם זה לא מתאים לארץ.

באלפיין לדוגמא ההפרש הוא גדול.

הלוואי שהפיונייר קולט בארץ,פתרתי לעצמי בעיה גדולה!

פורסם

נכון אתה לגמרי צודק. יש מוצרים מסויימים שלאחר חישוב פשוט של עלויות אתה מגלה כי העדיפות היא בארץ.לא כל דבר מובן מעליו כזול/טוב יותר בארה"ב. כך בחשבון שאם הוריך יתפסו במכס תצתרך להוסיף 34% + כנס(34% נוספים) כך שאם ההבדל הוא זניח עדיף בארץ אם אחריות מסודרת. הריסיקה שווה כאשר ההבדל ניקר . לכן מומלץ האלפיין שלא צריך כיול.

אני יבדוק לך במדריך שלו ויחזור אם תשובה.ככול הניראה שלא

פורסם

בדקתי את כל המדריך באתר הבית של פיוניר. לצערינו אין ישועה במכשיר הנ"ל. היתי נורא מפותע אם כן כי בד" פיוניר באים מתואמים לתחנות ארה"ב בלבד.

תשקול את האלפיין. אומנם בלי כול הקישקושים אבל בהחלט מכשיר אכותי שתנפיק ממנו צליל יפה יותר.

פורסם
קומפוננט:

phoenix gold XENON 6.5 component system

מגבר :

phoenix gold OCTANE - OCTANE-R 5.0:4

רדיו-דיסק:

אלפיין:

או alpine-CDA9851

זה יספק את כל הדרישות שלך.

זה בעיקרון מה שביקשתי מההורים שיביאו לי.

את המגבר השארתי כאופציה,תלוי במחיר של שאר המוצרים.

אם יש למישהו המלצה לחנות בניו יורק,אני ממש צריך.

תודה מראש,

לירון

• תוכן חדש...