Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הוריי נוסעים מחר לארצות הברית.

החלטתי להביא בסופו של דבר,לאחר הרבה התלבטויות ,התייעציות ,להביא אלפיין(לא סוגר עדיין על הדגם) וקומפוננט קדמי 6.5

נשארת השאלה כרגע רק איפה לקנות.

הבנתי שיש חנויות של דתיים בניו יורק,שזולות ואוהבים ישראלים.

אחרי החיפוש שערכתי,מצאתי את החנות:

ETRONICS

יש עוד המלצות?

נ.ב

אם יש המלצה לאלפיין טוב שיקלוט בארץ עד 200 דולר\קומפוננט עד 70 דולר ,זה יהיה מצוין.

בתודה מראש,ומבטיח שזה התר'ד האחרון שאני משגע אותכם.:oops:

לירון יריב

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חנות של סטריאו לרכב ענקית עם מבחר עצום שהייתי בה אישית (אבל לא קניתי כלום בסוף)

בCHAINA TOWN מול סניף המקדונלדס. באמת משהו מתורף מבחינת מבחר וגודל החנות.

תראה סתם תמונה שהספקתי לצלם שם....

S3700050.JPG

פורסם

לגבי איטרוניק..תתרחק ומהר! זאת עצה שלי לפחות אחרי ניסיון כל כך רע איתם כמה וכמה פעמים. השירות גרוע ועד שתקבל את המוצר יצאו לך קרניים.

פורסם

9846 אולי?

אם כן יש לך מזל כי זה בין המכשירים הבודדים שלהם שמאפשרים לבחור אזור רדיו גם זוגי וגם אי זוגי.

פורסם

אם זה אקטואלי שלח לי ה.פ אני יתן לך טלפון וכתובת של דתיים בניו יורק לונג איילנד שם קניתי 4 ! מערכות פיונייר בשנים האחרונות שנסעתי לניו יורק,כולם מותאמים לישראל {השיטה האירופית}

לא לקנות ב ציינה טאון ברח קאנל CANAL זה לא מתאים לארץ לומרות שהם מדברים עברית ויגדו לך כן וכו...

רמאים ונוכלים!

פורסם

ד''ר זה עדיין אקטואלי.

מחר ב7 בבוקר אני לוקח את ההורים לנתב''ג.

הלוואי שיהיה אפשרי להביא פיונייר שיתאים לארץ,הבנתי שאי אפשר אבל.

דרך אגב,הגעתי להחלטה שהקומפוננט שאני יביא הוא:

MB QUART

DSE 216

אמור לעלות סדר גודל של 350 שקל.

פורסם

זה לא RMS..כולם מוציאים בסביבות 16-22RMS ככה שזה לא הבדל משמעותי מה גם שהפיוניר אוהבי לזייף שהווליום למעלה.

• תוכן חדש...