Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאול מופז מימש את הצהורתיו-הקנס עלה ל2250 שקלים , גם לגבי שליחת הודעה בזמן נהיגה.

זוהי הגזמה פראית לדעתי, יש אנשים שזוהי משכורת חודשית בשבילם.

נו טוב, עוד כסף לקופת המדינה על חשבון האזרחים הרי כבר התרגלנו.

GTA זה הכי אחי .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאול מופז מימש את הצהורתיו-הקנס עלה ל2250 שקלים , גם לגבי שליחת הודעה בזמן נהיגה.

נו טוב, עוד כסף לקופת המדינה על חשבון האזרחים הרי כבר התרגלנו.

אל תתעסק בפלא בזמן נהיגה !!

מה מסובך?

פורסם

אני אל חושב שזה מה שימנע ממישהו לדבר בפלאפון, מי שמזלזל בחוק מזלזל עד הסוף.

מה שכן - גם לי יוצא לענות לSMS בנהיגה מנהלתית באיילון ב2 בלילה כשאני לבד על הכביש.

ואני ממש לא מדבר בזמן נהיגה, למרות שיש לי דיבורית (כי זה מוריד את הכייף מהנהיגה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

השתגעת??

מה עדיף? לחסוך בכסף לעברייני תנועה או להציל אנשים מתאונות??

"הגזמה פראית" זה לנהוג כשיד אחת מחזיקה פלאפון, המבט לא על הכביש ותשומת הלב בשיחה/SMS. זו הגזמה פראית אמיתית.

אם הסכנות לך ולאחרים לא מספיקות כדי להוריד אנשים מהשימוש בסלולרי, אז אני מקווה מאוד שהקנס יעשה את העבודה (וחוץ מזה, זה באמת נכון? מישהו בדק?)

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

שוב - תפסיקו להיות צדקנים, 2000 שקל זה הגזמה פראית, ואם על דיבור בפלאפון נותנים 2000 שקל, מה יעשה בן אדם שיש לו רדיו דיסק ומנסה להחליף דיסקים? 3000 שקל, ועל בן אדם שמנסה למצוא משהו ברכב בזמן נהיגה? 4000 שקל.

נכון שצריך להעניש, אבל יש גבול, ואף אחד בממשלה לא יודע אותו.

ליאור, ביננו, איזה שינוי יהיה? תאונה אחת פחות בשנה? שתתקזז על ידי משהו אחר בכל מקרה, אז שינוי לא יהיה.

אגב, השלב הבא (בשיתוף עם חברות הדלק כנראה) יהיה לאסור על הסעת נוסעים ברכב מ"חשש לגרימת הסחת דעת" (או בעברית, צריכת דלק משולשת על ידי שילוש מספר הרכבים הנוסעים בכביש...)

פורסם

כמו הגורר שלפני, כנראה שעלות החיים שווה ל 2250 לפותח השירשור.

הקנס היה צריך להיות חמור הרבה יותר, כיוון שהוכח שנהיגה בעת שיחה בפלאפון כמוהה כנהיגה של שיכור !!

וכיוון שאני נמצא הרבה בדרכים, אני יכול להעיד ממקור ראשון שאכן זה כך..

יצא לי רבות לראות נהגים המדברים ברמקול של הנייד, והרכב משוטט בין נתיבים, או שתקוע בשמאל על 20 קמ"ש, והנהג אינו מודע כלל למצב בכביש.

אני לא הייתי מסתפק בקנס, ומשבית את הרכב לחודש ימים, לתת לנהג שמן לחשוב על הסכנה שבדיבור בעת הנהיגה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שמתי לב שבזמן האחרון המון נהגים נוסעים עם פלאפון ביד...

כמעט כל נהג שני מחזיק פלא ביד.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
הקנס היה צריך להיות חמור הרבה יותר, כיוון שהוכח שנהיגה בעת שיחה בפלאפון כמוהה כנהיגה של שיכור !!

וכיוון שאני נמצא הרבה בדרכים, אני יכול להעיד ממקור ראשון שאכן זה כך..

יצא לי רבות לראות נהגים המדברים ברמקול של הנייד, והרכב משוטט בין נתיבים, או שתקוע בשמאל על 20 קמ"ש, והנהג אינו מודע כלל למצב בכביש.

.

מה שאתה לא מבין, זה שאותו נהג, נוהג ככה בלי קשר לפלאפון. קוראים לזה נהג מסוכן! (וחרא אם תרצה), נהיגה עם פלאפון שווה לנהיגה בשכרות? תקשיב קצת למה שאתה אומר. הכנת קפה בבית תוך שיחה בפלאפון מסוכנת גם היא, הרי אני מכין קפה כשאני שיכור.

פורסם

קנס אמור לפגוע בבן אדם שעשה עונש בצורה שווה בין כולם.

אם יתפסו את ביל גייטס מדבר בפלאפון הוא יוציא 3000 שקל מהקופסה של הכסף הקטן ויביא לשוטר עוד טיפ. בן אדם אחר, שלא שוחה בכסף יצטרך לבטל הרבה תיכנונים בחודש הזה.

אני אומר אם כבר אז שיעשו קנסות על פי גובה ההכנסה - ככה כולם דיפקו בצורה שווה. או שיתנו איזה עבודות לעשות בציבור

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מוצדק ביותר ואפילו הסכום עוד נמוך.

גם אני רואה בזמן האחרון יותר אנשים עם סלולרי ביד בזמן נהיגה. לא מזמן ראיתי אישה דתייה עם תינוקות ברכב והיא עסוקה בשיחה. רציתי להעיר לה, אבל מה הטעם. היא תמשיך לדבר.

להגדיל את הקנס כמה שיותר. שאנשים יתחילו להרתע ולחשוב פעמיים לפני שהם מסכנים אנשים אחרים גם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
קנס אמור לפגוע בבן אדם שעשה עונש בצורה שווה בין כולם.

אם יתפסו את ביל גייטס מדבר בפלאפון הוא יוציא 3000 שקל מהקופסה של הכסף הקטן ויביא לשוטר עוד טיפ. בן אדם אחר, שלא שוחה בכסף יצטרך לבטל הרבה תיכנונים בחודש הזה.

אני אומר אם כבר אז שיעשו קנסות על פי גובה ההכנסה - ככה כולם דיפקו בצורה שווה. או שיתנו איזה עבודות לעשות בציבור

אני כבר רואה את כל הקומבינות שרצות על זיוף והשגת תלושי משכורת מפוברקים עם סכום מינימום עליהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

סערה בכוס מים.

1. תקראו טוב את הכתבה - "מתכוון לשלש". עוד לא קרה כלום, השר רק שיחרר כמה מילים לאוויר. להעביר את השינוי בוועדת הכלכלה זה קצת יותר מאמץ.

2. וואלה אינו מקור חדשותי אמין בשום קנה מידה, הם כבר שיחררו ידיעות מטעות בתחום התחבורה בעבר, כמו הארכת המלווה לשישה חודשים לפני כשנתיים (לא היה ולא נברא, היתה הצעה כזו אבל היא נפלה) - הם הציגו את זה כעובדה מוגמרת.

3. וואלה גם פיספסו בבדיקת העובדות הפשוטות, הם לא יודעים לעשות עבודה עיתונאית והכתב לא מבין כלום בתחום הנ"ל. הקנס כיום על פלאפון הינו 500 שקל, כבר כמה שנים. (היה 750, אבל הורד ל-500 במסגרת שינוי כל סכומי הקנסות למדרגות אחידות. מה שמוזר זה שיש מדרגה של 750 דווקא...)

4. לדעתי אין סיכוי שהקנס על פלאפון יהיה יותר גבוה מרמזור אדום (1000 שקל). אם זה מה שיהיה - השר אדיוט.

שיהיה ברור - אני נגד פלאפון בנהיגה ובעד אכיפה יותר מאסיבית של העבירה הזו - אבל הדרך היא לא קנסות דרקוניים אלא יותר דו"חות על הסכום הנוכחי, כך שיהיה סיכוי גדול להיתפס למבצעי העבירה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...