Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז - בבית שלך תעשה מה שאתה רוצה, אבל בכביש אתה מסכן אחרים ואותי, ההקבלה שלך לחלוטין לא במקומה.

כן, במחקרים שבוצעו בקנדה נמצא שיכולת הריכוז והשליטה של אדם המדבר בנייד בעת נהיגה, זהה לזו של נהג שיכור.

הניידים הם מפגע בטיחותי הולך וגובר, וכל דרך להדבירם לגיטימית בעיני, רוצה להימנע מקנס, פשוט:

תפסיק לדבר בנייד בזמן הנהיגה !!!!!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הגזמה.

אני לא נוהג לדבר בזמן נהיגה, אבל כשיש מישהו שמתקשר אלייך ועוד פעם ועוד פעם אז אני עונה לומר שאני נוהג ומנתק, אז בשביל דבר כזה אני צריך לשלם כל כך הרבה כסף?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
מה שאתה לא מבין, זה שאותו נהג, נוהג ככה בלי קשר לפלאפון. קוראים לזה נהג מסוכן! (וחרא אם תרצה), נהיגה עם פלאפון שווה לנהיגה בשכרות? תקשיב קצת למה שאתה אומר. הכנת קפה בבית תוך שיחה בפלאפון מסוכנת גם היא, הרי אני מכין קפה כשאני שיכור.
ארז, זו לא צדקנות.

יש המון דברים מסוכנים שאפשר לעשות בזמן הנהיגה, ולהתעסק בסלולרי זה אחד מהם. זה שיש עוד דברים מסוכנים לא אומר שאי אפשר לטפל ב"סעיף" הזה...

נכון שגם להחליף דיסק במערכת זה מסוכן, אבל בסלולרי יש חלק הרבה יותר מסוכן: מי שמדבר (או קורא/שולח הודעה) לא מרוכז בנהיגה. אתה לא מכיר את התופעה שאחרי שיחה בסלולרי בזמן נהיגה (אפילו עם דיבורית) אתה לא זוכר שום דבר מהדרך?

למה אתה מרחם על מי שיתפסו אותו עם הסלולרי? ואם זה היה מישהו שנוסע כמו מניאק, חותך אנשים וכו'...? הפוטנציאל שלהם להרוג אותך, אותי ואת עצמם על הכביש הוא גבוה!

(וזה סתם מסוכן ומיותר. נהג שמרוכז בנהיגה, גם אם הוא נוסע מהר, לפחות הוא מרוכז בכביש ולא בשיחה עם אשתו או הבוס...)

ו-ProSoldier, אף אחד לא יתן לך דו"ח על שיחה של 5 שניות (שזה הזמן שלוקח להגיד "אני נוהג, נדבר יותר מאוחר")...

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

אספר לכם סיפור קטן, אמיתי לחלוטין.

שקיבלתי את הרשיון שמתי ז*ן על החוק והייתי מדבר בטלפון בשעת נהיגה.

יום אחד נסענו אני וחבר שלי, אמא שלי התקשרה, דווקא באותה פעם לא התכוונתי לדבר הרבה עניתי ואמרתי לה אמא אני בנהיגה ביי. איך שניתקתי שמעתי את הסירנה "פולקסוואגן כסופה לעצור בצד". ידעתי שאכלתי אותה.

שוטר התנועה צרח עלי צרחות של חינוך. נתן לי להבין שטעיתי בגדול וזה מאוד מסוכן מה שעשיתי ואתם יודעים מה? חבל שלא קיבלתי דו"ח כי הוא ויתר עליו! הוא פשוט אמר לי:"אתה ילד טוב, חבל לי עלייך, תתחיל לנהוג כמו בן אדם לפני שיורידו אותך מהכביש!" והוסיף:"אם היה אפשר הייתי נותן לך מכות כדי לחנך אותך!" זהו, זה הכל. מאז הבנתי שחבל שלא קיבלתי קנס ומאז הפסקתי לדבר בטלפון בזמן נהיגה והנהיגה שלי נרגעה בצורה משמעותית.

דו"ח לא תמיד יחנך נהגים, במקרה שלי מה שחינך אותי זה לא דו"ח אלא הדברים הקשים שהשוטר אמר ("תאר לעצמך שבשנייה שאתה עונה לטלפון חלילה ייקפוץ לך הולך רגל לכביש, יתפוצץ לך צמיג, מישהו יחתוך אותך, וכד'")

אבל אין מה לעשות, כמו שאמרו כאן הרבה פעמים בפורום:"ברוכים הבאים לישראל, המדינה שמבינה אך ורק דרך הכיס".

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אם אין לך דיבורית (קבועה, אישית, או בלוטות' - אבל לא ספיקר) - אז אל תדבר אפילו שיחה של שניה.

אם מפריע לך שהמכשיר מנגן צלצולים שוב ושוב, תדאג לשים אותו על מצב שקט לפני שאתה יוצא לדרך. מאוד פשוט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לי דיבורית ברכב, אני לא שולח סמסים בזמן נהיגה (אז כל המאשימים מוזמנים לרדת מהעץ).

המממ מי שעוד לא הבין למה זו הגזמה פראית שיקרא את הודעותיו של ארז בשרשור זה.

והמקור לידיעה הוא עיתון מעריב של היום.

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אני מתחיל להאמין שאנשים מבינים רק דרך הכיס. תאונות לא מעניינות אותם, התחשבות בנהגים אחרים לא מעניינת אותם. הכיס מעניין אותם. כשנהג יקבל 3000 ש"ח קנס על דיבור בנייד שלו בנהיגה תאמינו לי שזה יכאיב לו בכיס (אלא אם כן הוא מיליונר , אבל מעטים הם אנשים מבוססים שמדברים במהלך נהיגה כשידם אוחזת בנייד) ורק אז הוא יבין שלא משתלם לו. לצערנו, זו הדרך היחידה כיום.

עובדה, רק לפני שבוע הייתה תאונת רכבת מחרידה, וכמה שעות לאחר מכן נהגים פשוט חצו את הפסים גם כשהרמזור הפך לאדום. צריך לקנוס את האנשים האלה בצורה רצינית.

אני מרחם על האנשים המסכנים האלה שלא מודעים עד כמה הם מסכנים אנשים אחרים בכבישים כי צריך להיות ממש מטומטם כדי לעשות את זה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
נהיגה עם פלאפון שווה לנהיגה בשכרות? תקשיב קצת למה שאתה אומר. הכנת קפה בבית תוך שיחה בפלאפון מסוכנת גם היא, הרי אני מכין קפה כשאני שיכור.

מחקרים הראו שנהגים שדיברו בפלאפון בזמן נהיגה, זמן התגובה שלהם היה זהה לזה של נהגים שיכורים

פורסם

אני חושב שגם בדיבורית יש הסחת דעת, אבל כמובן פחות מלשים את הפלאפון ליד האוזן.

יש לי את הפלאפון NOKIA 3220, זה הדגם שיש אורות בצדדים, ככה שאני מדבר יש אורות, אנשים קולטים ישר כשאני מדבר בפלאפון.

יש כיום דיבורית שלא צריך לעשות חורים בדש של הרכב כדי לשים אותה ברכב?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

השוטרים ברמת גן כבר לא מתעסקים עם זה... חתכתי אותם כבר מספיק פעמים מול המשטרה, ועוד כשאני מדבר בפלאפון....

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לדעתי, דיבור בפלאפון ללא דיבורית - שלא לומר SMS-ים - היה צריך להיות ברשימת העבירות שגוררות את החרמת הרכב. זה לא שונה בהרבה מלנהוג עם עיניים קשורות. אתה יכול להבחין מיד במכונית בה יושב הנהג מוסח הדעת.

על SMS-ים אין מה לדבר, אבל חוסר שימוש בדיבורית זה פשוט צפצוף ארוך אחד על הסובבים אותך וחייהם.

אין שום סיבה להפלות שיכור מנהג המשתמש בסלולרי ללא דיבורית, לפחות לשיכור יש שתי ידיים לשים על ההגה.

הקנס המוגדל הוא בהחלט צעד בכיוון הנכון.

אין לי סימפטיה למשטרה, שאול מופז או כל אחד אחר מהעסקנים השורצים באגפי התחבורה, אבל כאן מדובר בדבר אלמנטרי וקטלני.

מי מכם שלא רוצה להשחית את האוטו עם דיבוריות - שישתמש בדיבוריות בלוטות'. זה דבר נהדר שנהפך במהרה לחלק משגרת השימוש במכשיר השטן האלחוטי. יש לא מעט פלאפונים תומכי בלוטות', ומבחר גדול של אוזניות.

זה נוח גם מחוץ לאוטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש פה אנשים שמגזימים בצורה קיצונית !

פתאום כולם תמימים ואף אחד לא נוגע אפילו לשניה בפלאפון בזמן נהיגה.

חלאססס לקשקש, תכף תגידו שאתם גם לא ממצמצים בזמן נהיגה.

שלא תבינו לא נכון, אני ממש לא מצדיק דיבור או עיסוק בסוללרי בזמן נהיגה, זה מרתיח אותי וזה מפריע לי מאוד.

אבל ישנם מצבים, שאני בטוח שהרוב פה או לפחות כולם היו בהם!(חוץ מהאלו בלי הסוללרי כנראה)

שאתם חוזרים מאוחר בלילה והאישה מתקשרת בדרך, אז אתם לא עונים?! (ונותנים לה לדאוג יותר)

אני בטוח פה שהרוב עונים, אני אישית עונה במקרים כאלו ואומר בקצרה "מאמי אני יחזור אליך עוד כמה דקות" וזהו נגמר הסיפור, סיכנתי מישהו? אני בספק.

להתכתב זה כבר משהו אחר, וזה באמת גובל את הטימטום.

שיחות ארוכות אכן מסוכנות מאוד ומוציאות מהריכוז, אבל נגיעה של שניה בפלאפון? קצת נסחפתם!

יותר מרגיז ומעצבן שאנשים פה פתאום תמימים וצדיקים.

נוסעים 50 במדוייק בכביש של 50, מאותתים בכל פניה ואפילו עיקול בכביש, עם שתי ידיים על ההגה כל זמן הנהיגה (פרט להעברת הילוכים), לא מוציאים ציוץ או פוזלים לרגע לשאר הנוסעים, עם הפלאפון מוסתר, מכובה ונעול בתא המטען ולא ממצמצים לרגע בכל הנהיגה.

תעשו טובה...

• תוכן חדש...