Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מפסיקים להשתמש בסלולרי בכלל ?

דיי נמאס עליי הדבר הזה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב...לכל מי שלא ידע

שליחת הודעה בטלפון חמורה יותר מדיבור.

למה?

כי בדיבור אתה לא צריך להתרכז במכשיר, להסתכל עליו וללחוץ על מקשים

בSMS כן!

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

בארבעת העמודים האחרונים ספגתי את הגישה של רובכם, אבל היא נראית לי קצת מרוחקת מהמציאות.

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד נהגים נוהגים עם יד אחת (לי זה נראה כמו חצי מהנהגים בערך). לצורך העניין נאמר שחלק ממי שהגיב פה עד עכשיו נוהג אף הוא עם יד אחת. נניח שלצידו יושב מישהו שפוצח בשיחה, קשה לי מאוד להאמין שהנהג יתעלם ממנו עד שיעצר...

ואם נגיד שבפאלפון הבעיה היא שקודם צריך ללחוץ על כפתור כדי להפעיל, זו תהיה יריה ברגל של עצמך, שכן גם בדיבורית צריך לעשות זאת ואזניה צריך להצמיד לאוזן.

בקשר למשפט שנהיגה תוך כדי דיבור בפלאפון היא כמו נהיגה בשכרות, זה משפט פשוט גאוני. מנסחי המשפט בחרו בקפידה נושא שלא מתקבל בציבור יחד עם נהיגה, והמשילו אותו לדיבור בטלפון, רק שכחו לציין (ממש במקרה) שיש הרבה מאוד רמות שכרות שונות... והכוונה כאן היא לבטח לא לשכרות מוחלטת. לעומת זאת, התמונה המתקבלת בראש (ותודו...) לאחר שמיעת המשפט היא של מישהו משוטט בין נתיבים ללא שליטה במהירות גבוהה, משמע שיכור מוחלט.

אם זאת, כמו כולם, אני מבין שדיבור בזמן הנהיגה בפלאפון עוד לא עזר לאף אחד לנהוג טוב יותר, ויש להילחם בתופעה. בדיוק כמו כל אכיפה אחרת בישראל, הדרך לא מדוייקת: יש להילחם בתופעה במכוון ולא ליצור חוק רק למקרה שניידת משטרה תחלוף במקרה ליד נהג שמדבר בטלפון ולקנוס אותו בחצי משכורת (אם לא יותר). פעולה שכזאת היא דוגמה מובהקת לקיפוח וחוסר צדק. אם לוחמים אז צריך לעשות את זה בחוכמה וקפדנות ולא בצורה אימפולסיבית. אני נגד החוק... לפחות עד שתהיה סוג של רפורמה.

פורסם

ברור שגם עם דיבורית הנהיגה מסוכנת.

אבל איסור מוחלט יהיה גזירה שהציבור ממש לא יכול לעמוד בה, בעיקר ציבור הבכירים ובעלי ההשפעה שמדברים כל הזמן - כך שלא צפוי חוק כזה אי פעם.

לפחות עם דיבורית מנוטרלים האלמנטים של החיוג והחזקת המכשיר - אני נוהג עם 2 ידיים על ההגה והפלאפון מוגדר למענה אוטומטי במצב דיבורית - כך שלא צריך לעשות שום דבר כדי לענות וכמובן שום דבר כדי לנתק (מספיק שהצד השני ניתק)

כשאני רוצה להוציא שיחה (משתדל שלא...) בד"כ מדובר על לחיצה ארוכה בודדת (חיוג מהיר), ובכל מקרה אם אפשר אני משתדל לנצל עמידה ברמזור/פקק כדי לחייג.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפי מה שהבנתי מדובר בהצעה , כלומר הקנס עדיין לא עלה.

לא שאני מצדיק דיבור בטלפון בזמן נסיעה , א-ב-ל..

לדעתי , הקנס הזה עלול לגרור אחריו תופעות לוואי מסוכנות לא פחות.

האלימות כלפי שוטרים תגדל , יותר אנשים ינסו לברוח מהמשטרה , כל שני וחמישי יהיה לנו מרדף נוסח לוס אנג'לס על כביש 4.

GOT סחוג?

פורסם

לדעתי , הקנס הזה עלול לגרור אחריו תופעות לוואי מסוכנות לא פחות.

האלימות כלפי שוטרים תגדל , יותר אנשים ינסו לברוח מהמשטרה , כל שני וחמישי יהיה לנו מרדף נוסח לוס אנג'לס על כביש 4.

1. דיבור בטלפון בזמן נהיגה זאת לא עברה שאתה "נגרר" אליה (כמו לנסוע 100 במקום 90) או שאתה יכול לעשות אותה בטעות (כמו לא לתת זכות קדימה). זאת עברה שמי שעובר אותה יודע בוודאות שאסור לו לעשות אותה ובמודע, מצפצף על החוק. אז מה הבעיה עם קנס גם של 500,000 ש"ח?

מצידי מיליון שח ועשרים שנה עבודות פרך. מה זה משנה? תכבד את החוק (גם אם הוא לא מוצא חן בעניך, ולא תמצא את עצמך נאשם בעבירה הזאת.

2. בקשר לבריחה מהמשטרה... בג"צ דן בשבוע שעבר ב 3 תיקים שונים של 3 נהגים שונים שברחו מהמשטרה ואילצו אותה לנהל מרדף אחריהם שסיכן את חיי המשתמשים בכביש.

בג"צ קיבל את עירעור הפרקליטות על קולת העונש וסידר לשלושתם 4 שנים בבית הבראה על חשבון המדינה.קולטים? 4 שנים בפועל על לברוח מניידת!

הבהרה - לא מדובר בעבריינים/פושעים שברחו מהמשטרה באמצע שוד או רצח או השד יודע מה, מדובר באנשים שסעיף האישום היחיד שבגינו הם בבית המשפט היה שהם נמלטו מהמשטרה וסיכנו חיי נהגים אחרים.

אני רוצה לראות את הפרייר הבא שיברח מהמשטרה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה לשבור את הראש , נחכה ונראה אם זה יקרה בכלל , וכשזה יקרה נראה אם זה יזיז משהו.

אם כן והכל טוב ויפה , והמציאות היא באמת שחור על גבי לבן כמו החוקים , אני בעד.

לגבי "אני רוצה לראות את הפראייר.." , עזוב אותך בג"צ.

בג"צ זה לא מה שעובר לבנאדם בראש כשהוא מבצע פעולות אימפולסיביות.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...