Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצדק בהחלט אני חושב

קחו לכם דוג' למדינה עם עונשים כבדים(מה זה כבד שכל אחד יחליט לעצמו),נגיד נורוגיה

המדינה עם מס' ההרוגים בין הקטנים ביותר בעולם

תשמעו השיטה עובדת כניראה

ותצאו מהסרט אתם לא שומאכרים ולא שום דבר אחר, אין לנהגים מן השורה חלוקת קשב מספיק טוב כדי לעשות את שני הדברים האלה ביחד.

אתם יודעים מה, למה לא. למה אתם צריכים את היד השניה תעשנו סיגריה ומי שלא מעשן תסתרקו או תתגלחו.

כשאתה נוהג במיוחד במדינה כמו שלנו צריך ליהיות תמיד מרוכז בכביש.

*תוספת

טופ ספיד

אני לא מתעסק בפל' שלי בזמן נהיגה, אני נותן למי שיושב לידי לדבר.

אם אני לבד אני מתעלם, אם הם מתעקשים אני עוצר בצד ומחזיר צילצול, ככה זה

לשם דוג' עד שאני מעביר שיר ברדיו-דיסק אני בודק את עצמי שלוש פעמים לפחות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש פה אנשים שמגזימים בצורה קיצונית !

פתאום כולם תמימים ואף אחד לא נוגע אפילו לשניה בפלאפון בזמן נהיגה.

חלאססס לקשקש, תכף תגידו שאתם גם לא ממצמצים בזמן נהיגה.

שלא תבינו לא נכון, אני ממש לא מצדיק דיבור או עיסוק בסוללרי בזמן נהיגה, זה מרתיח אותי וזה מפריע לי מאוד.

אבל ישנם מצבים, שאני בטוח שהרוב פה או לפחות כולם היו בהם!(חוץ מהאלו בלי הסוללרי כנראה)

שאתם חוזרים מאוחר בלילה והאישה מתקשרת בדרך, אז אתם לא עונים?! (ונותנים לה לדאוג יותר)

אני בטוח פה שהרוב עונים, אני אישית עונה במקרים כאלו ואומר בקצרה "מאמי אני יחזור אליך עוד כמה דקות" וזהו נגמר הסיפור, סיכנתי מישהו? אני בספק.

להתכתב זה כבר משהו אחר, וזה באמת גובל את הטימטום.

שיחות ארוכות אכן מסוכנות מאוד ומוציאות מהריכוז, אבל נגיעה של שניה בפלאפון? קצת נסחפתם!

יותר מרגיז ומעצבן שאנשים פה פתאום תמימים וצדיקים.

נוסעים 50 במדוייק בכביש של 50, מאותתים בכל פניה ואפילו עיקול בכביש, עם שתי ידיים על ההגה כל זמן הנהיגה (פרט להעברת הילוכים), לא מוציאים ציוץ או פוזלים לרגע לשאר הנוסעים, עם הפלאפון מוסתר, מכובה ונעול בתא המטען ולא ממצמצים לרגע בכל הנהיגה.

תעשו טובה...

מה הקשר לתמימים ומה יוצא לנו מזה בכלל ? מה אתה משווה בכלל בין מצמוץ לבין התעסקות עם טלפון - בחייאת ראבק.

בעידן של היום, חייבים להיות מרוכזים בנהיגה. מספיקה הסחת דעת קטנה ואתה בקיר או בעץ. זה לא מה שהיה פעם, מכונית אחת על כל ק"מ.

צריך להחמיר את הענישה כי יש באמת אנשים שמצפצפים על החוק. להחמיר גם אם זה פוגע באנשים "הטובים", ואין מה לעשות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני אישית מעולם עד עתה לא דיברתי בפלאפון בזמן נסיעה, וגם לא מתכוון לדבר אני פשוט לא יכול, זה מוציא אותי מריכוז כשאני מדבר בו בבית ומשחק במחשב בנהיגה, אז לשלב את זה בנהיגה? :\ מקסימום שבמקסימום שגם את זה עד עתה לא עשיתי זה לעצור במקום בטוח ולא למהר לענות, ורק אחרי עצירה מלאה במקום בטוח להחזיר צלצול למי שהתקשר.

אהה כן ואני נוסע תמיד עם 2 ידיים על ההגה.

ROOONEEYY

פורסם

לידיעת המתווכחים על סמך תחושות בטן:

מחקרים שנעשו בחו"ל מראים ששיחה סלולארית בעת הנהיגה מגדילה משמעותית את הסיכון לתאונה, אבל (וזה אבל גדול) דווקא לא נמצא ששיחה בלי דיבורית מסוכנת יותר משיחה עם דיבורית (וזה דווקא בניגוד לתחושת הבטן הרווחת).

אם מעוניינים להקטין את מספר תאונות הדרכים, יש לאסור על שימוש בסלולארי בעת הנהיגה, עם דיבורית או בלעדיה.

מכיוון שברור שפוליטיקאי שיעביר תקנה שכזו יהפוך לאדם השנוא במדינה, זה לא יקרה.

במקום זה, מופז משחרר קיטור פופוליסטי. מה עוד חדש ?

פורסם

לפי דעתי קנס מוגזם ביותר ,זה סכום מופרך זה כמעט משכורת חודשית של המון אנשים בארצנו.אך שאלתי היא האם שוטרים,נהגי אמבולנס,מכבי אש ,שיטור עירוני,ורכבי רק"מ צבאיים לא ידברו במכשירי הקשר?הרי צריך ללחוץ על המע"ד וזה שקול לדיבור בסלולרי עם ספיקר,אני מחזיק מירס [עם דיבורית תירגעו] אני נוהג פחות טוב מהם ,שלהם מותר לדבר ב PTT ולי אסור?

ערב טוב וסעו לאט רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
שאול מופז מימש את הצהורתיו-הקנס עלה ל2250 שקלים , גם לגבי שליחת הודעה בזמן נהיגה.

זוהי הגזמה פראית לדעתי, יש אנשים שזוהי משכורת חודשית בשבילם.

נו טוב, עוד כסף לקופת המדינה על חשבון האזרחים הרי כבר התרגלנו.

אה הלו שנהג\ת יכנסו בך ושזה יקרה בגלל שהיא או הוא דיברו בטלפון אתה לא תחשוב שזה מוגזם,לא רוצה לקבל קנס קנה דיבורית 50 שקל נגמר הסיפור,אני שמח שעלו את המחיר כל נהגת מקשקשת לה בזמן הנהיגה מקסימום בוכה לשוטר אם תופסים אותה או שתשלם 500(שהיה בעבר)ותמשיך לדבר אחרי זה כגריל...

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
לידיעת המתווכחים על סמך תחושות בטן:

מחקרים שנעשו בחו"ל מראים ששיחה סלולארית בעת הנהיגה מגדילה משמעותית את הסיכון לתאונה, אבל (וזה אבל גדול) דווקא לא נמצא ששיחה בלי דיבורית מסוכנת יותר משיחה עם דיבורית (וזה דווקא בניגוד לתחושת הבטן הרווחת).

אם מעוניינים להקטין את מספר תאונות הדרכים, יש לאסור על שימוש בסלולארי בעת הנהיגה, עם דיבורית או בלעדיה.

מכיוון שברור שפוליטיקאי שיעביר תקנה שכזו יהפוך לאדם השנוא במדינה, זה לא יקרה.

במקום זה, מופז משחרר קיטור פופוליסטי. מה עוד חדש ?

לא צריך מחקרים בשביל להבין שנהיגה עם סלולרי ביד אחת בהכרח מסוכנת יותר מנהיגה עם שתי ידיים.

אולי כדאי להסביר את זה בדרך אחרת - אם יבוא נכה, בעל יד אחת לקבל רשיון, האם יחולו עליו הגבלות מסויימות? אם כן, מדוע?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה לארנון שאמר את מה שרציתי להגיד אבל הייתי חוטף על זה,

ולעניינינו,

נניח והקנס היה באמת עולה ל2000 שקל, (דבר שלא הגיוני בעליל, אבל אתם אוהבים להתווכח),

ונניח שמישהו היה מדבר בפלאפון,

נניח שהיה תופס אותו שוטר,

נניח שהיה נותן לו דו"ח, 2000 שקל, כבר אמרנו?

נניח שהיה בא לשלם את הדו"ח,

מאיפה לעזאזל אתם חושב שמישהו יוכל להמציא 2000 שקל בשביל דו"ח???

עזבו דוגמאות ספציפיות, אני מדבר בכלליות.

בן אדם לא ישלם דו"ח אם אין לו מאיפה.

ואל תתחכמו ותגידו - "שלא ידבר בפלאפון" כי זה כבר גובל בהקאה שלי ושל עוד כמה אנשים הגיוניים.

נ.ב., אני לא מדבר בפלאפון, אני פשוט חי במציאות.

פורסם

לא רוצה לשלם - שילך להישפט.

אני בטוח שאם באמת אין לו כסף השופט יסכים להמיר את העונש לקנס סמלי+שלילה קצרה במקום הקנס הגדול.

אפשר גם לשבת כמה ימים בקלבוש במקום קנס (בגזרי דין של בית משפט, לא דוחות ברירה) - אבל זה כבר קצת היסחפות.

אני לא מבין את הדפוקים שמדברים בפלאפון בלי דיבורית.

דיבורית קבועה באוטו עולה קצת פחות מהקנס (הנוכחי, לא המשולש שמופז רוצה לקבוע)

דיבורית בלוטות' עולה חצי מהקנס

דיבורית אישית (אווזניה) עולה 5% מהקנס, ועדיין חוקית למהדרין.

אם מישהו מתקמצן על אוזניה של 30 שקל ועדיין מעיז לדבר בפלאפון בנהיגה למרות שאסור - מגיע לו, רק על הטפשות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם מישהו מתקמצן על אוזניה של 30 שקל ועדיין מעיז לדבר בפלאפון בנהיגה למרות שאסור - מגיע לו, רק על הטפשות.

אף אחד לא מתמצן, פשוט לא מייחסים לזה חשיבות, נכון זה כבר מוגזם גם.

אגב, למכשיר שלי אין בכלל דיבורית בעולם, ואני נאלץ להשתמש בדיבורית אישית של מכשיר אחר... אז אני קצת התאמצתי לאלתר, אבל אף אחד לא יעשה כמוני...

וזה לא הופך את הקנס לבסדר.

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לדעתי הגזמה.

אני לא נוהג לדבר בזמן נהיגה, אבל כשיש מישהו שמתקשר אלייך ועוד פעם ועוד פעם אז אני עונה לומר שאני נוהג ומנתק, אז בשביל דבר כזה אני צריך לשלם כל כך הרבה כסף?

על דיבורית שמעת?

יש פה אנשים שמגזימים בצורה קיצונית !

פתאום כולם תמימים ואף אחד לא נוגע אפילו לשניה בפלאפון בזמן נהיגה.

חלאססס לקשקש, תכף תגידו שאתם גם לא ממצמצים בזמן נהיגה.

תעשו טובה...

אז מה? זה עושה את זה לבסדר ומותר ?

לדעתי, העונש צריך חהיות עד כדי כך חמור, שלא יהיה אפילו מחשבה לעבור על החוק.

Omnia mea mecum porto

פורסם

באותו מחקר שהוכיחו שדיבור במכשיר סלולארי בזמן נהיגה מסוכן, הוכיחו גם שדיבור בעזרת דיבורית/אוזנייה לא הרבה יותר בטוח, כי הסיכון הוא מהעובדה שהנהג מתרכז בשיחה ולא בכביש.

• תוכן חדש...