Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 שנת 2007. יש חידושים???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ופרט לזה? אני צריך להמציא איזה תרוץ בטיחותי...

יש איזה בלאי בטיחות באימפרזה?

אתה יכול להמציא איזה תרוץ שאתה רוצה (אני מניח שנדלקת על העיצוב של המאזדה ולכן אתה מנסה לעשות דיסוננס קוגנטיבי לעצמך ולאביך) אבל בכל מבחן ריסוק שנערך לאימפרזה הנושנה למול המאזדה 3 החדשה הוכח, האימפרזה מכוניות הרבה יותר בטוחה.

תוכל לבדוק כאן:

http://www.iihs.org/ratings/summary.aspx?class=40

ואפילו כאן:- http://www.mynrma.com.au/2004_04_Mazda3.asp

http://www.mynrma.com.au/impreza_01_subaruimpreza.asp

כך שאם באמת בטיחות מעניינת אותך, הרי שהמכונית הבטוחה, שכדאי לכם לקחת (עפ"י אתרי מבחני הריסוק) זו האימפרזה הקשישה שדי עושה "בית ספר" למכוניות שהוצגה מספר שניים אחרי. מכיוון שאני מניח שכול נושא הבטיחות לא ממש מעניין אותך ולאחר שאתה רואה שהמכונית הפחות מועדפת (עליך) היא הבטוחה יותר אני מניח שעכשיו אתה "תסתיר" את כל נושא הבטיחות בהצגת ייתרונות-חסרונות של האימפרזה למול המאזדה.

אגב, המנוע 1,6 הוצג לראשונה בתחילת שנות התשעים עם תחילת יצור הלאגסי ואחרי זה הוא עבר לאימפרזה. המנוע בנתוניו הנוכחים ייצא בשנת 98 עם הצגת מתיחת הפנים לדור הראשון של האימפרזה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאזדה3 מודל 2007 מגיעה עם שש (6) כריות אוויר בכל הגרסאות, כולל הגרסה הבסיסית ביותר שמגיעה לחברות הליסינג.

זאת בדומה לפורד פוקוס, ובניגוד לאימפרזה שמגיעה עם 2 כריות אוויר בלבד אאל"ט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למיטב הבנתי (נו טוב, פרסומת, כמה אפשר כבר להבין) שזה אופציונלי / ברמות גימור הגבוהות

מן הסתם חברות ליסינג שמוציאות פנסי ערפל כדי לחסוך לא ישאיר ESP שהיא מערכת ששווה מעל 1500 שקל וכמעט פי שתיים אחרי מיסוי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ויקינג - חבל שאי-אפשר לעשות סקר ולשאול לדוגמא 100 בעלי מגאן2 בליסינג, אם היום היו מחליפים לכם את הרכב, האם הייתם לוקחים שוב מגאן?

אני מאמין שמעל 80% יענו בנחרצות - לא!

פורסם

אם מדברים על נוחות נסיעה,הייתי לוקח את האימפרזה בלי לחשוב פעמיים !!!

המזדה אמנם מודרנית יותר וספורטיבית יותר מבחינת מראה והתנהגות כביש אבל מבחינת הנוחות היומיומית היא פשוט קטסטרופה !!! :shock:

קרש גיהוץ עם גלגלים כשבולמי זעזועים זה ציוד אופציונאלי...

קחו סיבוב על שתיהן ותחליטו.

בהצלחה...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
ויקינג - חבל שאי-אפשר לעשות סקר ולשאול לדוגמא 100 בעלי מגאן2 בליסינג, אם היום היו מחליפים לכם את הרכב, האם הייתם לוקחים שוב מגאן?

מה הנקודה שלך ? שהמגאן חרא ?

אל תדאג, אחרי שתראה תמונות של תאונות בהן מעורבים מגאן II ורכב אחר... תשנה את דעתך.

Veni Vidi Vici

פורסם

נדמה לי שהוא מדבר על סעיף האמינות {הירודה} שלפעמים מעפיל על היתרונות של הרכב הזה.

GOT סחוג?

פורסם

אתה בטוח שלא 79?

כנראה שאתה מעודכן יותר ממני (לא התעדכנתי במדד שביעות הרצון היומי של חברות הליסיניג מאז יום חמישי האחרון).

מיותר לזרוק מספרים דרך המקלדת. אלא אם כן בדקת אותם כמובן.

נ.ב.

אם אני הראשון בסקר שלך - אז קיבלת 0%.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
מאזדה3 מודל 2007 מגיעה עם שש (6) כריות אוויר בכל הגרסאות, כולל הגרסה הבסיסית ביותר שמגיעה לחברות הליסינג.

זאת בדומה לפורד פוקוס, ובניגוד לאימפרזה שמגיעה עם 2 כריות אוויר בלבד אאל"ט.

מגאן II מצויידת החל משנת הדגם הנוכחית ב- ESP באופן סטנדרטי, בכל גרסאות הדגם, גם בדגמי הליסינג.

אפי.

נ.ב.

אפשר להשתמש בפונט רגיל. גם מקובל עפ"י חוקי הפורום וגם יותר נעים לעין.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

הדגשתי (באופן חריג, אני כמעט אף פעם לא משתמש בפונטים מיוחדים) את המידע החשוב הנ"ל כי מדובר בחידוש של שנת הדגם הנכנסת (2007) שהרבה מאוד אנשים לא מודעים לו.

הסטנדרט החדש הוא כנראה 6 כריות אוויר גם בגרסאות הליסינג.

המגאן, כפי שציינת, תגיע במודל 2007 בנוסף ל6 הכריות גם עם מערכת ESP תקנית כולל בגרסת הליסינג, ותמשיך להיות צעד אחד לפני כולם בבטיחות.

אני אישית חושב שמערכות בטיחות למיניהן יותר חשובות מאשר פנסי ערפל או חלונות חשמל מאחורה או בקרת אקלים אלקטרונית או בקרת שיוט או עוד 2 רמקולים.

ולגבי אמינות - בליסינג זה שיקול משני בלבד, ואמינות המגאן לא גרועה עד כדי רמה שזה מטרד גם בליסינג.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לי היתה מגאן 2 (הדגם המפואר) בליסינג, ושקלתי בהחלט לקחת חדשה (ללא כל האיבזור) בסופו של דבר לאחר התלבטות בחרתי בפוקוס.

הבעיה העיקרית של המגאן לדעתי היא ההגה הלא מתקשר שלה, וההשהיה בפעולת הגיר ולא האמינות, למרות שידוע לי שחברות הליסינג לא ממש "מתות" על הרכב הזה, אצלי למעט פלסטיקים ומגב, לא היתה בעיית אמינות , אבל הרכב היה אצלי כשנה 30K בלבד.

הרכב נוח ביותר, מרווח, אחיזת כביש מצוינת, אבל דורש מהנהג להסתגל אליו! זו בעיה במיוחד אם יש נהגים שנוהגים על הרכב לא באופן יומיומי.

מזדה 3 שהיתה לי לזמן קצר, הרבה פחות נוחה, קופצנית, הרבה פחות מרווחת, זריזה יותר, נחשבת לאמינה יותר, היגוי טוב, (פחות מאשר בפוקוס) ארגונומיה טובה.

לגבי הסקר, אני מכיר אישית בעלי מגאן 2 פרטי ומליסינג שמרוצים מאוד מהאוטו. כולל אחד שלאחר לידת מספר 3 החליף את המזדה 3 במגאן בגלל רוחב המושב האחורי.

מערכת ESP לעניות דעתי יכולה לתרום מאוד לבטיחות האקטיבית של כל רכב, אני מקווה שהמגאן והלגונה הן רק סנוניות ראשונות...

פורסם
מערכת ESP לעניות דעתי יכולה לתרום מאוד לבטיחות האקטיבית של כל רכב, אני מקווה שהמגאן והלגונה הן רק סנוניות ראשונות...

המערכת נכללת כסטנדרט במפרט הרכב גם בדגם הסניק.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...