Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם תמצא T ספורט למכירה..

אחרכך תראה כמה המוכר רוצה..

אני בספק אם מישהו מחברי הפורום יוכל להגיד לך כמו המוכר ידרוש על הרכב :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער לאכזב, אבל בפעם האחרונה שבדקתי במחירון,שהיתה במחירון מאי , המחיר היה 10K מעל התקציב של החבר שלך (מודל 2003).

נ.ב. כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת כזו למכירה.... שקלתי לרכוש כזאת לאחר שהתייאשתי מלמצוא גולף GTI במצב סביר פלוס... אבל מסתבר שהן אפילו לא מספיקות להתפרסם לפני שהן נמכרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה לא אמור להיות

insanity later ?

לא אמור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצחיק למדי, שגם אני חיפשתי יאריס ספורט עד שלבסוף קניתי את הקליאו

אולם הסיבות שלי היו קצת אחרות

עומר, היה לי יותר פשוט למצוא קליאו..

היאריסים נמכרות באותו היום שהם מתפרסמות מעל המחירון!

היו לי כמה מקרים של כמעט רכישה, ובסוף השיגו אותי רק בהצעת המחיר!

קשה קשה

אבל למישהו שמחפש ספורטיבית עם תחת שמח, זולה ואמינה, שווה את זה!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
מצחיק למדי, שגם אני חיפשתי יאריס ספורט עד שלבסוף קניתי את הקליאו

אולם הסיבות שלי היו קצת אחרות

עומר, היה לי יותר פשוט למצוא קליאו..

היאריסים נמכרות באותו היום שהם מתפרסמות מעל המחירון!

היו לי כמה מקרים של כמעט רכישה, ובסוף השיגו אותי רק בהצעת המחיר!

קשה קשה

אבל למישהו שמחפש ספורטיבית עם תחת שמח, זולה ואמינה, שווה את זה!

תום

תום תפרסם "מחפש להחלפה ב- 172 דור ראשון T ספורט" ותהנה.... ה- 172 וה - T ספורט הן פשוט לא באותה ליגה.

לגבי תחת שמח, ניתן ליגרום לתחת של אין סוף מכוניות להיות שמח אבל זו לא סיבה מספקת לרכוש אותן.

כנ"ל אמינות, יש לא מעט "מקררים" אמינים מאד שלא הייתי מתקרב אליהם.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

המתווכח הסדרתי חוזר ובגדול! :wink:

1. לא השוואתי אותה לקליאו שנמצאת לפחות רמה או שתיים מעל!

2. היאריס מאוד שווה את הקניה

2.5. בגלל מחיר זול, עלות אפסית, צריכת דלק נמוכה, החלקות זנב יותר "חריפות" מהקליאו

2.7. שומרת על הערך שלה ויש לה ביקוש בשוק בצורה מדהימה

כבר דיברנו על זה שנהגת ולא אהבת, אבל לניב הייתה בבעלות יאריס כזאת שהייתה מבלה כל יום כל יום בדרך לעבודה בבוקר וגם אחה"צ בסופרלנד ולדעתי היא ממש רכב מהנה!

עזוב את מה שאני חושב, כל מבחן שעשו לה במגזינים בארץ או בחו"ל ציינו את ההתנהגות השובבית לטובה מהאוטו והוא זכה בהמון שבחים ותארים!

אני בכלל לא מבין מה הבעיה, אם אני אומר שרכב מתחרה ברמה כזאת או אחרת לקליאו הוא טוב ואפילו מצוין אז זה אומר שזהו אני רוצה להחליף? ממש לא!

הדבר היחידי שיחליף מבחינתי את הקליאו תהיה הנעה אחורית שתגיע בשלב כזה או אחר, וזהו!

תאמין לי שאני יודע להוציא מהרכב שלי בדיוק את מה שאני דורש ממנו בפניות וההחלקות זנב ביאריס הגיעו בהרבה יותר קלות, הספיקה הרפייה קטנה מהגז וזהו ברוב המקרים, בעוד עם הקליאו העבודה עם ההגה לרוב נדרשת.

תעזוב שטויות, מתי אתה מזמין אותי לקפה? נגרום לך למכור את הגרוטאה השנייה שלך? :grin:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
ברשד מודאג בטלפון : " אמינות , כן גם מקרר אמין , פותחים את הדלת נדלק אור , לא קרה מקרה שלא נדלק האור..."

:lol::roflmao:

כדי להכניס דברים לקונטקסט, הבעתי את פליאתי מכך שבכוונתו לעבור מה- 106 ליאריס (שלעניות דעתי לא עולה על ה- 106 בשום אספקט פרט לאמינות), נרגעתי לאחר שהובהר לי שאין בכוונתו של עומר לעבור ליאריס.

אפרופו וכחן סידרתי, נראה לי שאני אעדיף איגניס על יאריס למרות הצורה של האיגניס :shock:

ברשד (VAGina) אני מושפע מבעלי המותג בפורום 8)

פורסם

ברשד, אם תצליח לעשות את נס הרים, או יותר נכון להגיע לאיזור נס הרים עם איגניס ספורט כבר הוכחת את הבלתי אפשרי! :hihi:

הייתי עונה לך ברצינות, אבל מכיוון שאף אחד בארץ לא הספיק לנהוג על איגניס ספורט כמו שצריך לפני שמשהו אחר התקלקל בה..... :roll:

אני מאוד מקווה שהאקזמפלר הזאת הייתה פאק חד-פעמי!

וברצינות עכשיו,

מתי אתה מזמין אותי לקפה?

תום

פורסם

מתי קפה ?? בדיוק במועד שבו אעשה סיבוב במיאטה המשפחתית, זה תלוי רק בכם (האחיות סנדה) :-D

ה- 172 כבר נכשל לך בטסט ?? :shock:

דרך אגב אתה בטוח במה שאתה אומר לגבי החזוקי (סוזוקי), מאד לא אופייני למלוכסנים.

פורסם

עברה טסט כמו גדולה!

אני הבנתי שהאיגניס היחידה שנמצאת בארץ שייכת לבן של מישהו בכיר במכשירי תנועה, משהו כזה... לא בטוח והיא היחדיה, אין בכלל רכב הדגמה.

יש איזה סיפור שמועה,

יכול להיות שהוא דיבר עם אבא שלו שיקנה לו אוטו והוא חשב שאבאל'א עומד לחזור הביתה עם איזו 911 טורבו ובמקום הוא חזר עם איגניס ספורט, התעצבן מאוד הצעיר והחליט להתעלל באוטו שלו בצטרה כזאת או אחרת עד שמישהו התעניין לעשות עליו כתבה ואז, אז כבר היה מאוחר מידי... :-(

אבל כמובן זאת רק שמועה! :-D

סתם

מגזין מסויים רצה לעשות השוואה בין היאריס לאיגניס, באותו מבחן עוד בהתחלה הלך לאיגניס הקלאצ'

קבעו מועד נוסף והפעם הוספיו למשוואה את האיביזה FR וגם הפעם משהו התקלקל אם אני זוכר נכון הבעיה הייתה בראש מנוע

פעם שלישית כבר לא התרחשה

תום

פורסם

תום תום. די לזיין את השכל.

יש כמה איגניס ספורט בארץ, אחת מהן היתה שייכת לבן של הבעלים אכן ויש עוד כמה מסתובבות. אכן לא היה רכב הדגמה.

מגזין מסויים לקח את הרכב למבחן והלכה הציריה דווקא. המבחן נדחה ובפעם השניה נשמעו רעשים כאלו שהבוחנים עצרו את המבחן כדי לא לסכן את הרכב. לאחר בדיקה התברר שהלך המנוע.

לא בטוח בכלל מה הגורמים ומה הקשר בין אמינות כללית לרכב המסויים הזה.

בכל מקרה אין מה להשוות בין היאריס לקליאו. הקליאו זה רכב שעולה הרבה יותר כחדש מהיאריס וזה די מבטל את ההשוואה, כמו שאני לא אשווה בין קליאו שנת 2002 לאימפרזה שנת 1999.

היאריס היא שתי דרגות פחות מהקליאו גם במחיר הרכישה וגם בנתונים והיא נותנת פחות.

התמורה זה רכב חדש יותר ואמין הרבה יותר. שאני הייתי צעיר מחוסר תקציב העדפתי את היאריס. אם כיום הייתי בוחל (הטעות במקור) בהנעה קדמית הייתי קונה את הקליאו ...

מה שכן, אובדן הערך המהיר של הקליאו די מקרב אותה ליאריס מבחינת עלות מחירון ;-) עוד סיבה להעדיף יאריס :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שכחתי לעדכן.

לפני כשבוע וחצי מצאתי דרך "יובל 206XS" יאריס T דנדשה יד ראשונה ללא תאונות ו38000 ק"מ מזעריים שנת 2003!

יום שישי האחרון נסגרה העיסקה והנה לכם תמונה של הרכב.

yarist.JPG

yarist2.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מצטער.

ממש מצטער...אבל אני לא רואה את עצמי ביאריס גם לא בT ספורט.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...