Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למצלמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רכב שמותקנת עליו מצלמה, ולא לייזר חונה בצד הכביש.

הוא יכול לצלם לשני הכיוונים?

או רק לכיוון של הנתיב שהוא עומד בו?

ישנה גדר הפרדה בין הנתיבים.

בברכה, שי.

פורסם

אם יש גדר או כל דבר שחוסם את הראות אז קל וחומר שהוא לא מצלם מעבר לכך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המצלמה צריכה לקלוט את תנועת הרכב ולקלוט את המספר שלך(שתוכל לצלם אותך).

יש כל מיני זוויות שלמרות שיש שטח הפרדה, המצלמה תקלוט גם את תנועת הרכב וגם את המספר שלך...

פורסם

אתה יכול להירגע... אם לא ראית פלש, סימן שלא צילמו אותך.

פורסם

אם היא עומדת בנתיב הנגדי אין שום מצב שבעולם שהיא תצלם אותך. היא תצלם רכב שנוסע בנתיב שלה...

פורסם
חוץ ממל"ז אשר מכוון אל פרונט הרכב, כל שאר המצלמות מצלמות את המספר האחורי...
כל שאר המצלמות ? ממל"ז אינו מצלמה.

ממל"ז מודד בלבד.

פורסם

אם היא עומדת בנתיב הנגדי אין שום מצב שבעולם שהיא תצלם אותך. היא תצלם רכב שנוסע בנתיב שלה...
ב SpeedTraps מוסבר אחרת.

כתוב שם דווקא שהמצלמות המורכבות על הרכב מסוגלות לצלם גם רכבים בנתיב הנגדי.

בכל מקרה אני לא מבין איך ניתן לצלם את הנתיב הנגדי, רב הכבישים שאני יכול לחשוב עליהם הינם בעלי גדר הפרדה.

פורסם

לדעתי, ההפך הוא הנכון...כביש שדיוע כמועד לפורענות, בעל גדר הפרדה לרוב תוצב בו מצלמה.

אך כביש מועד לפורענות שאין בו גדר קל להם יותר להציב בו מדי פעם רכב, שיצלם לשני הכיוונים.

פורסם

מולטנובה יכולה לצלם גם רכב הבא מולה. ההוכחה בסמלון שלי והיא עלתה לי 750 ש"ח.

מה שכן, צורת הצילום הזו מאוד נדירה. ועד כמה שהבנתי צריך להציב ולהגדיר את המצלמה מראש כך שתצלם לכיוון זה או אחר גם מבחינת זוית הרכב וגם מבחינת הגדרות במערכת עצמה. היא לא יכולה לצלם את שני הצדדים בבת אחת.

• תוכן חדש...